- 16 Ekim 2010
- 2.011
- 0
yok oğlan ..............
aa şaşırdım bak şimdi hep kız denk geldı benım tanıdıklarıma yanı
ay saglıkla gelsınlerdee..hepsı çokkk sevılıyor valla..herkesın 1. bebegımı olcakk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok oğlan ..............
kız mı peki bebeği bide kız olur dıye blıyorum yanı buyuk ihtımalle ööle..:)
ay saglıkla gelsınlerdee..hepsı çokkk sevılıyor valla..herkesın 1. bebegımı olcakk
evet düşük yaptıktan sonra korunmaya başladı zaten
biraz dinlensin dedi rahim doktor kesildi başıma :)
bende bir şey demedim açıkcası
zaten bizim cocuk kocaman ha şimdi ha bir kaç ay sonra zaten arada çok fark olacak
ben ozamanı geçirdim
aman kızlar ilk çocugunuzdan sonra çok ara vermeden hemen ikinciyide yapın hemen
birlikte büyütürsünüz inşallah
Kesinlikle tam zamanıııı İnşallah olur 2012deeeee
heyttt bee kim tutar biziii dimi amaa
Güle güle canım, kolay gelsin
Sonucunda göbüşün şişsin görüşenzüüü
inş. canımmm ewet benim ilk olcak düşüğü saymazsakk
dün gece bi arkadaşla konuştum dr demiş hatta adet bittikten sonraki 4 gün ne zaman isterseniz beraber olun 4 günden sonra gün aşırı olun demiş bende dedim ki 4 gün üstüste olursak yada 4 gün içinde ne zaman istersek olursa spermin kalitesi düşmüo mu demiştimm bak kızcaz haklıymışş
dün gece bi arkadaşla konuştum dr demiş hatta adet bittikten sonraki 4 gün ne zaman isterseniz beraber olun 4 günden sonra gün aşırı olun demiş bende dedim ki 4 gün üstüste olursak yada 4 gün içinde ne zaman istersek olursa spermin kalitesi düşmüo mu demiştimm bak kızcaz haklıymışş
rabbim yavruna uzun ömürler versin balım biraz dinlen şükür bak bunca aradan sonra tekrar hamile kalabildiğini öğrendin en azından o yüzden hemen olur tahminimce.. azcık kendine gel de çocuk kolay iş cnm desem ne olur acaba tepki alırmıyım
yok öyle demeyelimde şey diyelim
dünyanın en zevkli en eğlenceli ve ennn keyifli işiiiiiii cocukkk yapmak diyelim :)
ewet düşüğü saymazsak bnm de ilk :)
Benim olursa ilk olucak inşallah
4 aydır burdayım bu 4 gün muhabbetini ilk kez duyuyorum. Adetim bugün itibari ile bitti. O zaman 4 gün durmak yokkkk
oyy kuzuuuu maşallah Allah gönlüne göre versin 3 tane süper yaaaa
araları 3 yaş
hepsi birden anne anne anneeeeeeeee:)
haha ewet bak buda güzel bi bakış açısı balım
canımm biliomusun ben ikiz çook istiyorum allah gönlüme göre verir inş.eşim ve anneannem ikiz benimmm inş benimde olurrr iizlerimm hatta üçüzlerimm 1 taşla 2 yada 3 kuşş fenada olmaz yanii
4 gun üst üsteyı ilk defa duydum..yumurtlama oncesı kızz...yumurtlamaya denk gelırse erkekk derler:) oyuzden dedım ben evlenır evlenmez hemen olursa kız olur dıye.ama kımıde erken yumurtluyo işte napcan
inş en kısa zmanda hayırlısıyla bebişlerinize kavuşursunuz kızlar.allah yardımcınız olsun
ilk 4 gün durmak yok cnm aklında bulunsun mutlaka değerlendir .... olumlu sonuç alan çok hatta büyüklerimizde derler bazen işte yıkanıp gittiği için hemen hamile kalmış die falan bnm çevremde konuşulurduda dikkate almazdım (üstüne alınmasın büyüklerimde:)
canımm biliomusun ben ikiz çook istiyorum allah gönlüme göre verir inş.eşim ve anneannem ikiz benimmm inş benimde olurrr iizlerimm hatta üçüzlerimm 1 taşla 2 yada 3 kuşş fenada olmaz yanii
4 gun üst üsteyı ilk defa duydum..yumurtlama oncesı kızz...yumurtlamaya denk gelırse erkekk derler:) oyuzden dedım ben evlenır evlenmez hemen olursa kız olur dıye.ama kımıde erken yumurtluyo işte napcan