- 7 Aralık 2009
- 2.476
- 1
kızlarrr hastayımmm boğazlarım çokk ağrıooo bronşit olmuşumm..gün aşırı ilişkiye girip banyo yapıp dışarı çıkarsammm böle olurrrr..
Geçmiş olsun canımm kendine çook dikkat et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr hastayımmm boğazlarım çokk ağrıooo bronşit olmuşumm..gün aşırı ilişkiye girip banyo yapıp dışarı çıkarsammm böle olurrrr..
Hoşgeldin canım bomba gibiyiz sen nasılsın
Canım şunu itiraf ediyim inan çok istememe rağmen bebeği, o anda aklıma hiç ama hiiç gelmiyor :26:
Geçmiş olsun canımm kendine çook dikkat et
hayırlısı canım benimde öyleydi 2 ay hep bebek hep bebekti sonra dedim kısmet olursa olur herşey allahtan nasip kısmet 3.ayda hamile olduğumu öğrendm
allah razı olsun canım çok saol darısı inşallah sizlere olsun melegim sağlıklı gelsnde ben herşeye razıyım:)
hayırlısı canım benimde öyleydi 2 ay hep bebek hep bebekti sonra dedim kısmet olursa olur herşey allahtan nasip kısmet 3.ayda hamile olduğumu öğrendm
hoşbulduk güzel anneler:)
maşallah keyfiniz süper sohbette koyu
eee birer kahveyi hakettiniz afiyet bal şeker olsun :)
evet canım yuzyuzede tanışırız bı gun inşallah guzl olur:)
tatlım çok geçmiş olsun bende gribim burnum falan tıkanık benimde ... dediğin sebeten dolayı hastayım bende bebek uğruna ölüp gidecez yahu
Bir arkadaşım hamile ocakta doğum yapacak ne güzel...,
bebişinin tekme atışını hissettim gördümm harika yaaa
aynn bakarsın şişik göbişlerle buluşuruz he ne dersin:)
Kahveleri biz değil kocişlerimiz alsınnn
bunu başarabiliosan ne mutlu sana vallahi:))şahsen ben başaramıorum canımm