- 16 Ekim 2010
- 2.011
- 0
aaa tmm tmm ben çok yakınım oraya :) süper valla bi arkim buralı hobaaaa
hep ordamıydın,yoksa gelinmi gittın sen oraya,,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa tmm tmm ben çok yakınım oraya :) süper valla bi arkim buralı hobaaaa
selam kızlar nasılsınızzz
bende süperim canım bulantım yok şükür şimdilik:)
hep ordamıydın,yoksa gelinmi gittın sen oraya,,
ben normalde gölcükte oturuyodum cnm ama sürekli izmitteydim babaannemler falan burda hep evlenincede tamamen buraya geldim sen nerden geldin kocaeliye tatlım
Oyy oyy oyy Allah razı olsun benim temiz kalpli arkadaşımmm. Çok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim nasib eder hayırlısı ile...
Uff sorma canım yaa. Daha 51. sayfadayım geçmişi okuyorum. Birde net yavaş... Mesajını gördümde yazıyım dedim. Nasılsın?
hoşbulduk canım bizde iyiyz şükür büyüyoruz:) hadi bakalım hayırlısı o sırada bebeği çıkar aklından zor biliyorum ama gelmesin aklına:)Hoşgeldin canımm, iyiyiz çok şükür sende iyisindir inşallah yani sizde iyisinizdir inşallah
Bu arada bizde bu gece itibari ile başlıyoruz
ohhh çok güzel tatlım aman dikkat et kendine dinlen bol bol ..... bu arada hamilelikte olan bulantıya armut çok ii geliyomuş bi yerde okumuştumda aklında bulunsun balım
ben hep izmit ve santraldaydım..erenlerın karşısındakı evlerı hep yıktılar ya az bişey kaldı:) işte o evlerden bıtanesı annemlerın..:)
yirim seni ben özlettin kendini arkadaşım yahuuu doğru sayfalar baya birikmiştir bizi bi muhabbet aldıki sorma:) hatta hamilelik moduna girdik bile kızlarla
aaa valla biraz daha kurcalarsak akraba falan çıkacaz galiba çok sevndim tatlım yaa bende doğma büyüme izmitliyim işte yeni evlendim öle akıp gidiyo hayat işte:)
hoşbulduk canım bizde iyiyz şükür büyüyoruz:) hadi bakalım hayırlısı o sırada bebeği çıkar aklından zor biliyorum ama gelmesin aklına:)
canım herşeyi denedm ama çıkarana kadar berbat durumdayım herzaman çıkmıyoda birsürü şey dedi,ler dene diye onları yiyince daha çok bulanıyo
valla sevindim ya:) benım doğup buyuduğum yerlere gıtmışşın..gecen ordaydım kaldım 2 gun annemde..senı tanıdıgıma sevındım..
Hoşgeldin canım bomba gibiyiz sen nasılsınnasılsınız bakalım ??
ne var ne yok haliniz keyfiniz nasıl ?
hoşbulduk canım bizde iyiyz şükür büyüyoruz:) hadi bakalım hayırlısı o sırada bebeği çıkar aklından zor biliyorum ama gelmesin aklına:)
bende valla çok sevindim tatlım ya ben tam kanlıbağ camisinin karşısındayım dükkanımız var orayı işletiyorum evimde üstte hemen bigün görüşürüz yüz yüze tanışırız be cnm dimi:)
o zaman daha fazla bulandırmayalım tatlım:) sen en iyisi bişe yapma karışmasın miden:) olsun annesi meleğin büyüdüğü için sana bi takım etkileri oluyo tabikide sonra ısırır ısırır yanaklarını bi güzel çıkarırsın acısını:) onu kollarına aldınmı herşeyi unutursun zaten rabbim tek nefeste doğurup kucağına almayı nasip eder inş
Evet canım farkettim okurken Muhabbet epey koyulaşmış, kocişler baya çekiştirilmiş sonra kıymete binmiş falan Güzel güzel, hep böyle olalım inşallah.
Sen bu ay çok ama çok pozitifsin öyle umuyorumki gebelik testinde en az senin kadar pozitif olucak bu ay!
Hoşgeldin canım bomba gibiyiz sen nasılsın
Canım şunu itiraf ediyim inan çok istememe rağmen bebeği, o anda aklıma hiç ama hiiç gelmiyor :26: