- 19 Kasım 2011
- 2.616
- 0
- 34
hadi bende yemek yapcam cıkıyorum hadi cıkın sizde yarın görüşürüz bebişimin teyzeleri
kolay gelsin tatlım öpüyorum kocaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bende yemek yapcam cıkıyorum hadi cıkın sizde yarın görüşürüz bebişimin teyzeleri
aman balım sakın dur sancı falan gelmesin
amin amin maşallah diyelim nazardan korunalım hadi öptüm cancağızım çıkıyom ben babay
sormuştum ama görmedın galiba???ESİLA_ASKİN:::
kaç yıllık evlısın nezamandır istıyosun sen bebiş??? sende kocaelindensin galiba????
sormuştum ama görmedın galiba???
görmemişim tatlım kusura bakma ben daha 4 aylık evliyim yeniyim yani korunmayıda 2 ay önce bıraktık işte geçen ay hamile kaldım ama düştü bide bu aya bakıcaz :) bu arada evet bende kocaelidenim sendemi kocaelidesin
yok canım önemli deil:) aa daha yenı evliymişsin,,inşallah bu ay alırız guzel haberlerı herkesten..evet izmitteyim bende..
aaa vallamı bende izmitteyim kız:)
Oyy oyy oyy Allah razı olsun benim temiz kalpli arkadaşımmm. Çok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim nasib eder hayırlısı ile...üzülmek yok üzülmek yok ...... bu topikte üzülmeye yer yokkkkkk bu topik bomba topik olacak ve inş bu topiği açan taze gelin umutsunuz arkadaşım bize ilk süprizi söler umarım yeni yılın ilk hamişi sen olursun balım bu topik şans getirir sana ve tabi bizlereeeeee:):)
selam kızlar nasılsınız...
moralim biraz bozuk eşimle atıştım...
konuşmayı düşünmüyorum..
neyse dün akşam kontrolüm vardı kürtaja gerek yokmuş.
korunma falan da vermedi..
bilmiyorum ne olacak....
topik sahibi teşrif edebildi hele şükür:) nerdesin gülüm yaaa sen kaçırdın bütün muhabbetleri:)
izmitte neresindesinn???
benıde listeye ekleyın kızlar bat 14 ocak..
erenler mahallesindeyim kanlıbağ caminin orda.... ay sende burdan çıkıyomuşun şimdi:):)
Teşekkür ederim canım çok sağol...selam herkeze umutsunuz canım topıgn hayırlı olsun allah herkeze nasıp etsn ıns
huuu huuuu! :))
İş güç derken yeni gelebildim ama çok kalamaayacağımm
malumm çalışmalarr:))
İş güç derken yeni gelebildim ama çok kalamaayacağımm
malumm çalışmalarr:))
selam kızlar nasılsınızzz
hg cnm bomba gibiyiz sen nasılsın
aaaaaaaa valla ben de erenlerın karşısındaydımm evlendım dunya bankasına geldımm:) santralın yukarsındaa:) erenler taş ocağı falaann:)