- 6 Ekim 2011
- 2.152
- 381
bakıyorum kocişlere bişe olacak korkusu sardı
iyidir kız benim kocişim Allahım herkesin yuvasında huzur mutluluk versin olmasın onlara bişey :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülmek yok canlar yola her türlü devam hamişiz biz üzülmek yok stres zararlı bebişe:) ayyy çok gaza geldim yaw valla nerdeyse birazdan kendim bile inanacam hee hamile olduğuma
iyidir kız benim kocişim Allahım herkesin yuvasında huzur mutluluk versin olmasın onlara bişey :))))
ayyy benimkide iidir çok baldır biraz reklamını yapımda kocişimin
ESİLA_ASKİN:::bebiş her zaman olur be tatlım ama kociş hayatta bi kere çıkar insanın karşısına hayatta bi kere sever insan ... eşim hep bana der olmasa bile bebeğimiz hiç önemli değil sen benimle ol yeter der benim içinde öle tabi çok istiyorum olmasını ama rabbimin taktiri ilahisi vermezse vermez o yüzden hakkımızda daima hayırlısı olsun kızlar hep böle dua edelim önemli olan hayırlısı olması.... birazda duygusala bağlayalım yaw
üzülmek yok canlar yola her türlü devam hamişiz biz üzülmek yok stres zararlı bebişe:) ayyy çok gaza geldim yaw valla nerdeyse birazdan kendim bile inanacam hee hamile olduğuma
bebiş her zaman olur be tatlım ama kociş hayatta bi kere çıkar insanın karşısına hayatta bi kere sever insan ... eşim hep bana der olmasa bile bebeğimiz hiç önemli değil sen benimle ol yeter der benim içinde öle tabi çok istiyorum olmasını ama rabbimin taktiri ilahisi vermezse vermez o yüzden hakkımızda daima hayırlısı olsun kızlar hep böle dua edelim önemli olan hayırlısı olması.... birazda duygusala bağlayalım yaw
valla tatlım bu gazla bize sperm falan lazım diil biz birazdan doğururuz bile haahaahaaahh
haha şuan bunları okusalar ne tepki verirdiler acep
kız allah iyiliğini vermiye koptum heeee ay bak birazdan sancılanacam
haha şuan bunları okusalar ne tepki verirdiler acep
canlar çıkmam lazım ama sizide nasıl bırakcam yaaa ooohoooo :26:
ii madem sizde çıkacaksınız benimde gözüm arkada kalmaz hadi arkiler hepiciğiniz öpüldüz byeçıkma zaman dicem ama cıkta herkes cıksın bende cıkıp yemek yapim yoksa gidemicem bende
benimki yadırgamaz çünkü öle oldunu oda bilir
oy oyyy rabbim nazarlardan korusun gülüm
daha çok gaza gelirler heralde benımkıde cok istiyor bebişimiz olsun ama önce sen yanımda ol diyo zaten bana dediki söz verelım birbirimize eğer bebişimiz olmazsa birbirimizi bırakmayalım bende dedım nıe bırakalım delimisin dedim sperm testine gidicekti korktu garibim bende göndermedım o korkunca biz biraz deliyiz de