- 26 Şubat 2016
- 3
- 2
- 1
- 46
- Konu Sahibi hilfulfudul
Kızlar geçen sene tam sömestr döneminde ailecek ümreye gittik. 15 gün kaldık ve o 15 gün içinde hep peynir ekmekle karnımızı doyurmaya çalıştık. Otel az bir kahvaltı veriyordu. Bütün gün tavaf yaptığımızdan spor ihtiyacım oradan gideriliyordu. Normalde bünyem harekete ve aç kalmaya pek alışkın değildir. Hatta her diyetin sonu diyeti daha çok yemekle bozmak ile biter. Neyse tavaf yapıp aç kaldığımızda peynir ekmek vardı sadece ve peynir ekmek benim dişimin kavuğuna yetmez. 15 gün böyle geçirdik. Eve döndüğümde tartıldım yolculuğa 88 kilo çıkmıştım ve artık mucizevi şekilde 76 kiloydum! O kısa zamanda verilen kilo kısa zamanda geri alınır muhabbeti hiç olmadı. Sonra hırs yapıp 68e düştüm Türkiyede. Benden sonra kaç arkadaşım ümreye kilo vermek amaçlı gitti ve hepsi başarılı oldu. Size tavsiyem az yiyeceğiniz yemekle bağlantınız olmuyacağı bir yerde durun 2-3 hafta. Mideniz küçülüyor kilo veriyorsunuz. Mideniz küçüldüğü için devamını vermek daha kolay oluyor. UMARIM TÜM KİLO SORUNU OLAN ARKADAŞLARIMA YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR. KİLO SORUNU OLANLAR ÜMREYE GİDİN! HEM SEVAP HEM ZAYIFLATICI YAŞASIN ALLAHIN EVİ..