Kilom yüzünden hayata küstüm

Ben V... Markasının bromelain ödem sökücü tabletini kullanıyorum tr...yol isimli alışveriş sitesinden aldım almadan evvel yorumlara bakabilirsiniz çok fayda gördüm tavsiye ederim

Doç.Dr. Seyfullah KAN var internetten gördüğüm kadarıyla iyi gibi. görüşebilirsiniz belki

ama bir arkadaş yazmış psikojik olma olasılığı var, ilk başta bir psikolağa gidip konuşsanız daha iyi olur. şok diyetler ile sağlığınızdan olmayın.
Cok tesekkur ederim mutlaka bakacagim

Ben V... Markasının bromelain ödem sökücü tabletini kullanıyorum tr...yol isimli alışveriş sitesinden aldım almadan evvel yorumlara bakabilirsiniz çok fayda gördüm tavsiye ederim
Evet duymustum tamamen bitkiselmis. Ise yaradiysa ben de kullanayim :)

172 yim, 95 kg la diyete başladım. 1.5 ay oldu su an 89 kiloyum. Çok tatlı bir diyetisyenle çalışıyorum. Benim gibi iradesiz biri bile verebiliyorsa herkes kilo verir. Sizi mutlu edecek şeylere odaklanın. Gerekirse yeni bi hobi edinin. Beni tek mutlu eden şey yemek yemekti. Artık daha cok kitap okuyorum, kendime ve sevdiğim seylere vakit ayırmaya çalışıyorum.

Söylediğiniz yöntemleri bilmiyorum ama mide ameliyatı olan iki kişi tanıyorum, ikisi de oldukça kötü durumda. Sizi anlıyorum bir an önce kilo verip kurtulmak istiyorsunuz ama bir ton para saçıp bu işlemlerden birini olup verseniz bile kilonun geri gelmeyeceğinin garantisi yok ki. Buna para dökmek yerine yeme bozukluğu için bir psikolog ya da psikiyatrist, kilo için de bir diyetisyen çok daha kalıcı ve sağlıklı çözümler sunabilir size. Her şey gönlünüzce olsun.
Neden kötü durumdalar? Bende 8 ay önce oldum rabbime şükür hiçbir sorun yaşamadım sadece psikolojik kısmı biraz zor oluyor ama onun dışında ne kendim ne de olan kişilerden sağlık açısından olumsuz birşey duymadım. Fakat birileri hep şu oldu bu durumda bu oldu şu durumda diye anlatıyorlar ilginç yani. Ne açıdan oldukça kötüler? Bu sitede bile kaç tane mide ameliyatı olmuş insan var ve çokta mutlular

Sizi korkutmak istemem ama ben diyaliz hemşiresiyim bu ürünü uzun süre kullanıp diyalize giren hastalarım oldu lütfen kullanmayın oturup ananas yiyin yine aynı etkiyi görürsünüz

bu üçü birarada mı o dediğiniz markada ayrı ayrı mı almak gerekiyor

bir de ne işe yarıyor siz kullandınız mı
Biri şekeri düzenleyip tatlı krizlerini azaltıyor, diğerleri metabolizmayı hızlandırıp iştahı kesiyor, ödem atıyor. Aralıklı oruçla birlikte yaparsanız etkisine inanamazsınız.
Hamile kalmadan kullandım çok etkisini gördüm. Tabi kalp, böbrek, karaciğer üçlüsü sağlam olacak ve kullanım süresi 3 ayı geçmeyecek.
Bi de hepsi ayrı ayrı ama 3lü set olarak satılıyor en yakın eczaneden isterseniz temin ederler😊

Neden kötü durumdalar? Bende 8 ay önce oldum rabbime şükür hiçbir sorun yaşamadım sadece psikolojik kısmı biraz zor oluyor ama onun dışında ne kendim ne de olan kişilerden sağlık açısından olumsuz birşey duymadım. Fakat birileri hep şu oldu bu durumda bu oldu şu durumda diye anlatıyorlar ilginç yani. Ne açıdan oldukça kötüler? Bu sitede bile kaç tane mide ameliyatı olmuş insan var ve çokta mutlular
Ne mutlu sizin adınıza çok sevindim umarım hiçbir zaman yaşamazsınız. Daha sonraki mesajda yazmıştım aslında ama yine yazayım. Birkaç lokma fazla yeseler ya da biraz hızlı yeseler bütün gün ağrıdan kıvranıyorlar. Ayrıca kötü bir deneyim yaşadıysak ya da gözlerimizle şahit olduysak ve yahut birebir yaşayanlardan duyduysak pek tabi yazabiliriz değil mi? Eğer olumlu deneyim yaşamış olsalardı onu da yazardım.

Bu yazdığınız yöntemler işin kolaya kaçma tarafı verilemeyecek bir kiloda değilsiniz baştan 10 kilo hedefi koyun tahminime göre 3 ayda verirsiniz sonra yine 3 aylık bir maraton daha yapın kendinize yeterince isteseniz yaparsınız geçtiğimiz yaz 10 11 kilo verdim ben de ilaç kullanıyordum ama kararlı olunca ilacın iştahı açtığı falan yok bu sadece yemek için sığındığımız bir yalan

sakın ameliyat olmayın, olan tanıdıklarım uzun vadede aynı kilolarına geri döndüler. Hayat tarzınızı değiştirin. Mesela artık makarna pilav sevmiyorum diye kendinizi ikna edin. Kahve çaya şeker atmayın, şekerli içecek ve yiyeceklerin midenizi bulandırdığına inanın.
Ne kadar hızlı kilo verirseniz o kadar hızlı alırsınız, yavaş yavaş ama sonsuza kadar kaybedin o kiloları. 4 veya 5’ten sonra yemeğin, canınız bir şeyi çok isterse onu sabaha ayırın ve sabah yiyebileceğiniz için kendinizi tutmanız kolay olur. Gece yesiğiniz her şey göbeğinize yapışır. Ayşegül Çoruhluyu günde 20 defa dinleyin.

Öncelikle psikiyatri ilaçları kilo aldırıyor zaten.insülin direncine baktır mutlaka. Tiroid değerine baktır.hergun düzenli yürüyüş yap.pirinc pilavı makarna ekmek hamur işi tatlı kızartma mümkün olduğunca azaltmaya çalış. Günde 2.5 litre su içmeye başla. Çaya şeker atıyorsan azalt sonra tamamen bırakırsın. Yeşil çay içebilirsin bergamotlu tavsiye edebilirim. Uyku düzenine dikkat et. Ben bu şekilde 23 kilo kadar verdim. İnşallah sende vereceksin. Ameliyat riskleri fazla ben önermiyorum .
Merhaba bende 98 kiloyum hipotiridi hastasıyım ve insülin direncim yüksek çok denememe rağmen kilo veremedim ve mide ameliyatına yöneldim bayramdan sonraya gün aldım ama 23 kilo verdiğinizi görünce kafam karıştı ben mi yanlış yapıyorum acaba diye sizde kilo dışında bu tarz yandaş hastalıklar var mıydı acaba

Merhaba bende 98 kiloyum hipotiridi hastasıyım ve insülin direncim yüksek çok denememe rağmen kilo veremedim ve mide ameliyatına yöneldim bayramdan sonraya gün aldım ama 23 kilo verdiğinizi görünce kafam karıştı ben mi yanlış yapıyorum acaba diye sizde kilo dışında bu tarz yandaş hastalıklar var mıydı acaba
Düşük yaptıktan sonra kan ilaci kullanmak zorunda kaldım ve 98 kiloya kadar çıktım.insülin direncim yüksekti. Matofin 500 mg kullandim ama onunla 2 kilo ancak verebildim. Matofin i bıraktıktan sonra düzenli yürüyüş, hamur işi ekmek pirinç pilavi makarna ve şekeri azalttım ve günde 2.5 lt su içmeye çalıştım. Birkac ayda verdim kilo.ameliyat bende düşündüm ama riskleri fazlaydi.su anda insülin direncim sınırda ama 75 kiloyum.insallah sizde verebilirsiniz. Kahvaltiyi atlamayin . Ara öğünler düzenli olsun akşam belli bi saatten sonra yemek yemeyin

Ve tlf nunuza adım sayar yükleyebilirsiniz insanı motive ediyor. Yeşil çay da içebilirsiniz aşırıya kaçmayın verirsiniz inşallah

Supervizyon kapsamında danışan gören kişilere ulaşabilirsiniz, uygun fiyatli terapi olur en azından. Türkiye sema terapisi insta hesabının ikinci postuydu galiba, ordaki terapistleri bı bakın. Normal fiyata göre daha uygun olur

Düşük yaptıktan sonra kan ilaci kullanmak zorunda kaldım ve 98 kiloya kadar çıktım.insülin direncim yüksekti. Matofin 500 mg kullandim ama onunla 2 kilo ancak verebildim. Matofin i bıraktıktan sonra düzenli yürüyüş, hamur işi ekmek pirinç pilavi makarna ve şekeri azalttım ve günde 2.5 lt su içmeye çalıştım. Birkac ayda verdim kilo.ameliyat bende düşündüm ama riskleri fazlaydi.su anda insülin direncim sınırda ama 75 kiloyum.insallah sizde verebilirsiniz. Kahvaltiyi atlamayin . Ara öğünler düzenli olsun akşam belli bi saatten sonra yemek yemeyin
Çok üzüldüm rabbim sabır versin 😞 ben aslında tiroid sebebiyle çok zor veriyorum mesela 2 hafta uğraşıyorum spor yürüyüş zumba diyet sonra diyetisyene gidiyorum 1 kilo vermişim ve bütün motivasyonum düşüyor artık diyetten çok sıkıldım o yüzden tüp mideye karar verdim ama insanlar öyle şeyler yazıyor ki ölenler hayatı zindan olanlar vs insan korkuyor birde 2 çocuğum var biri 9 aylık biri 4.5 yaşında onlar olmasa hiç korkmamda işte evlat olunca insan korkuyor

Çok üzüldüm rabbim sabır versin 😞 ben aslında tiroid sebebiyle çok zor veriyorum mesela 2 hafta uğraşıyorum spor yürüyüş zumba diyet sonra diyetisyene gidiyorum 1 kilo vermişim ve bütün motivasyonum düşüyor artık diyetten çok sıkıldım o yüzden tüp mideye karar verdim ama insanlar öyle şeyler yazıyor ki ölenler hayatı zindan olanlar vs insan korkuyor birde 2 çocuğum var biri 9 aylık biri 4.5 yaşında onlar olmasa hiç korkmamda işte evlat olunca insan korkuyor
Hiç rafine şekeri sifirladiniz mi ? Aynı zamanda karbonhidratı da . Bunun yanında bir de yemeği erken keserseniz en geç 5 5.30 gbi işe yarayabilir . Yani bir denemediyseniz hekiminiz izin verirse iki hatta üç hafta aralıksız denemenizi öneririm .

Hiç rafine şekeri sifirladiniz mi ? Aynı zamanda karbonhidratı da . Bunun yanında bir de yemeği erken keserseniz en geç 5 5.30 gbi işe yarayabilir . Yani bir denemediyseniz hekiminiz izin verirse iki hatta üç hafta aralıksız denemenizi öneririm .
Çayı şekersiz içerim zaten diyet dönemlerimde tatlı türlerinide kestim karbonhidrat doktorumun tavsiye ettiği kadar yedim acaba psikoloji konusu doğru mu yani bende fayda görebilir miyim

X