-
- Konu Sahibi Cicegim2210
Merhaba canım bu ay normalde 2. Aşılamaya başlattı doktorum ama psklojik olarak toparlanmak istedim bir daha ki ay da tatile gideceğim sonrasında muhtemelen tüp bebek raporu alırım canımSelam ne yaptın canım durumlar nasıl?
Sen neler yaptın başladın mı?Selam ne yaptın canım durumlar nasıl?
Tüp bebek raporunu 3 olumsuz aşılamadan sonra veriyorlar canım bana öyle dedi mehtap hanım, ben de eylülde başlayacağım şimdi multi vitamin falan omega3 araştırıyorum kullanayım aşılamadan önce diye. Diğer dediğin doktora gittin mi?Sen neler yaptın başladın mı?
2 aşılamadan sonra veriyorlar canım benimde amh 1.7 çıkınca verebilirim istersen şimdi dedi ama son kez aşılama denemek istiyorum ben dedi mehtap hoca düşün gel dediTüp bebek raporunu 3 olumsuz aşılamadan sonra veriyorlar canım bana öyle dedi mehtap hanım, ben de eylülde başlayacağım şimdi multi vitamin falan omega3 araştırıyorum kullanayım aşılamadan önce diye. Diğer dediğin doktora gittin mi?
Gitmedim muamele ücreti çokkk aşırı fazlaydı gerek duymadımTüp bebek raporunu 3 olumsuz aşılamadan sonra veriyorlar canım bana öyle dedi mehtap hanım, ben de eylülde başlayacağım şimdi multi vitamin falan omega3 araştırıyorum kullanayım aşılamadan önce diye. Diğer dediğin doktora gittin mi?
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun bakalım sen takviye olarak ne kullanıyorsunGitmedim muamele ücreti çokkk aşırı fazlaydı gerek duymadım
Maxiper canım eşimde kullanıyorAnladım canım hakkımızda hayırlısı olsun bakalım sen takviye olarak ne kullanıyorsun
Maxijuno ile maxigo varmış ben de onları araştırıyorum sanırım onu alıcam , maxiper hakkında pek bişey bulamadım. Bi de arı sütü polen bal karışımı aldım ona başlıcaz başka takviyelerde araştırıyorumMaxiper canım eşimde kullanıyor
Ümraniye devlett eböyle bir tedavi görmedim ama rezalet bir hastane çok pis aşırı pis pis yani doktorlar içeriy eiki hastayı birden alıyor ancak eşinizi içeri almıyor sedyelerdekiMerhabalar arkadaşlar. Ben 29 yaşındayım. Eşimde ve bende hiçbir sorun olmadığı halde çocuğumuz olmadı. Açıklanamayan infertilite diyorlar. Geçen sene Mayıs ayında 1 kimyasal geçirdim beta 71 den düştü maaleaef. Sonrasında da olmadı. 1 yıldır deniyoruz. 2 ay Femara ve çatlatma iğnesi kullandık olmadı. 1 ay klomen kullandık olmadı ohss geçirdim. Bir ay ara verdim ve bu ayda Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde aşılama yaptılar. Daha öncede özele gidiyordum ancak aşılama iÇin devleti maddi açıdan tercih ettim çünkü tutma ihtimali zaten düşük aşılamanın diyorlar özelde o kadar para harcamaya gerek yok bence. Ümraniye Devlet Hastanesinde aşılama yapan var mı ??? Tutan var mı ? Durumunuz nedir bana yardımcı destek olsanızAşılamanın 5. Günündeyim
Eşin ultrasona girdi mi bu aradaMaxijuno ile maxigo varmış ben de onları araştırıyorum sanırım onu alıcam , maxiper hakkında pek bişey bulamadım. Bi de arı sütü polen bal karışımı aldım ona başlıcaz başka takviyelerde araştırıyorum
Ürolojiye gittik değerlerine bakıp gerek yok dedi. Bundan haberin yok ne için varikosel için mi?Eşin ultrasona girdi mi bu arada
Evet biz de gittiğimizde eşimin sperm hızı düşüktı o da az diye bakmadılar hiç geçen baktırdık bizde birsey çıkmadı ama arkadaşımın eşinin sperm sayısı da hızı da normal olmasına rağmen varikoser çıkmışÜrolojiye gittik değerlerine bakıp gerek yok dedi. Bundan haberin yok ne için varikosel için mi?
Eşim varikoselin gözle görüldüğünü iddia ediyor ben de varikosel yok diyor . Çok ileri seviye evet gözle farkediliyor ama ben ikna edemedim muayeneyeEvet biz de gittiğimizde eşimin sperm hızı düşüktı o da az diye bakmadılar hiç geçen baktırdık bizde birsey çıkmadı ama arkadaşımın eşinin sperm sayısı da hızı da normal olmasına rağmen varikoser çıkmış
2 dakikalık muane canım en azından emin olursunuz benim de eşim gitmedi uzun bi süre ama varikoser çokkk ileri ise belli oluyor gözle küçük ise belli olmuyorEşim varikoselin gözle görüldüğünü iddia ediyor ben de varikosel yok diyor . Çok ileri seviye evet gözle farkediliyor ama ben ikna edemedim
Bakalım canım Eylül de aşılamayı bi yaptırayım bakıcam duruma göre2 dakikalık muane canım en azından emin olursunuz benim de eşim gitmedi uzun bi süre ama varikoser çokkk ileri ise belli oluyor gözle küçük ise belli olmuyor
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyorumBakalım canım Eylül de aşılamayı bi yaptırayım bakıcam duruma göre
inşallah canım aminHayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyorum
Faydasını görünce yaz canım bende deneriminşallah canım amineşime de çakşır kökü suyu aldım onu içiriyorum
Tabi ki haber veririm canımFaydasını görünce yaz canım bende denerim
merhaba, ben de orada ilk aşılamamı yaptırdım duphaston ve multivitamin verdiler onları kullandım reglim 7 gün gecikti ama beta kan testi negatif çıktı sebebini anlayamıyorumMerhabalar arkadaşlar. Ben 29 yaşındayım. Eşimde ve bende hiçbir sorun olmadığı halde çocuğumuz olmadı. Açıklanamayan infertilite diyorlar. Geçen sene Mayıs ayında 1 kimyasal geçirdim beta 71 den düştü maaleaef. Sonrasında da olmadı. 1 yıldır deniyoruz. 2 ay Femara ve çatlatma iğnesi kullandık olmadı. 1 ay klomen kullandık olmadı ohss geçirdim. Bir ay ara verdim ve bu ayda Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde aşılama yaptılar. Daha öncede özele gidiyordum ancak aşılama iÇin devleti maddi açıdan tercih ettim çünkü tutma ihtimali zaten düşük aşılamanın diyorlar özelde o kadar para harcamaya gerek yok bence. Ümraniye Devlet Hastanesinde aşılama yapan var mı ??? Tutan var mı ? Durumunuz nedir bana yardımcı destek olsanızAşılamanın 5. Günündeyim