- Konu Sahibi Cicegim2210
-
İbrahim hocayı öneririm çok iyi akıllı bi adam mehtap hocada tatlı biri ama biraz eksik ilerliyor bazı şeyleri söylemeyi filan unutuyorAcaba hangi hastane daha hizlidir zeynep kamil de sonuçlar geç çıkıyormuş sanirim ben erkenden almak istiyorum hangi doktoru onerirsiniz İnfertilite bölümünde umraniyedeki peki
Durumun nasılmerhaba, ben de orada ilk aşılamamı yaptırdım duphaston ve multivitamin verdiler onları kullandım reglim 7 gün gecikti ama beta kan testi negatif çıktı sebebini anlayamıyorum
Durumunuz nedir?merhaba, ben de orada ilk aşılamamı yaptırdım duphaston ve multivitamin verdiler onları kullandım reglim 7 gün gecikti ama beta kan testi negatif çıktı sebebini anlayamıyorum
Merhabalar arkadaşlar. Ben 29 yaşındayım. Eşimde ve bende hiçbir sorun olmadığı halde çocuğumuz olmadı. Açıklanamayan infertilite diyorlar. Geçen sene Mayıs ayında 1 kimyasal geçirdim beta 71 den düştü maaleaef. Sonrasında da olmadı. 1 yıldır deniyoruz. 2 ay Femara ve çatlatma iğnesi kullandık olmadı. 1 ay klomen kullandık olmadı ohss geçirdim. Bir ay ara verdim ve bu ayda Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde aşılama yaptılar. Daha öncede özele gidiyordum ancak aşılama iÇin devleti maddi açıdan tercih ettim çünkü tutma ihtimali zaten düşük aşılamanın diyorlar özelde o kadar para harcamaya gerek yok bence. Ümraniye Devlet Hastanesinde aşılama yapan var mı ??? Tutan var mı ? Durumunuz nedir bana yardımcı destek olsanızAşılamanın 5. Günündey
ZİHNİYE GONCA yı da ben hiç sevemedim beni bir kere muayene etti sadece çoğunlukla mehtap hanıma denk geldim. Sadece bir kere İbrahim hocaya denk geldim onda da asistan doktor muayene ediyordu o sadece yumurta büyüklüklerine baktı. Aşılamada ben memnun kalmadım. Çünkü en az 20-25 dk yatırıp dinlendiriyorlar diğer hastanelerde. Beni 3 dk da kaldırdılar başkasını aldıkları iÇin. Tutmamasını da buna bağlıyorum çünkü zaten sperm yetişme döllenme sorunu varsa yatmak gerekiyor. Umarım sizin hayırlısı olsun. İnşallah tutarSelamlar, benim bugün aşılama sürecim başladı. Ümraniye Devlet hastanesinde. Doktor Zihniye Hanım ile başladık. Kendisi oldukça ilgiliydi ama o poliklinikte sürekli doktorlar değişiyor. Yarın raporum çıkacak ve tekrar hastaneye gideceğim ilaçlar hakkında bilgi almak için. Ben de merakla bekliyorum süreci. Umarım kolaylıkla ve mutlulukla sonuçlanır.
ZİHNİYE GONCA yı da ben hiç sevemedim beni bir kere muayene etti sadece çoğunlukla mehtap hanıma denk geldim. Sadece bir kere İbrahim hocaya denk geldim onda da asistan doktor muayene ediyordu o sadece yumurta büyüklüklerine baktı. Aşılamada ben memnun kalmadım. Çünkü en az 20-25 dk yatırıp dinlendiriyorlar diğer hastanelerde. Beni 3 dk da kaldırdılar başkasını aldıkları iÇin. Tutmamasını da buna bağlıyorum çünkü zaten sperm yetişme döllenme sorunu varsa yatmak gerekiyor. Umarım sizin hayırlısı olsun. İnşallah tutar
Canım iğne nasıl yapılıyor yardımcı olur musunGonal f 2 kutu 1900tl galiba çatlatma iğnesini ücretli aldım 780 tl raporlu bulabilirsen de 350tl gibi birsey fiyatı canım iğneler zor bulunuyor
Gonal f mı canımCanım iğne nasıl yapılıyor yardımcı olur musun
Yarın gidicem onu verir mutlakaGonal f mı canım
sen ne yaptın bu arada canım 2. Aşılama oldun muGonal f mı canım
Alınca gösteriyorlar sana nasıl yaptığını aynı saatte hergun bi sağ bi sola göbek deliğinin 4 parmak aşağısı 4 parmak ta sağı veya soluna yapılıyor çok basitYarın gidicem onu verir mutlaka
Yok canım başlamadım henüzsen ne yaptın bu arada canım 2. Aşılama oldun mu
Yaptıracak mısın 2. AşılamaYok canım başlamadım henüz
Hiç bilmiyorum ki canım ama yapıcam galiba sen hangi doktora gidiyorsun suanYaptıracak mısın 2. Aşılama
İbrahim bey vardı bugün canım iğnelerimi aldım yarın başlıyorum iğnelere 2 taneden sonra rapor çıkar dedi tüp bebek içinHiç bilmiyorum ki canım ama yapıcam galiba sen hangi doktora gidiyorsun suan
Hayırlısı olsun canım inşallah gerek kalmaz tüp bebeğeİbrahim bey vardı bugün canım iğnelerimi aldım yarın başlıyorum iğnelere 2 taneden sonra rapor çıkar dedi tüp bebek için
İnşallah canım sana 1 aşılamadan sonra nasıl tüp bebeğe rapor verdiler ? Amh 1 den aşağı ise veriliyor normaldeHayırlısı olsun canım inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe
Daha vermediler canım zaten ben 1. Den sonra gitmedim mehtap hoca dedi ama bence karıştırdı o çok karıştırıyor Ekim de gidince belli olacakİnşallah canım sana 1 aşılamadan sonra nasıl tüp bebeğe rapor verdiler ? Amh 1 den aşağı ise veriliyor normalde
Hayırlısı olsun canım. İnşallah en tez zamanda kavuşuruz miniklerimizeDaha vermediler canım zaten ben 1. Den sonra gitmedim mehtap hoca dedi ama bence karıştırdı o çok karıştırıyor Ekim de gidince belli olacak
İnşallah canım dua edelim birbirimizeHayırlısı olsun canım. İnşallah en tez zamanda kavuşuruz miniklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?