- Konu Sahibi Cicegim2210
Hangi multivitavini verdiler sizemerhaba, ben de orada ilk aşılamamı yaptırdım duphaston ve multivitamin verdiler onları kullandım reglim 7 gün gecikti ama beta kan testi negatif çıktı sebebini anlayamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi multivitavini verdiler sizemerhaba, ben de orada ilk aşılamamı yaptırdım duphaston ve multivitamin verdiler onları kullandım reglim 7 gün gecikti ama beta kan testi negatif çıktı sebebini anlayamıyorum
maxiperHangi multivitavini verdiler size
Sorununuz neydi sebepsiz mi sizindemaxiper
evet hiç bi sebebi yok. acaba aşılama sonra regli gecikmesi yaşayıp beta negatif çıkan var mı?Sorununuz neydi sebepsiz mi sizinde
Henüz olmadım aşılama bilmiyorum doktora gittin mi ne diyor ?evet hiç bi sebebi yok. acaba aşılama sonra regli gecikmesi yaşayıp beta negatif çıkan var mı?
Canım duphaston yüzünden benim de lekelenmem oldu bi kaç gün duphastonu bırakır bırakmaz reng oldummerhaba, ben de orada ilk aşılamamı yaptırdım duphaston ve multivitamin verdiler onları kullandım reglim 7 gün gecikti ama beta kan testi negatif çıktı sebebini anlayamıyorum
yok henüz gitmedim perşembe günü gidicemHenüz olmadım aşılama bilmiyorum doktora gittin mi ne diyor ?
duphaston madem regli geciktiriyor niye onu veriyorlar ya o saçma insan umutlanıyorCanım duphaston yüzünden benim de lekelenmem oldu bi kaç gün duphastonu bırakır bırakmaz reng oldum
Canım eşimi ikna ettim , ürolojiye mi randevu alacaz ultrason için nasıl oluyor ?Canım duphaston yüzünden benim de lekelenmem oldu bi kaç gün duphastonu bırakır bırakmaz reng oldum
Evet canım Ümraniye’ye aldım ben erken alın biraz size ultrason için randevu doktor veriyorCanım eşimi ikna ettim , ürolojiye mi randevu alacaz ultrason için nasıl oluyor ?
Bebeğin oluşursa tutunması için verilen bi ilaç canımduphaston madem regli geciktiriyor niye onu veriyorlar ya o saçma insan umutlanıyor
Aynı gün ultrason yapmıyor muEvet canım Ümraniye’ye aldım ben erken alın biraz size ultrason için randevu doktor veriyor
Arkadaşımın eşine yapmış erken saatte gitmiş ama biz 4 gibi gittik o yüzden bi sonra ki güne verdi yine de tam bilmiyorumAynı gün ultrason yapmıyor mu
Evet yapılıyor ürolojiye randevu alın oradaki doktor androlojiye yönlendiriyor bi iki gün içinde sperm testi için randevu veriyorlar ertesi gün sonucu çıkıyor. Kendiniz içinde infertilite polikliniğine randevu alın hsg için gün veriyorlar.Canim hsg sprem testi falan hepsi Ümraniye devlet hastanesinde yapiliyor mu ne zamana cikiyor sonuçlar biraz bilgi verir misiniz
Acaba hangi hastane daha hizlidir zeynep kamil de sonuçlar geç çıkıyormuş sanirim ben erkenden almak istiyorum hangi doktoru onerirsiniz İnfertilite bölümünde umraniyedeki pekiEvet yapılıyor ürolojiye randevu alın oradaki doktor androlojiye yönlendiriyor bi iki gün içinde sperm testi için randevu veriyorlar ertesi gün sonucu çıkıyor. Kendiniz içinde infertilite polikliniğine randevu alın hsg için gün veriyorlar.
Mehtap hanım ve İbrahim beyi öneririm evet Zeynep kamil sürecinizi çok yavaşlatır biz ilk oraya gittik sperm testi için bir ay sonraya randevu verdiler sonra Ümraniye’ye gittikAcaba hangi hastane daha hizlidir zeynep kamil de sonuçlar geç çıkıyormuş sanirim ben erkenden almak istiyorum hangi doktoru onerirsiniz İnfertilite bölümünde umraniyedeki peki
Canım sen iğnelere ne kadar ödedinArkadaşımın eşine yapmış erken saatte gitmiş ama biz 4 gibi gittik o yüzden bi sonra ki güne verdi yine de tam bilmiyorum
Gonal f 2 kutu 1900tl galiba çatlatma iğnesini ücretli aldım 780 tl raporlu bulabilirsen de 350tl gibi birsey fiyatı canım iğneler zor bulunuyorCanım sen iğnelere ne kadar ödedin
Hepsi Ümraniye de yapılıyor canım ilk adetli hormon bakılıyor ultrason bakılıyor sonra simir alınıyor patolojiye yollanıyor orda 3 ay bekliyorsun sonuç için sonra hemen rahim filmi çekiliyor toplam hepsi 3-4 aylık bi süreçCanim hsg sprem testi falan hepsi Ümraniye devlet hastanesinde yapiliyor mu ne zamana cikiyor sonuçlar biraz bilgi verir misiniz