- Konu Sahibi Cicegim2210
Ve kanülü aldım 600₺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hangi aşamada ne durumdasınız acabaYok direk iğneli ile başladım ben canım
Raporsuz tedaviyemi başladınız bilgi verirmisin cocugum oldugu için rapor çıkmıyor acaba ilaç hasteneye ne kadar çıkıyorHanımlar bir şey soracağım.. aşılama için hastaneden geliyorum.(Ümraniye devlet) çatlatma iğnesi verdi fakat rapor karşılamıyor kendiniz mi aldınız sizde çatlatma iğnesini 1200₺ civarı bi rakam malesef
Rapor olmuyormuş ilaçlı aşılamada. İğne verdiklerinde karşılıyormuş bi kısmını. Yani ortalama 2 bin kadar harcamış oldum benRaporsuz tedaviyemi başladınız bilgi verirmisin cocugum oldugu için rapor çıkmıyor acaba ilaç hasteneye ne kadar çıkıyor
Aynen bende hepsini götürüdüm adet günümü belliyorum rahim filmi için siz çekildinizmiRahim filmi, kültür, simir, eşten spermiyogram.. infertiliteye gittiğinizde yardımcı oluyorlar herkesin protokolü bir değil yanılmıyorsam
Ben memnun değilim tüp bebek raporunu almak için çabamKızlar Ümraniye’den memnun musunuz bende evrak hazırlığındayım
Yaaa yol yakınken vazmi geçsem acabaBen memnun değilim tüp bebek raporunu almak için çabam
Daha tutana rastlamadım öyle söyleyeyim maalesef aşılama başarıları yok denecek seviyede başka seçeneğin varsa değerlendirYaaa yol yakınken vazmi geçsem acaba
Zeynep kamil hastanesi var aklımda sürekli ama Ümraniye de başladım şuan evrak hazırlama aşamasındayımDaha tutana rastlamadım öyle söyleyeyim maalesef aşılama başarıları yok denecek seviyede başka seçeneğin varsa değerlendir