- Konu Sahibi Cicegim2210
-
Bizim durum sebepsiz infertilite sorun yok ama hiç gebe kalamadımEşimin sperm hızı biraz düşük sadece oda engel değil dedi gittiğim her doktor 1 tane düşüğüm oldu sonrasında gebe kalamadım 2 senedir istiyorum sizin sorununuz neydi acaba
Senin şansın aşılamada daha yüksek o zaman canım muhtemelen 1. De kalırsınBizim durum sebepsiz infertilite sorun yok ama hiç gebe kalamadım
İnşallah canım ama hiç belli olmuyor genel olarak aşılamanın şansı çok düşük burada çok var sebepsiz infertilite olup aşılamalardan gebe kalamayan ama inşallah olurum. Allah kimseyi bu durumla sınamasın çok zor yaşayanlar bilirSenin şansın aşılamada daha yüksek o zaman canım muhtemelen 1. De kalırsın
Bilmez miyim 2 buçuk senedir evliyim ilk 8 ay istemedim sonra her reglimda ağlıyordum doktora gitmek bile gururuma dokunuyordu artık ama yapacak birseydiniz yok elimizden ne gelirse yapmak zorundayız sen kötü düşünme olumlu bak senin şansın daha yüksek sadece sonucunun güzel olacağına inan herseyin başı inanmakİnşallah canım ama hiç belli olmuyor genel olarak aşılamanın şansı çok düşük burada çok var sebepsiz infertilite olup aşılamalardan gebe kalamayan ama inşallah olurum. Allah kimseyi bu durumla sınamasın çok zor yaşayanlar bilir
Çok tatlısın gerçekten inşallah kavuşalım minik mucizelerimizeBilmez miyim 2 buçuk senedir evliyim ilk 8 ay istemedim sonra her reglimda ağlıyordum doktora gitmek bile gururuma dokunuyordu artık ama yapacak birseydiniz yok elimizden ne gelirse yapmak zorundayız sen kötü düşünme olumlu bak senin şansın daha yüksek sadece sonucunun güzel olacağına inan herseyin başı inanmak
Bu arada ne kadara mâl oldu aşılamaBilmez miyim 2 buçuk senedir evliyim ilk 8 ay istemedim sonra her reglimda ağlıyordum doktora gitmek bile gururuma dokunuyordu artık ama yapacak birseydiniz yok elimizden ne gelirse yapmak zorundayız sen kötü düşünme olumlu bak senin şansın daha yüksek sadece sonucunun güzel olacağına inan herseyin başı inanmak
ne kadar tuttu maliyeti
Gonal f 1900 çatlatma iğnesi 750 ve sonrasında aşılama günü bi şırınga gibi birsey istiyorlar oda 475Bu arada ne kadara mâl oldu aşılama
Anladım canım nasıl gidiyor iyi misinGonal f 1900 çatlatma iğnesi 750 ve sonrasında aşılama günü bi şırınga gibi birsey istiyorlar oda 475
Hiç bir belirtim yok valla sadece çok ayakta durunca kasıklarım ağrıyor oturuyorum hemen ama çok umudum yok ilk aşılamadan 2. De pozitif yakalayacağımı düşünüyorumAnladım canım nasıl gidiyor iyi misin
Güzel haberlerini bekliyorumHiç bir belirtim yok valla sadece çok ayakta durunca kasıklarım ağrıyor oturuyorum hemen ama çok umudum yok ilk aşılamadan 2. De pozitif yakalayacağımı düşünüyorum
İnşallah dua edin bana rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınGüzel haberlerini bekliyorumçok yorma kendini
Amin canım ederim tabi ki. Meryem suresini aç evde dinleİnşallah dua edin bana rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tamam canım teşekkür ederimAmin canım ederim tabi ki. Meryem suresini aç evde dinle
Merhaba nasılsın ? Belli oldu mu sonucunTamam canım teşekkür ederim
İyiyim canım hayır belli olmadı henüz cuma günü belli olacakMerhaba nasılsın ? Belli oldu mu sonucun
Var mı belirti falanİyiyim canım hayır belli olmadı henüz cuma günü belli olacak
Var ama adet öncesi belirtileri çok gebeliğe yormak istemiyorum sonucu negatif olursa üzülmeyeyimVar mı belirti falan
Az kalmış zaten hayırlısıyla güzel haberi verirsin inşallahVar ama adet öncesi belirtileri çok gebeliğe yormak istemiyorum sonucu negatif olursa üzülmeyeyim
Var mı belirti falan
İnşallah canım dualarını bekliyorumAz kalmış zaten hayırlısıyla güzel haberi verirsin inşallah
Merhaba canım ne yaptın sonucun belli miİnşallah canım dualarını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?