umarım bir yol buluruz

Yani kisacasi: Adam parayi görünce ne kadar kafayi yerse yesin suc kadinda sanki

Asla kadında suc değil suc ,suc eşinde ben sadece eşine konusucak bir durum barkamasın demek istiyorum eşinin yaptını asla doğru bulmuyorum Allah korusun yarın birgün birşey oldu zaman sen böyledin onun icin bir gerekcesi olmasın neden eşine kolaylık sağlasın

Biraz spor, bakim Vs yapın sizi fark etsin kocanız sonrada basın tekmeyi.. arkanızdan baka kalsın.

Kolaylik mi? Benim esim beni süslü püslü gezmedim diye aldatsa bunu bana karsi asla koz olarak kullanamaz. Karakter işte makyaj kiyafet ile satin alinmiyor. Bizim kadinlar kendini fazla ezdiriyor. Simdi resimler koysalar eminim ki kocasi manken degildir (konu sahibi alinmayin lütfen. Bende Allah biliyor manken degilim).Bizim toplumda "Kadin olsaydi da elinde tutmasini bilseydi" diyenler cok aldatma söz konusu olunca. Eda Gök vakasini duymussunuzdur. Kadin bildigin süslü barbie (yani bakimli felan). Ama bu kocasini onu adice aldatmasindan alikoymadi.

Bakılacak yeri mi var derken?
Bir tek kadın olarak bana mı dokundu bu laf?
İstediğiniz kadar bakımsız olabilirsiniz, temiz olduğunuz sürece bu lafı hiçbir insan haketmez.
Zamanında görmüş, sevmiş beğenmiş ki evlenmiş.
Bir de o bakılmayacak kadar çirkin kadından çocuk yapabilecek münasebete girmiş.
İsterseniz 300 kilo olum, hastalıkta sağlıkta diye yemin edilmedi mi?
Yarın başına bir iş gelmeyeceği, elinin ayağının tutacağı, o başka kadınlara bakan gözlerinin göreceği ya da size laf ettiği dilinin işleyeceği garanti mi?
Hem eşini başka bir adamla çekiştirmek ne demek yahu!
Kocanızın cebi dolmuş ama beyni ve karakteri boşalmış herhalde.
Tiynetsiz herif!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…