Merhaba,
Bir arkadaşım vasıtasıyla sizler ile bir araya geldik. Arkadaşım sizlerin çok objektif yorumlarda bulunduğunuzu ve taktığımız at gözlüklerini çıkardığımızı söyledi. Başlıkta belirttiğim gibi umarım bir yol buluruz. Gelelim konuma.
Yaklaşık 4 senelik evliyim, 1,5 yaşında dünya tatlısı oğlum var. eşimle ilk evlendiğimiz dönemlerde rüya gibiydi. Çocuk oldu inanın hiç değişmedi, gerek ev işlerine gerekse çocuk bakımına elinden geldiğinde yardımcı oluyordu. biz çok gezerdik inanın, çocuk oldu yine gezdik, ege turlarımı dersiniz, karadeniz turlarımı dersiniz, türkiyede gitmediğimiz gezmediğimiz yer kalmadı bu 4 sene içinde. Her zaman bana sürprizler yapan kocam vardı. Arabaya binerdim çiçekler, gittiğimiz mekanlarde çicekler vs vs vs. Çok çok paramız yoktu ama bize yeterdi. Kimseye mecbur bırakmadı hamdolsun. Ama şimdi. dünya kadar paramız var. Eşim iş kurdu derken çok iyi gitti. Arabalar değişti, ev değişti ve tabiki kocamda değişti. Şimdi o bensiz bir şey yapmaz dediğim kocam için acaba bugün saat kaççta gelecek, yavrum babasını görecek mi diyorum. Yurtdışı gezilerine gider işi için. Zaman zaman bizide götürür ama en fazla 2 kez. gerisinde kendi gider. Para var evet huzurum yok. mutlu değilim. Elimde son model telefon, altımda son model arabam ama yanımda kocam yok. Artık herşeyi tek başıma yapar oldum işlerinin yoğunluğundan bahsedip çok fazla zaman geçiremiyoruz. Bir gün arkadaşımın evindeyken eşim tv de ki kadın hakkında konuşuyor arkadaşımın eşine. gizlice dinledim. Arkadaşımın eşine; şu kadınlara bak bir de bizimkilere. Bizimkilerin bakılacak yerimi var dedi. Duymamış gibi yaptım içimi mahvetti. Ben acaba aldatılıyormuyum diyorum.