Bir takim meseleler

Aynen dediğim gibi yorumlara çok şaşırdım yani adamın resmen saygısız edepsiz yapmışlar ama duracak bekleyecek imkanı yoksa arabadan inmemesi normal keşke annen de sizin önünüz sıra nişanlı eleştirmese daha iyi olur 😌
Ben de bi sasirdim ama kızmam yanlış olur arkadaşlara çünkü bi örnek üzerinden yapılan yorumlar . Onu tanıyan benim tabi bu durum yine de konuşulması gerekiyo bence . Hassas olduğum durumlar . Ben uyarsam çıkacaktı belki de ama dediğim gibi bekleyemezdik araçtan ötürü

Park etmesine gerek yok ki. Sizinle konusurken de araba oldugu yerde duruyor zaten giderken sohbet edecek haliniz yok. Sadece 1 adim kapidan ciksa tokalaşip binse bir sey olmazdi.
Biri ortaya laf atti hemen park yer yoktu diyorsunuz. 😃
Anneniz hakli siz sütlere batirip cikarsaniz da...
Ben kimseyi sütlere batırıp çıkarmıyorum. Neyin doğru yanlış olduğunun da gayet farkındayım. Bu platform da konuşulan bir sürü konu var bana da iyi gelir diye yazmak istedim abartıyor muyum abartmiyo muyum diye bu kadar. sizin yorumunuza da saygı gösteririm bu kadar devamı yok

Arkadaşlar iyi akşamlar bi durum var çok kurcalıyor aklımı o yüzden size yazmak istiyorum. Bugün annem yengem kuzenimle alışverişe çıktık.
Nisanlim ayaküstü beni görmek için arabayla yanımıza geldi. Ve annem gille merhabalaşti hal hatır sordu ama arabadan inmedi. Kaş göz işareti yapmaya çalıştım arabadan inmesi için ama görmedi. Neyse biz eve geldik annem onun için havalı biri dedi. Neden diye sordum ama söylemedi. Büyük ihtimal o nedenden kaynaklı. Canım sıkıldı buna. Nisanlim kibirli biri değil ama arabadan inip görseydi daha iyi olurdu sanırım. Kültür olarak bu durumlara karşı hassasiyet var diyebilirim. İlk kez nisanlilik vs yaşıyorum bu tür küçük durumların sıkıntı olmasi da canımı sıkıyor. Ben ondan sorumluyum o da benden :)) nisanlima guzel sözler iltiftlar edilse hoşuma gidiyor ama böyle olumsuz olunca da canım sıkılıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Her lafa göre duygu durumun degisecekse ooooo

Arkadaşlar iyi akşamlar bi durum var çok kurcalıyor aklımı o yüzden size yazmak istiyorum. Bugün annem yengem kuzenimle alışverişe çıktık.
Nisanlim ayaküstü beni görmek için arabayla yanımıza geldi. Ve annem gille merhabalaşti hal hatır sordu ama arabadan inmedi. Kaş göz işareti yapmaya çalıştım arabadan inmesi için ama görmedi. Neyse biz eve geldik annem onun için havalı biri dedi. Neden diye sordum ama söylemedi. Büyük ihtimal o nedenden kaynaklı. Canım sıkıldı buna. Nisanlim kibirli biri değil ama arabadan inip görseydi daha iyi olurdu sanırım. Kültür olarak bu durumlara karşı hassasiyet var diyebilirim. İlk kez nisanlilik vs yaşıyorum bu tür küçük durumların sıkıntı olmasi da canımı sıkıyor. Ben ondan sorumluyum o da benden :)) nisanlima guzel sözler iltiftlar edilse hoşuma gidiyor ama böyle olumsuz olunca da canım sıkılıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Yaptığı şey çok ama çok ayıp o senin annen ve inmesi lazımdı hiç yoksa senin için inip bi merhabalaşması lazımdı yol yakınken bırak bu adamı bu tarz adamlar evlilikde çok can yakar artı bide üstüne psikolojini bozar

X