Eve ne zaman geleceğini bilemiyorum ki. Yemek yaparım gelmez yapmam gelir. Bıraktım yemeği yapmıyorum. sürekli dışarıdan yiyoruz.Bir de tatlım, çocuğu dünyanın merkezi yapma...
Albette annelik kutsal ama kendine bakacaksın önce, sen varsan her şeyin kıymeti var...
Bakıcı tut, en azından mesela günün belirli saatleri çocukla ilgilenecek biri olsun, sen kendine vakit ayır...
zaten maddi imkanın varmış, salma kendini, dik dur...
çocukla uyuyup adamı bırakırsan malesef erkekler çocuklardan beter ilgi bekler...
Bakım denilince makyaj mı geliyor sadece aklınıza?Bakımsız değilim. Biraz kilom var. Makyajsız çıkmam mesela ama bilemedim.
Benim kuzenimde sizin esiniz gibi is kurdu ve eline para gecince degismeye basladi. Sonuc olarak hala yengeme evliyken baska bir kiza davullu zurnali dügün yapti. Paralari yokken yengemi el üstünde tutardi. Para eline gecince degisti tabi. 2 es olarak aldigi kiz yasca en az 10 yas kücük. Bana eskiden sorsalardi aslaa böyle birsey yapmaz derdim. Ama yapti. Ven ben yengemin tarafini tuttugum icin kuzenimle tüm bagimi kopardim. Insallah sizde durumlar böyle degildir.gözünüzü yinede dört acin. Esinizle huzursuzlugunuzu konusmaya deneyin
anlatsana biraz.Bakım denilince makyaj mı geliyor sadece aklınıza?
erkek varken kadın yokken gösterir kendini! Bakalım neler olacak.Benim kuzenimde sizin esiniz gibi is kurdu ve eline para gecince degismeye basladi. Sonuc olarak hala yengeme evliyken baska bir kiza davullu zurnali dügün yapti. Paralari yokken yengemi el üstünde tutardi. Para eline gecince degisti tabi. 2 es olarak aldigi kiz yasca en az 10 yas kücük. Bana eskiden sorsalardi aslaa böyle birsey yapmaz derdim. Ama yapti. Ven ben yengemin tarafini tuttugum icin kuzenimle tüm bagimi kopardim. Insallah sizde durumlar böyle degildir.gözünüzü yinede dört acin. Esinizle huzursuzlugunuzu konusmaya deneyin
Bana kızma ama boşvermeye başlamışsın bile...Eve ne zaman geleceğini bilemiyorum ki. Yemek yaparım gelmez yapmam gelir. Bıraktım yemeği yapmıyorum. sürekli dışarıdan yiyoruz.
Ben yeni üye olduğunuzu düşünmüyorum basta bunu söyleyeyim , ve konuda fakr çıkacak gibi nedense bunu düşünüyorum...anlatsana biraz.
Temiz pakım çok şükür. Beter değilim.
sizde çok mutlu değilsiniz anlaşılan. Zira bu kadar atarlanacak ne var? Siz bana alık vermeyin zaten, kendinize verin. Neden bu kadar negatifim diye sordunuz mu hiç?Eşinin söylediği lafları sen duyuyorsun, eşinin son zamanlarda ilgisiz olduğunu sen söylüyorsun vs. .. Soru; Aldatılıyor muyum ?? Nerden bilecek sizin bilmediğinizi burdakiler?
Bana kızma ama boşvermeye başlamışsın bile...Eve ne zaman geleceğini bilemiyorum ki. Yemek yaparım gelmez yapmam gelir. Bıraktım yemeği yapmıyorum. sürekli dışarıdan yiyoruz.
Müne abla gerekli akılı verir size.sizde çok mutlu değilsiniz anlaşılan. Zira bu kadar atarlanacak ne var? Siz bana alık vermeyin zaten, kendinize verin. Neden bu kadar negatifim diye sordunuz mu hiç?
Kocanın parasını kendine harca her yerını yaptır ettir kıyafetlere para dok aşırı bakımlı aşırı havalı alımlı bır kadın ol tek tavsıyem :) gozü acıldı gıttıgı yerlerde tabi sen bın katını yap demekki bundan hoşlanıyor ...Merhaba,
Bir arkadaşım vasıtasıyla sizler ile bir araya geldik. Arkadaşım sizlerin çok objektif yorumlarda bulunduğunuzu ve taktığımız at gözlüklerini çıkardığımızı söyledi. Başlıkta belirttiğim gibi umarım bir yol buluruz. Gelelim konuma.
Yaklaşık 4 senelik evliyim, 1,5 yaşında dünya tatlısı oğlum var. eşimle ilk evlendiğimiz dönemlerde rüya gibiydi. Çocuk oldu inanın hiç değişmedi, gerek ev işlerine gerekse çocuk bakımına elinden geldiğinde yardımcı oluyordu. biz çok gezerdik inanın, çocuk oldu yine gezdik, ege turlarımı dersiniz, karadeniz turlarımı dersiniz, türkiyede gitmediğimiz gezmediğimiz yer kalmadı bu 4 sene içinde. Her zaman bana sürprizler yapan kocam vardı. Arabaya binerdim çiçekler, gittiğimiz mekanlarde çicekler vs vs vs. Çok çok paramız yoktu ama bize yeterdi. Kimseye mecbur bırakmadı hamdolsun. Ama şimdi. dünya kadar paramız var. Eşim iş kurdu derken çok iyi gitti. Arabalar değişti, ev değişti ve tabiki kocamda değişti. Şimdi o bensiz bir şey yapmaz dediğim kocam için acaba bugün saat kaççta gelecek, yavrum babasını görecek mi diyorum. Yurtdışı gezilerine gider işi için. Zaman zaman bizide götürür ama en fazla 2 kez. gerisinde kendi gider. Para var evet huzurum yok. mutlu değilim. Elimde son model telefon, altımda son model arabam ama yanımda kocam yok. Artık herşeyi tek başıma yapar oldum işlerinin yoğunluğundan bahsedip çok fazla zaman geçiremiyoruz. Bir gün arkadaşımın evindeyken eşim tv de ki kadın hakkında konuşuyor arkadaşımın eşine. gizlice dinledim. Arkadaşımın eşine; şu kadınlara bak bir de bizimkilere. Bizimkilerin bakılacak yerimi var dedi. Duymamış gibi yaptım içimi mahvetti. Ben acaba aldatılıyormuyum diyorum.
rahatladım valla yorumunuzu görünce, bir ben miyim böyle düşünen diyodum yorumlara bakınca.Ben üzülüyorum böyle şeylere, koca beğensin diye kilo ver, koca beğensin diye bakımlı ol
Yerinizde olsam bunların hiç birini yapmam, üç kuruş parayla değiştiyse varsın yoluna gitsin...
O lafı duydukdan sonra eşinşzle değil kendinizle yüşleşin nerde bir eksiniz var orayı tamlayın madi anlamda sorununuz yok diyorsunuz ozman kendinize yatırım yapın kilonuzu verin bakımlı olun imkanlarınız var elinizde okuyun kendinizi geliştirin ailenizi ihmal etmeyin bunları yaparken huzur verin huzuru sizde bulsun devamlı gec geliyor eşim diyorsunuz bu sizin icin bir fırsat olarak görün eşiniz geldinde cocuk uyumuş olur büyük ihtmal yemekleriniz hazır olsun siz şık şık giyinin eşinizi karşılayın birlikte güzel vakit gecirin bunları avantaj olarak kulanın cocğunuzulada gündüz birşeyler yapmaya calışın madi olarak kendinzi garantiye alın mutluluğnuzu geri almak sizin elinizde unutamayın bunu akılı davranın
Merhaba,
Bir arkadaşım vasıtasıyla sizler ile bir araya geldik. Arkadaşım sizlerin çok objektif yorumlarda bulunduğunuzu ve taktığımız at gözlüklerini çıkardığımızı söyledi. Başlıkta belirttiğim gibi umarım bir yol buluruz. Gelelim konuma.
Yaklaşık 4 senelik evliyim, 1,5 yaşında dünya tatlısı oğlum var. eşimle ilk evlendiğimiz dönemlerde rüya gibiydi. Çocuk oldu inanın hiç değişmedi, gerek ev işlerine gerekse çocuk bakımına elinden geldiğinde yardımcı oluyordu. biz çok gezerdik inanın, çocuk oldu yine gezdik, ege turlarımı dersiniz, karadeniz turlarımı dersiniz, türkiyede gitmediğimiz gezmediğimiz yer kalmadı bu 4 sene içinde. Her zaman bana sürprizler yapan kocam vardı. Arabaya binerdim çiçekler, gittiğimiz mekanlarde çicekler vs vs vs. Çok çok paramız yoktu ama bize yeterdi. Kimseye mecbur bırakmadı hamdolsun. Ama şimdi. dünya kadar paramız var. Eşim iş kurdu derken çok iyi gitti. Arabalar değişti, ev değişti ve tabiki kocamda değişti. Şimdi o bensiz bir şey yapmaz dediğim kocam için acaba bugün saat kaççta gelecek, yavrum babasını görecek mi diyorum. Yurtdışı gezilerine gider işi için. Zaman zaman bizide götürür ama en fazla 2 kez. gerisinde kendi gider. Para var evet huzurum yok. mutlu değilim. Elimde son model telefon, altımda son model arabam ama yanımda kocam yok. Artık herşeyi tek başıma yapar oldum işlerinin yoğunluğundan bahsedip çok fazla zaman geçiremiyoruz. Bir gün arkadaşımın evindeyken eşim tv de ki kadın hakkında konuşuyor arkadaşımın eşine. gizlice dinledim. Arkadaşımın eşine; şu kadınlara bak bir de bizimkilere. Bizimkilerin bakılacak yerimi var dedi. Duymamış gibi yaptım içimi mahvetti. Ben acaba aldatılıyormuyum diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?