Son 1 ay icerisinde aşı ve korona gecirmemek lazim sanirim bana oyle sormuslardi.Arkadaşlar yumurta toplamada anestezi onayını neye göre veriyorlar corona geçirmek aşı olmak onayda etkili mi
İkinci ücretsiz tüp bebek hakkında tüm belgeler en başından isteniyor mu acaba
Ben verdim aynı belgeleri tekrarAynı merkezde ise 2. Deneme. Tekrar evrak istemiyorlar.
6 ayı geçmişse isteniyor sanırım.Ben verdim aynı belgeleri tekrar
Evet gecmisti6 ayı geçmişse isteniyor sanırım.
Peki erkekten istenen kan sonuclari var onları falan hep tekrardan mi yaptirildiEvet gecmisti
Yok onlari istemiyolar dondurulmus oldugu icin. Tekrar yumurta toplama olcaksa nasıl olur bilmiyorumPeki erkekten istenen kan sonuclari var onları falan hep tekrardan mi yaptirildi
Evet kadın dogum yonlendircek tup bebege. Gecmis sayfalari okuyup fikir edinebilirsinMerhaba
Uludağ üniversitesi infertiliteden onlıne randevu alamadım, normali kadın doğum muayenesine alabildim ordan durumu anlatıp yönlendirme olabilir mi? Uludağ üniversitesi işleyişini bilenler fikir verirse sevinirim
Merhaba nasıl gidiyor süreciniz ben de 21 ARALIK için randevu aldım sabahaRica ederim bize sabah 8:30 a verdiler randevu netten alındığında 9:30 ta başlıyor randevu saati farklı oluyor demek ki
Bende kullanmiştım ama gecikme olmamiştı hemşire aynı şekilde bir hafta kadar gecikme olursa gel demişti tlden ulaşmak gercekten o kadar zorki hatta imkansız gibi 1ay boyunca aradm nerdeyse acmadılar vazgeçtim sonunda bence siz gidin ihmal etmeyinEstrofem adet geciktiren var mı bana adet olunca gel dediler ama adet olmadım hemsire uyarı yapmıştı adet gelmezse beş gün kullan beş gün birak oyle gel gibi tlf ile ulaşamadım acaba bu konu hakkında bilgisi olan varmi
Evet geciktirdi benim de regliyi.gecikmişse eğer 7 gün gecikmede gel dediydi tedavide iken.Estrofem adet geciktiren var mı bana adet olunca gel dediler ama adet olmadım hemsire uyarı yapmıştı adet gelmezse beş gün kullan beş gün birak oyle gel gibi tlf ile ulaşamadım acaba bu konu hakkında bilgisi olan varmi
Merhaba bunu ben de merak ediyorum.Kızlar merhaba Uludağ'da tüm tahlilleri yaptırdık, pazartesi gideceğiz kontrole . Şimdi tüm tahliller istendikten sonra nereye yönlendirecekler, heyet raporu için randevu mu olacak tekrar, sonrasında mi sıraya koyuyorlar acaba ?
2 negatif asılamadan sonra rapor cıkıyorTamamM mhtpckc
Rast gitsin umarım işleriniz
Benim aşılama şartım var sağ olsun Y yuzikoo çok bilgi verdi bana.
Fakat yarın gene gideceğim aşılamayı raporla mı yapacağım muallakta kaldım..
Doktor aşılamaya alacağız seni dedi ama raporsan bahsetmedi bu süreçte
Olumsuz aşılamalardan sonra mı rapor olacak anlamadım
Öyle mi teşekkür ederim. Siz Uludağ’da mı yapınız işlemleri ?.2 negatif asılamadan sonra rapor cıkıyor