Kesinlikle doğruŞunu unutmamak lazım hepimizin DNA si birbirinden farklı olduğu için hepimizin bedenin de kendine has bir tepki mekanizması var.Evet hepimiz tüp bebek yaptırıyoruz ama hepimizin tedavisi kendine özel bunu unutmamak lazım...
Bu süreçte doktorlara ve bedenimize güvenmek üzerimizdeki stresi büyük ölçüde azaltacaktır.Bol şanslar...
TeşekkürlerKesinlikle doğru
Stres yükü en temel faktör…
Size de sağlıklı ve şanslı bir süreç dilerim
Aranmayı beklemeyiniz. 2 adet sonrası 20. Günü gidin. Çünkü bunu atlayabilirler.Bana öyle bisey demediler aranacak siniz dediler dondurulmusunuz var mi
Kan testimi verdiniz birde 3 gün emriyosu filan fark ediyor diyorlar bilmiyorum sizinki kaçıncı gündü amaMerhaba 8. gunumde sonuc negatif ☹ doktor senden umutluyuz demisti. Asıl sonuc 12.gun ilaclari birakma diyo
Kan testi 5.gun embriyosuKan testimi verdiniz birde 3 gün emriyosu filan fark ediyor diyorlar bilmiyorum sizinki kaçıncı gündü ama
Yinede devam etmek gerekir doktorda öyle söylediyse bazı kişilerde geç cıkıyo filan diyorlar rabbim hayırlısıyla nasip etsinKan testi 5.gun embriyosu
Yaşınız kaç ücretli mi yaptırıyor sunuzEvet var belkide o yüzden farklı ilerliyordur hemişireye özellikle cıkarken sordum olumsuz olursa diye hemen istersen iki adet sonra ikinci gün gel dedi
Bugün yine aradım adımı söyleyim bakın diyorum ancak yinede sıraya yazdiysak aranmayi bekleyin diyorlarAranmayı beklemeyiniz. 2 adet sonrası 20. Günü gidin. Çünkü bunu atlayabilirler.
31 biz ücretsiz raporla yaptırdıkYaşınız kaç ücretli mi yaptırıyor sunuz
Varsa hemsireyi aramayı deneyin belki daha net bişey ögrenebilirsiniz içiniz rahat eder hiç yoktanBugün yine aradım adımı söyleyim bakın diyorum ancak yinede sıraya yazdiysak aranmayi bekleyin diyorlar
Bende raporla yaptırdım ancak olumsuz olunca sıraya yazdıklarını ilettiler herhalde sizin donmuslariniz var o yüzden olabilir31 biz ücretsiz raporla yaptırdık
Evet olabilir farklı ilerliyorsa demekkiBende raporla yaptırdım ancak olumsuz olunca sıraya yazdıklarını ilettiler herhalde sizin donmuslariniz var o yüzden olabilir
Neden 8.gun kan verdin kiMerhaba 8. gunumde sonuc negatif ☹ doktor senden umutluyuz demisti. Asıl sonuc 12.gun ilaclari birakma diyo
Hamilesiniz sanırım biz Uludağ da yaptırdık ama çok uzagız Bursa’da degiliz pozitif sonucu alınca tekrar Uludağa gitmek gerekiyormu yoksa bulundugumuz yerde devam etsek kontrollere oluyormuNeden 8.gun kan verdin ki
Benim 12.gun cumartesiye geldigi icin 11.gun vermistim. Sonuc kac cikti ?
12.gunu bekle nolur nolmaz
8.gun beta ve progesteron degerini gormek istiyoruz diyolar onlar istedi. Senden istememislermiydi. 1.20 cıktıNeden 8.gun kan verdin ki
Benim 12.gun cumartesiye geldigi icin 11.gun vermistim. Sonuc kac cikti ?
12.gunu bekle nolur nolmaz
Bizden de istenmedi 12 gün sonra test ver dediler sadece negatifse ilaçları kes dediler8.gun beta ve progesteron degerini gormek istiyoruz diyolar onlar istedi. Senden istememislermiydi. 1.20 cıktı
Yok benim 15 haziranda 5.gun embriyosu transferi idi 25 ve 28.haziranda verdim kan sadece beta bakildi8.gun beta ve progesteron degerini gormek istiyoruz diyolar onlar istedi. Senden istememislermiydi. 1.20 cıktı
evet canim cok sukur hamileyim ve devam ediyoruzHamilesiniz sanırım biz Uludağ da yaptırdık ama çok uzagız Bursa’da degiliz pozitif sonucu alınca tekrar Uludağa gitmek gerekiyormu yoksa bulundugumuz yerde devam etsek kontrollere oluyormu
Rabbim saglıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallahYok benim 15 haziranda 5.gun embriyosu transferi idi 25 ve 28.haziranda verdim kan sadece
evet canim cok sukur hamileyim ve devam ediyoruzBende Bandırma’dayim. 2 kere kan verdim burda ve telefonla bilgilendirdim. Beni 2 temmuz’da cagirdilar keseyi gorduk. 6 temmuz’da tekrar cagirdilar tekrar kese vardi kalp atisi yoktu. 13 temmuz’da kalp atisini gorduk ve bizle isin bitti dediler. Sonra gebelik izleme poliklinigine yonlendirdiler kan ve idrar verdim ki onlar burda cok isime yaradi. Ama devam etmedim iyikide etmemisim kanama oldu ara ara Bandirma’da doktoruma gittim hemen bursaya zirt pirt daha gidemezdim cunku
Taze transfermiBizden de istenmedi 12 gün sonra test ver dediler sadece negatifse ilaçları kes dediler
Taze ve donmus arasindaki fark olabilirmi acabaYok benim 15 haziranda 5.gun embriyosu transferi idi 25 ve 28.haziranda verdim kan sadece beta bakildi