- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.336
- 44
Rica ederim.Ay hadi İnşallah canım sağol haber verdiğin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim.Ay hadi İnşallah canım sağol haber verdiğin için
Sabah erken hastaneye gidip öyle almıştım ben ilk muayene randevusunu o da zaten 1 ay sonrasına veriyorMerhabalar herkese, ilk randevuyu nasıl aldınız acaba
Anladım ben Balıkesir den gidicem de bir randevu icin o kadar yol tepmek mantıklı gelmedi randevu sistemlerinde de infertilite ya da tüp bebek yokSabah erken hastaneye gidip öyle almıştım ben ilk muayene randevusunu o da zaten 1 ay sonrasına veriyor
Genelde internetten ya da arayarak çok zor ulaşılıyor randevu çok alınamıyor öyle maalesef inşallah denk getirirsinizAnladım ben Balıkesir den gidicem de bir randevu icin o kadar yol tepmek mantıklı gelmedi randevu sistemlerinde de infertilite ya da tüp bebek yok
0 224 552 05 52 uludağ üniversitesi. Randevu robotu . Whatsapptan. ama sürekli denemelisiniz.Anladım ben Balıkesir den gidicem de bir randevu icin o kadar yol tepmek mantıklı gelmedi randevu sistemlerinde de infertilite ya da tüp bebek yok
Ben de balıkesirden gidiyorum. İyi bilirim.Anladım ben Balıkesir den gidicem de bir randevu icin o kadar yol tepmek mantıklı gelmedi randevu sistemlerinde de infertilite ya da tüp bebek yok
Randevu de infertilite var.Anladım ben Balıkesir den gidicem de bir randevu icin o kadar yol tepmek mantıklı gelmedi randevu sistemlerinde de infertilite ya da tüp bebek yok
İnşallahGenelde internetten ya da arayarak çok zor ulaşılıyor randevu çok alınamıyor öyle maalesef inşallah denk getirirsiniz
0 224 552 05 52 uludağ üniversitesi. Randevu robotu . Whatsapptan. ama sürekli denemelisiniz.
Öyle mi neresinden bende ilk defa gidicem yeni baslıcaz randevu bulursamBen de balıkesirden gidiyorum. İyi bilirim.
Cokk tesekkur ederim deneyeyimRandevu de infertilite var.
Balıkesir merkezden.İnşallah
Öyle mi neresinden bende ilk defa gidicem yeni baslıcaz randevu bulursam
Cokk tesekkur ederim deneyeyim
Bende merkezdenBalıkesir merkezden.
0224 552 05 34 numaralı hattı arayıp infertilite için tuşlayın.Merhabalar herkese, ilk randevuyu nasıl aldınız acaba
Dm bakarmısınızArkadaşlar elimde 1 adet gonal f 450 kaldı size yada çevrenizde birine lazım olursa ücretsiz vereceğim aklınızda olsun. Ben özelde yaptırıyorum tedavimi o yüzden cok vakıf değilim acaba fakülte aliyormu ilaç alıyorsa orayada teslim edebilirim. Bilgi verirseniz sevinirim
inşallah Amin.Bende merkezden
Hayırlı sonuclar alırsınız inşallah
Merhaba canım bugün hastaneye gidecektin ama son durum nedir acaba ? Birşey dediler mi ?1 Kasım da progesteron değerime baktırmak için gideceğim, son durumu öğrenip sizleri de bilgilendiririm kızlar.
merhaba, 15 gün içerisinde ararız dedi canım. aşırı da kalabalıktı bekleyenler, bir de ışıl hocayı gördüm hastanede görevinin başındaydı.Merhaba canım bugün hastaneye gidecektin ama son durum nedir acaba ? Birşey dediler mi ?
Hadi bakalım baslasinlar artık, çok teşekkür ederim canımmerhaba, 15 gün içerisinde ararız dedi canım. aşırı da kalabalıktı bekleyenler, bir de ışıl hocayı gördüm hastanede görevinin başındaydı.
rica ederim canımHadi bakalım baslasinlar artık, çok teşekkür ederim canım