Tüp Bebek Merkezleri Uludağ Üniversitesi Raporlu Tüp Bebek Bekleyenler (2022)

Merhabalar herkese, ilk randevuyu nasıl aldınız acaba 🤔

Sabah erken hastaneye gidip öyle almıştım ben ilk muayene randevusunu o da zaten 1 ay sonrasına veriyor
Anladım ben Balıkesir den gidicem de bir randevu icin o kadar yol tepmek mantıklı gelmedi randevu sistemlerinde de infertilite ya da tüp bebek yok

Anladım ben Balıkesir den gidicem de bir randevu icin o kadar yol tepmek mantıklı gelmedi randevu sistemlerinde de infertilite ya da tüp bebek yok
Genelde internetten ya da arayarak çok zor ulaşılıyor randevu çok alınamıyor öyle maalesef inşallah denk getirirsiniz

Genelde internetten ya da arayarak çok zor ulaşılıyor randevu çok alınamıyor öyle maalesef inşallah denk getirirsiniz
İnşallah
0 224 552 05 52 uludağ üniversitesi. Randevu robotu . Whatsapptan. ama sürekli denemelisiniz.

Ben de balıkesirden gidiyorum. İyi bilirim.
Öyle mi neresinden bende ilk defa gidicem yeni baslıcaz randevu bulursam 😌😌😌
Randevu de infertilite var.
Cokk tesekkur ederim 😌 deneyeyim

Arkadaşlar elimde 1 adet gonal f 450 kaldı size yada çevrenizde birine lazım olursa ücretsiz vereceğim aklınızda olsun. Ben özelde yaptırıyorum tedavimi o yüzden cok vakıf değilim acaba fakülte aliyormu ilaç alıyorsa orayada teslim edebilirim. Bilgi verirseniz sevinirim 😊

Arkadaşlar elimde 1 adet gonal f 450 kaldı size yada çevrenizde birine lazım olursa ücretsiz vereceğim aklınızda olsun. Ben özelde yaptırıyorum tedavimi o yüzden cok vakıf değilim acaba fakülte aliyormu ilaç alıyorsa orayada teslim edebilirim. Bilgi verirseniz sevinirim 😊
Dm bakarmısınız

Merhaba canım bugün hastaneye gidecektin ama son durum nedir acaba ? Birşey dediler mi ? 🥰
merhaba, 15 gün içerisinde ararız dedi canım. aşırı da kalabalıktı bekleyenler, bir de ışıl hocayı gördüm hastanede görevinin başındaydı.

Hanimlar hayirli aksamlar ben dun tup bebek raporumu goturup verdim 21 nisan 2022 tarihli siraya koyacaklar, ben bi umut iki aya gelir diye dusunurken 8 aya kadar ancak sira gelir cok yigilma oldu ,tüp bebek merkezi de onceye gore kuculmus yani eskiye gore 10 kisi eksik cagiracagiz dedi hemsire hanim ,size bilgi vermek istedim hakkimizda hayirlisi olsun amin

X