İçimi rahatlattı iyice ya biliyorum ama emin olamadim oradada biseyler konuşuldu giremedim moralim bozuldu araştırdım ve sizlere sordum saolasinyok kuzu ıkımızın cocugu olmayacakmıs ben sordum ordakı bayanlara saolsunlar herseyı tek tek guzelce acıklıyorlar eskı esten cocuk olsada bakılıyomus
çok güzel sevindim senin adınayok kuzu ıkımızın cocugu olmayacakmıs ben sordum ordakı bayanlara saolsunlar herseyı tek tek guzelce acıklıyorlar eskı esten cocuk olsada bakılıyomus
Hadi hayırlısı olsun inşallahKızlar biz de Çarşamba günü taşıdık spermleri çok şükür, adetin 21. Günü gidip başlayacağım bakalım tedaviye ay sonuna gelecek büyük ihtimal bir aksilik çıkmadan başlarız inşallah bu sefer
Ayy inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsunHadi hayırlısı olsun inşallah
Hadi bakalımmm canım hayırlısıyla inşallahKızlar biz de Çarşamba günü taşıdık spermleri çok şükür, adetin 21. Günü gidip başlayacağım bakalım tedaviye ay sonuna gelecek büyük ihtimal bir aksilik çıkmadan başlarız inşallah bu sefer
canım ilaçlar hasta durumuna göre farklılık gösteriyor.
sperm testi 100tl
opu işlemi 2.000tl
1 yıllık dondurma işlemi ücretsiz
İlk transfer ücretsiz.
İnşallah canımHadi bakalımmm canım hayırlısıyla inşallah
rabbım herkesın yardımcısı olsun herkes hayırlısıyla guzel haberler alsın ınsaAllahKızlar biz de Çarşamba günü taşıdık spermleri çok şükür, adetin 21. Günü gidip başlayacağım bakalım tedaviye ay sonuna gelecek büyük ihtimal bir aksilik çıkmadan başlarız inşallah bu sefer
rabbım yardımcımız olsun hepımızın ...Kızlar biz de Çarşamba günü taşıdık spermleri çok şükür, adetin 21. Günü gidip başlayacağım bakalım tedaviye ay sonuna gelecek büyük ihtimal bir aksilik çıkmadan başlarız inşallah bu sefer
Merhaba canım, 20. Gün Cumaya denk geliyor gideceğim bakalım doktora Allah nasip ederse ilaçlara başlayacağiz da aklıma bir şey takıldı orada denk gelmiştim ilaçlar ilaç rapor mu çıkarmak gerekiyor yani doktora bizim mi soylememiz lazım ilaç raporu için yoksa gerek yok mu öyle birşeye zaten devlet karşılıyor mu?Hadi bakalımmm canım hayırlısıyla inşallah
Canım kusura bakma çok geç gördüm.Merhaba canım, 20. Gün Cumaya denk geliyor gideceğim bakalım doktora Allah nasip ederse ilaçlara başlayacağiz da aklıma bir şey takıldı orada denk gelmiştim ilaçlar ilaç rapor mu çıkarmak gerekiyor yani doktora bizim mi soylememiz lazım ilaç raporu için yoksa gerek yok mu öyle birşeye zaten devlet karşılıyor mu?
Olsun canım, gittim doktora önce estrofem basladik adetin 2. Günü de gonalfe başladık salı günü kontrol var tekrar gideceğim o hafta içi olur herhalde yumurta toplama bakalım. İğne için rapor çıkarttık hemen raporlu aldım iğneleri. Sen naptın, transfer için başlayabildin mi ?Canım kusura bakma çok geç gördüm.
Ne yaptın nasıl ilerledi sürecin?
Az kalmış artık sağlıkla olsun embriyo inşallahOlsun canım, gittim doktora önce estrofem basladik adetin 2. Günü de gonalfe başladık salı günü kontrol var tekrar gideceğim o hafta içi olur herhalde yumurta toplama bakalım. İğne için rapor çıkarttık hemen raporlu aldım iğneleri. Sen naptın, transfer için başlayabildin mi ?
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsunAz kalmış artık sağlıkla olsun embriyo inşallah
Ben transferi yıl sonunda, 2024 ilk ayları gibi düşünüyorum o yüzden beklemedeyim canım
AminAmin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsunanladım canım benim haftaya toplama olursa ikinci adetim de mi transfer olur acaba ? Olsun istiyorum ben de hemen olmazsa çünkü özele taşırız embriyolari diye düşünüyorum ama bakalım
Anladım canım teşekkür ederimmAmin
Evet canım opu sonrası en az 2. Adet geçirmeni istiyorlar. Sonra istediğin zaman transfer oluyor.