Tüp Bebek Merkezleri Uludağ Üniversitesi Raporlu Tüp Bebek Bekleyenler (2022)

Hanımlar merhaba. Bugün transfer için gittim ama embriyom çözülme sırasında canlılığını kaybetti. Daha kötüsü olamaz derken buda oldu. Kısmen şoku atlattım. Yaşayanlar var mı?? Hakkımızda hayırlısını olsun.

hayırlısı olsun canım üzme kendini. başka embriyo var mıydı?

Merhaba dün ben de transfer icin oradaydım, oldum transfer benden sonra bir eş vardı o musunuz acaba siz merak ettim?

Merhaba dün ben de transfer icin oradaydım, oldum transfer benden sonra bir eş vardı o musunuz acaba siz merak ettim?
Merhaba bizimle beraber 4 kişi daha vardı. Biz bekledik ama olmadı malesef. Hayırlı olsun transferiniz. Güzel haberler alirsini inşallah

Merhaba bizimle beraber 4 kişi daha vardı. Biz bekledik ama olmadı malesef. Hayırlı olsun transferiniz. Güzel haberler alirsini inşallah
Çok teşekkür ederim, sizin için de hayırlısi olsun inşallah herşey , bozmayın moralinizi olmadıysa nasip değilmiş demek ki öyle düşünün

27 martta bende transfer için gittim tek embriyom vardı çözülme sırasında benimde embriyom canlılığını yitirdi cihan bey bu yüzden tutmayacak bir embriyoyu transfer edip hakkımın bitmesini istemedi 2 aya çağırırlar tekrardan başlarız dedi ama 3. ay oldu beklemedeyim. Herşeyin hayırlısı zaten o gün olmayacağını hissetmiştim

Sonucunuz nedir acaba

Sonucunuz nedir

Sonucunuz ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…