hayırlısı olsun canım üzme kendini. başka embriyo var mıydı?Hanımlar merhaba. Bugün transfer için gittim ama embriyom çözülme sırasında canlılığını kaybetti. Daha kötüsü olamaz derken buda oldu. Kısmen şoku atlattım. Yaşayanlar var mı?? Hakkımızda hayırlısını olsun.
nasıl geçti toplama işlemin canım geçmiş olsun diliyorum.Belki de canım dediğin gibi hormonlara falan bakıyorlardır. Amin canım inşallah
Merhaba dün ben de transfer icin oradaydım, oldum transfer benden sonra bir eş vardı o musunuz acaba siz merak ettim?Hanımlar merhaba. Bugün transfer için gittim ama embriyom çözülme sırasında canlılığını kaybetti. Daha kötüsü olamaz derken buda oldu. Kısmen şoku atlattım. Yaşayanlar var mı?? Hakkımızda hayırlısını olsun.
Toplama değil transferim oldunasıl geçti toplama işlemin canım geçmiş olsun diliyorum.
İyi geçti canım transfer Perşembe teste gideceğim, ama asıl test günüm 26 sında bakalım inşallah hayırlısiyla tutunurnasıl geçti toplama işlemin canım geçmiş olsun diliyorum.
Toplama değil transferim oldu
ay evet transferdi. hayırlısı olsun bayram müjdesi olsun inşallahhhİyi geçti canım transfer Perşembe teste gideceğim, ama asıl test günüm 26 sında bakalım inşallah hayırlısiyla tutunur
İnşallahh canımmay evet transferdi. hayırlısı olsun bayram müjdesi olsun inşallahhh
Dün transfer sonrası kan aldılar estradiol ve progestona baktılar. 8. Günkü de HCG ye bakacaklar sanırım çünkü hemşire 8. Gün zaten birşeyler belli olur dedi. Ama asıl test gunu 26 si. O daha önemli dedi hemşire.
Merhaba bizimle beraber 4 kişi daha vardı. Biz bekledik ama olmadı malesef. Hayırlı olsun transferiniz. Güzel haberler alirsini inşallahMerhaba dün ben de transfer icin oradaydım, oldum transfer benden sonra bir eş vardı o musunuz acaba siz merak ettim?
Çok teşekkür ederim, sizin için de hayırlısi olsun inşallah herşey , bozmayın moralinizi olmadıysa nasip değilmiş demek ki öyle düşününMerhaba bizimle beraber 4 kişi daha vardı. Biz bekledik ama olmadı malesef. Hayırlı olsun transferiniz. Güzel haberler alirsini inşallah
Hanımlar merhaba. Bugün transfer için gittim ama embriyom çözülme sırasında canlılığını kaybetti. Daha kötüsü olamaz derken buda oldu. Kısmen şoku atlattım. Yaşayanlar var mı?? Hakkımızda hayırlısını olsun.
27 martta bende transfer için gittim tek embriyom vardı çözülme sırasında benimde embriyom canlılığını yitirdi cihan bey bu yüzden tutmayacak bir embriyoyu transfer edip hakkımın bitmesini istemedi 2 aya çağırırlar tekrardan başlarız dedi ama 3. ay oldu beklemedeyim. Herşeyin hayırlısı zaten o gün olmayacağını hissetmiştimHanımlar merhaba. Bugün transfer için gittim ama embriyom çözülme sırasında canlılığını kaybetti. Daha kötüsü olamaz derken buda oldu. Kısmen şoku atlattım. Yaşayanlar var mı?? Hakkımızda hayırlısını olsun.
Sonucunuz nedir acabaselam kızlar
Bugün yumurta toplama işlemi yapıldı. narkozla yapıldığı için hiç bir şey hissetmedim işlem 20 dk sürdü uyanınca serum ve ağrı kesici takıldı 2 saat sonra taburcu oldum. Yarın yumurta sayısı hakkında bilgi verilecekmiş. 2 ay sonra isteğe bağlı transfer gerçekleşecekmiş, istersen 2ay istersen 8ay sonra gelebilirsin dedi hemşire. En az 2 ay beklemek zorunluymuş. Rahim dinlenmesi gerekiyormuş.
Bu arada bir kaç tespit yapayım fakültede adı geçen Gürkan Uncu Işıl Kasapoğlu vs hiç bir aşamada yüzlerini dahi görmedim. Sadece yaptığınız testlerdeki kağıtlarda isimleri geçiyor. Bütün süreç boyunca hemşireler ve tıp öğrencisi asistanlar ilgileniyor. Opu sonrası yukarı bir odaya çıkarıldım oda tek kişilik gayet temizdi. Hemşirelerin ilgisi iyiydi ağrım var diyince hemen ağrı kesici taktı ve sonrasında nasıl olduğumu sormak için bir kaç defa geldi. devlet hastanesine göre ilgi ve temizlik şaşırttı beni.
Bir de eklemek istediğim tüp bebek işlemi bu kadar basit miymiş dedirtti bana=)
Sonucunuz nedirSadece 5 gün femara kullandim canım doğal siklusla transfer yapılacakmış bana iki kere kontrole gittim, Perşembe de transfer olacak Allah nasip ederse. Onun dışında folik asit vermişti ama ben zaten öncesinde kullanmaya başlamistim, devam ettim ona sadece. Başka ilaç, iğne kullanmadım ben.
Sonucunuz ne olduDün transfer sonrası kan aldılar estradiol ve progestona baktılar. 8. Günkü de HCG ye bakacaklar sanırım çünkü hemşire 8. Gün zaten birşeyler belli olur dedi. Ama asıl test gunu 26 si. O daha önemli dedi hemşire.
Merhaba sonucum pozitifSonucunuz ne oldu
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı banaMerhaba sonucum pozitif
Çok teşekkürlerÇok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı bana
Ben istanbul dayım devlet hastanelerini araştırıyorum, iyi mi kötü mü bilemiyorum çok oyalıyorlar ama onu biliyorumÇok teşekkürlersizin ne zaman transfer peki?