Ben pazartesi opu olmuştum bir hafta sonra salı günü aramışlardı.Hanımlar merhababende yumurtaları toplattim. 1 tane embriyo olmuş haberini bekliyorum nasıl gidiyor merak ediyorum. Cihan bey arayacak bugün yarın. Ama merak ettiğim bir şey var. Eğer embriyomun gelişimi dursaydi haber verirlerdi heralde değil mi. Yarin 5. Günü
Merhaba ben de geçen hafta salı günü oldum, Çarşamba arayıp hemen bilgi verdi kaç tane toplandı falan diye dün de aradı net bilgi verdi. Mutlaka haber verirler yaniHanımlar merhababende yumurtaları toplattim. 1 tane embriyo olmuş haberini bekliyorum nasıl gidiyor merak ediyorum. Cihan bey arayacak bugün yarın. Ama merak ettiğim bir şey var. Eğer embriyomun gelişimi dursaydi haber verirlerdi heralde değil mi. Yarin 5. Günü
Amin inşallah su mübarek günlerde Allah hepimizin dualarını kabul etsinTekrardan merhabalar. Haber vermek istedim. Cihan Bey aradı tek embriyom dondurulmuş. 5. Gün kaliteli bir embriyo olduğunu söyledi. Allah'ın hakkı 3 tür ama benim 4. Denemem.Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah herkesi annenlikle mujdelendirsin şu mübarek ayda.
Hayırlısi olsun inşallahTekrardan merhabalar. Haber vermek istedim. Cihan Bey aradı tek embriyom dondurulmuş. 5. Gün kaliteli bir embriyo olduğunu söyledi. Allah'ın hakkı 3 tür ama benim 4. Denemem.Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah herkesi annenlikle mujdelendirsin şu mübarek ayda.
Amin canim hepimizin güzel haberlerini alırız inşallahHayırlısi olsun inşallahgüzel haberler bekliyoruz senden
Etmezler sperm testini tüp bebek basvururak yaptirinMerhabalar. Tüp bebek için bende randevu aldm ama eşim icin sıra almadm dışarda sperm testini yaptırsak kabul etmezler mi
Etmezler sperm testini tüp bebek basvururak yapt
Sperm testini tüp bebek bölümü istiyor doğrudan oraya başvurun eşiniz için onlar yonlendirir zatenGeçen ay gittim gün verdi ama ne adetime denk geliyor nede 21. Güne ne yapcam şimdi ben
hayırlı olsun sürecin canım.Herkese merhaba. Bende uludağ da tüp bebek tedavisine başlayacağım. Dönemimin 21.ci günü haftaya ilk muayeneye çağırdırlar. daha önce 3 kez özelde tüp bebek tecrübem oldu. Başarsıız olunca en azından araştırma üniversitesinde daha kontrollü ilerlenir birinin göremediğini diğer doktor görür diye buraya başvurmuştuk. Sıramız gelmiş. Bu yüzden tatlı bir telaş var bende. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah, hepimiz için hayırlı olsun :)
Kızlar sormak istediğim bir durum var Süreç hızlı ilerliyor mu , olası bir durumda allah korusun muhattap bulanabiliyor mu soru sormak için biliyor musunuz?
Çok teşekkür ederim çok sağolun . Hızdan kastım şuydu transfere kadar olan süreçte bekleme çok yaşanıyor mu? Diye sormak istemiştim aslında ama geçmiş yorumlardan rahim dinlendirme olarak en az iki döngü beklendiğini gördüm . Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim . Hepimiz için hayırlı olsun bakalım İlk muayene sonrası Neler olacak merak ediyorumhayırlı olsun sürecin canım.
hızdan neyi kast ettin anlayamadım zaten muayenenin günü, ilaçların saati, opu günü saati belli oluyor daha hızlı daha yavaş ilerleme gibi bir şans yok tedavide.
Muayene gününüzde orda bulunuyorsunuz sırayla geleni alıyorlar. Muayenede asistan doktor ve hemşireler var. Hemşirelerle daha çok muhatap oluyorsunuz çünkü her aşamada onlar oluyor.
benim bilgim yok canım.Kizlar merhaba, Perşembe transferim olacak. 8. Günü kan tahliline çağırıyorlarmis kontrole gittiğimde duydum da. HCG ye mi bakıyorlar 8. Gün merak ettim ? Bilginiz var mı acaba ?
Sadece 5 gün femara kullandim canım doğal siklusla transfer yapılacakmış bana iki kere kontrole gittim, Perşembe de transfer olacak Allah nasip ederse. Onun dışında folik asit vermişti ama ben zaten öncesinde kullanmaya başlamistim, devam ettim ona sadece. Başka ilaç, iğne kullanmadım ben.benim bilgim yok canım.
transfer öncesi iğne ilaç kullandın mı.
hımmm acaba hormon iğne vs yüzünden mi kan testi istedi diye düşündüm.Sadece 5 gün femara kullandim canım doğal siklusla transfer yapılacakmış bana iki kere kontrole gittim, Perşembe de transfer olacak Allah nasip ederse. Onun dışında folik asit vermişti ama ben zaten öncesinde kullanmaya başlamistim, devam ettim ona sadece. Başka ilaç, iğne kullanmadım ben.
Belki de canım dediğin gibi hormonlara falan bakıyorlardır. Amin canım inşallahhımmm acaba hormon iğne vs yüzünden mi kan testi istedi diye düşündüm.
inşallah güzel haberler senden canım