Aynen canım bakalim artik hayırlisi dedimhaklısın tam hazırladın kendini ertelenince burukluk normal canım ama bekliycez artık
canım ilaçlar hasta durumuna göre farklılık gösteriyor.Hanimlar tup bebek ilaclariydi dondurulmaydi tum surec raporlu olarak ne kadar tutar acaba
Tesekkur ederim cok sagoluncanım ilaçlar hasta durumuna göre farklılık gösteriyor.
sperm testi 100tl
opu işlemi 2.000tl
1 yıllık dondurma işlemi ücretsiz
İlk transfer ücretsiz.
BIZDE AYNI DURUMDAYIZ MALESEF BUGUN HAKAN HOCANIN OZELINDEN RANDEVU ALDIK NAKIT 1500 TL DIYO KREDI KARTINDAN 1750Yaw su üroloji heyet raporu için androloji den randevu taaa Mart ayının sonu açılacak mis oda alabirsek nasıl erken rapor alabilirim bı bilgisi olan varmı gidip kan verip imza alicaz bunun için 3ay beklenir mi yaa sperm sonucunun tarihi doluyo nasıl iş anlamadim
TARLUSAL KULLANIYORUM BEN ADET OLMAYINCA 1 PAKET BITINCE 1 HAFTA ICINDE OLUYOSUN SABAH AKŞAM BIR TANE KADIN DOGUM DOKTORUM VERMISTIkaç gün oldu gecikmen?
Eğer raporunuzu başhekmlikten isterseniz verirler .Merhaba
Tüp bebeği orda yapmayacaksanız dışarıya rapor vermiyorlar ama siz gittiğinizde sorun.
Orda tedavi olacaksanız da rapor süreciniz amh değerine göre hızlı ilerler bence,
İşleriniz rast gitsin
Doğrudur ben bildiğim ve tecrübe ettiğim bilgileri paylaştım.Eğer raporunuzu başhekmlikten isterseniz verirler .
canım senin eşinin çocuğu vardı bu durumda ücretsiz sgk destekli yaptıramazsın demişlerdi telefonda.BIZDE AYNI DURUMDAYIZ MALESEF BUGUN HAKAN HOCANIN OZELINDEN RANDEVU ALDIK NAKIT 1500 TL DIYO KREDI KARTINDAN 1750SOZDE ÜCRETSİZ YAPTIRACAZ AMA SIRA ALAMIYORUZKI
Bizde mecbur özelden aldık raporuBIZDE AYNI DURUMDAYIZ MALESEF BUGUN HAKAN HOCANIN OZELINDEN RANDEVU ALDIK NAKIT 1500 TL DIYO KREDI KARTINDAN 1750SOZDE ÜCRETSİZ YAPTIRACAZ AMA SIRA ALAMIYORUZKI
yok kuzu ıkımızın cocugu olmayacakmıs ben sordum ordakı bayanlara saolsunlar herseyı tek tek guzelce acıklıyorlar eskı esten cocuk olsada bakılıyomuscanım senin eşinin çocuğu vardı bu durumda ücretsiz sgk destekli yaptıramazsın demişlerdi telefonda.
Arzu Hanımcım ücret derken hanı hakan hocaya sıra alamıyoruzkı mecbur ozelıne gıttık sonra ben daha polıkılınk asamasını yenı bıtırdım taa 7 marta randevu vermıslerdı butun tahlıllerı ısteyıp ben anca topladım ocak ortasında erkenden randevu alayım dedım 7 marta verdıler ee ne oldu mecbur kıper hocanın ozelınden randevu aldım orayay gıttım gercı rabbım hayırlısını nasıp etsınde ne yapalım calısıyoz kendımıze harcıyoz gözum yok hakkımızda hepımız ıcın hayırlısı olsun canlar hepınız dualarımdasınız ısımle olmasada ama her duamda gruptakı kızlara hastanede bekleyen arkadaslara dıye dua edıyoruz allah hepımız ıcın hayırlısını versın moral bozmak yok canlarBu evlilikten çocuk yoksa ücret almiyolar bildiğim kadarıyla bende bugun gittim evrakları verdim 19. Gunumu özellikle onlarda veriyim muayene olayım dedim fakat bı dahaki adetin 20. Günü gel tedaviye başlayalım dediler evrakları verdim ücretli falan bişey demediler bugün muayene etselerdi EKG falan onları hallederdim moralim bozuldu ücretli olsaydı söylerlerdi sanirim bu arada yaş 39 olucak
Arzu Hanımcım ücret derken hanı hakan hocaya sıra alamıyoruzkı mecbur ozelıne gıttık sonra ben daha polıkılınk asamasını yenı bıtırdım taa 7 marta randevu vermıslerdı butun tahlıllerı ısteyıp ben anca topladım ocak ortasında erkenden randevu alayım dedım 7 marta verdıler ee ne oldu mecbur kıper hocanın ozelınden randevu aldım orayay gıttım gercı rabbım hayırlısını nasıp etsınde ne yapalım calısıyoz kendımıze harcıyoz gözum yok hakkımızda hepımız ıcın hayırlısı olsun canlar hepınız dualarımdasınız ısımle olmasada ama her duamda gruptakı kızlara hastanede bekleyen arkadaslara dıye dua edıyoruz allah hepımız ıcın hayırlısını versın moral bozmak yok canlar
arzu hanımcım bıde yas ve degerlerı dusuk olanları öne alıyorlarmış ..Aynenben yaştan ötürü korkuyordum biraz öğrendim 40 yaşından gün almamış gerekiyormus acaba 20.gunu hemen tedavi ye baslarlarmi yoksa EKG falan isteyip ararlarmi bilemedim
Amin bı tanesi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahArzu Hanımcım ücret derken hanı hakan hocaya sıra alamıyoruzkı mecbur ozelıne gıttık sonra ben daha polıkılınk asamasını yenı bıtırdım taa 7 marta randevu vermıslerdı butun tahlıllerı ısteyıp ben anca topladım ocak ortasında erkenden randevu alayım dedım 7 marta verdıler ee ne oldu mecbur kıper hocanın ozelınden randevu aldım orayay gıttım gercı rabbım hayırlısını nasıp etsınde ne yapalım calısıyoz kendımıze harcıyoz gözum yok hakkımızda hepımız ıcın hayırlısı olsun canlar hepınız dualarımdasınız ısımle olmasada ama her duamda gruptakı kızlara hastanede bekleyen arkadaslara dıye dua edıyoruz allah hepımız ıcın hayırlısını versın moral bozmak yok canlar
Aynen özeline gitmeden alinmiyo fakat bilseydin polikliniği hiç beklemezdin iyki burası varda herkes birbirine yardımcı olyoAmin bı tanesi Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah