ugur böcügü'müz evlenıyor

ya sorun degıl kı ...ben evlenıyım yastıgı kım ıster koçişin omzunda kucagında uyurum ...bea...ben bulurum uyuyacak yer...bı evlenıyım...
kız böcük ilişkilere konu actım ....valla....::))))...göz atarsan sevınırım...cunku bırıne kızdımda bende yazdım bır seyler işte..

Son düzenleme:
duygu yazdım cnm ama yerını bulanakadr cnm cıktı nan ınsan lınk verır dil çıkaran smıleyy

böcük alsana hem altın yumurtlayan tavuk hem avuc dolusu altın kızım ya artık altın fılan ısteyıp durma....

kahvekoliğe ısrarla evlenince çalışmayacağını söyleyen uğur böcüğünün hazin sonu:

bu resim konuldu biliyorum ama günün anlam ve önemine binaen tekrarlayayım dedimkaydirigubbakcemile3

:ecrin_bebek:
allam yaa ben sana bı ucarsam burdan gorun alla alla bı netı olan koca buldum mu hersey guzel olcakk

selam kızlar nabersinzi ösledimm kaydirigubbakcemile5

bişey diyim mi bende de anormallik var o zaman. bende büyük harf hatırlıyorum. bide _ varya nickinde o neden değiştirilmemiş herkesin nicki değiştiriliyor, şaşurdummsırnaşık şey

hep destek tam destek zorla değşrcez kızın nıckını ayy ıyıkı bende öle seyler yok :roflol:

sel h geldın cnm sen napan kusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…