• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

• Ankete Katılan
    282
bende inanıyorum.bizimkiler roketle uzaya gidiyorya onlarda ufolarıyla buralara geliyordur işte

Gayet mantıklı...Hatta bizim herifler aya giderken garip bi kıyafet giyiyorlar ya, belki de ufoların üstündeki de öle bir kıyafettir, içinde insan vardır belki kaydirigubbakcemile5 Fazla mı uçtum akannehir

Gerçekten nasıl bi kılıkta geliyolar acaba..Ya bi tane in de görelim ya.

Diye diye bu gece gelirlermiş banaakannehir

şakamıı buu yaa ben inanmıodumm ama yazıları okuyuncaa varr dedimm şimdii millet görmüşş tek ben göremedimm

şaka değil canım gercek belgeler bunlar görmediğimiz için inanmıyorum diyoruz ama biraz arastırınca gercekten ınsanı hayrete dusurecek yazılar ve vıdeolarla karsılasıyoruz mesela ekın cemberlerı ve eskı yuzyıllarda magarala cızılen resımler gıbı gercekten evrende yanlız degılız

şaka değil canım gercek belgeler bunlar görmediğimiz için inanmıyorum diyoruz ama biraz arastırınca gercekten ınsanı hayrete dusurecek yazılar ve vıdeolarla karsılasıyoruz mesela ekın cemberlerı ve eskı yuzyıllarda magarala cızılen resımler gıbı gercekten evrende yanlız degılız

anneee korktummm yaww :roflol: cok ilgincc cnmm yaa zararları varmı pekii kaydirigubbakcemile3

sanırım dostlar canım çünkü böyle büyük bir teknolojiye sahıp olduklarına göre ıstedıklerı an bıze zarar verebılırler ama yapmıyorlar oysa bız onları görünce hemen taşlıyoruz biz daha zararlıyız galiba kaydirigubbakcemile3

Zarar vermek isteseler bunu çoktaaaaan yaparlardı sanırım..

Ama Amerika aracılığıyla burda bi düzen kurdukları kesinCADIARZU

sanırım dostlar canım çünkü böyle büyük bir teknolojiye sahıp olduklarına göre ıstedıklerı an bıze zarar verebılırler ama yapmıyorlar oysa bız onları görünce hemen taşlıyoruz biz daha zararlıyız galiba kaydirigubbakcemile3

:roflol: insanoğlundan baska zarar veren yok zatenn

:roflol::roflol:Niye taşlıyolarsa..

Ben gelsinler diye bakıyorum onlar geleni taşlıyo..:roflol:

Hiç misafirperver değiliz:mymeka:

ufoların amerıkalıların gizli ucakları oldugunu falan soyluyorlar ya bence amerıka kendı ucagı için üst kurup bınlerce askerı orda tutup neden kendi ucaklarını arastırsınlarkı buda komık bence

ablam hanı uşakta görülmüş ufolarda uşaklılarda korkup taşlamışlar ya onu konuşuyorduk arkadaşlarla kaydirigubbakcemile3

Ay çakıl bi çağırdın beni buraya aşkımı depreştirdinkaydirigubbakcemile3

Back