• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

• Ankete Katılan
    282
ben sahsen inanmiyorum, bu zamana kadar kesin birsey cikmadi ortaya..
bu teknoloji caginda bile tespit edilemiyorsa, bilemiyorum yani.. CADIARZU

bu konu benimde kafamı karıştırıyor...
5 6 sene evvel babam ve erkek kardeşimde çok hızlı hareket eden yere yakın yuvarlak bir cisim görmüşlerdi ve bikaç gün etkisinden de kurtulamamışlardı...
neden olmasın olabilir...en çok ta eski çağlardaki insanların çizimleri şaşırtıcı..
paylaşım için teşekkürler...

katıldığın için ben teşekkür ederim canım elımden geldıgınce buldugum bılgılerı sızlerle paylasmaya calısıyorum

Ama Çok karıŞık bı durum bu ya
nı yanın ınanıyo bı yanım saÇma dıyo
aman aklım karıŞtı yaaaa

abyfos.jpg

UFO_crucifix_compressed.jpg

Bu bir 17.yy. freskidir ve Mtskheta, Gürcistan’da bulunan Svetishoveli Katedrali’nde yer almaktadır. ısa’nın iki yanında çay tabağı şeklindeki uçan gemilere dikkat edin

maryufo2_compressed.jpg

ufoart09_compressed.jpg

Bu iki duvar halısı 14.yy.’da yapılmıştır. Her ikisi de Meryem’in hayatından kesitlerdir. Şapka şeklindeki objeler her iki duvar halısında da net olarak görülebilir. Üstteki 1330’da yapılmıştır. aşağıdakininde ismi “The Magnificant /Muhteşem”dir. Her ikisi de Burgandy, Beaune’daki Fransız Kilisesi Notre-Dame’da bulunmaktadır.

resim15.jpg

Yukarıda görülen tarihi ve sanatçısı bilinmeyen resim, Belçika, Conti Dotremond Kalesi yakınlarında bulunmuş ahşap üzerine bir çizimdir. Musa’ya gönderilen tabletlerin hemen yanında gökyüzünde birkaç nesne görülüyor

resim25.jpg

Bu resimse, Hz. ısa ile Meryem'i disk şeklindeki bulutların üzerinde tasvir ediyor. Masoline de Panicale (1383-1440) tarafından yapılmış olan bu resim halen ıtalya Floransa'daki Santa Maria Maggiore kilisesinde bulunmaktadır

resim2.jpg

Yukardaki görüntü Prajnâpârâmita-Suna isimli eski bir Doğu metninden alınmıştır. Resmin büyütülmüş detayında şapkaya benzer 2 nesne olduğunu görebilirsiniz, ancak bu şapkalar havada uçmakta! Aynı zamanda bir tanesinin üzerinde pencereler varmış gibi görünüyor.

ovni6.jpg

BU MAGARA RESiMLERi AVUSTRALYA KiMBERLEY'DEN.5000 YIL ÖNCESiNE AiTLER. UZAYLI TASViRLERi OLDUKLARI SANILMAKTADIR.

Resimlerde ufolar var hem de kaç yüz yıl önce çizilmişakannehir

Hele şu son resimler hayalet gibi çizmişlerakannehir

Bi şey gördülerki çizdiler yoksa hayal gücüne dayalı bi şey olsa herkes aynı şeyi mi hayal etmiş yüz yıllardırCADIARZU

benim önceki oturdugum daire son kat 4.kattaydi....bazen rahatmanak icin yatardim yildizlari izlerdim...bir gün tuhaf bir cisim gördüm sonra isiklariyla zik zak cizerek giderek uzaklasti..artik ne oldugunu bilmiyorum..ufolarada pek inanci olmayan biriyim belkide satalitde olabilir..esimde görmüs askerlik zamaninda.....bilmiyorum artik varmi yokmu...kararsizim

Son düzenleme:
dımı canım bence bız uzaylıların torunlarıyız onlar gelecekte yasıyorlar ve gecmıse yanı bızım zamanımıza gelıp bızı zıyaret ediyorlar bız gelecektekı teknolojıyı bılmedıgımızden dolayı onlar bıze garıp gelıyor tıpkı bızım bır ucakla tas devrıne gıtmemız gıbı tas devrındekılerde bızım ucakta geldıgımızı gorseler bıze ufo yanı tanımlanamayan ucan cısım yakıstırması yaparlardı :roflol::roflol::roflol: boyle bır teorıde olabılır sanırımkaydirigubbakcemile3 zaten maya takvımıne gore 2012de ısık yılına gırılecekmıs ve ınsanlarda buyuk degısıklıge ugrıycakmıs mesela ınsanlık formu degısecekmıs boyle bır ıddıada konusulanlar arasında

2012 dedinde aklıma geldi..Haftaya 2012 diye bi film giriyo gösterime..Maya efsanesiyle ilgili dörte gözle bekliyorum..

Bu insanlardaki değişim kötü yönde olmasa bari çakılım ya :bbo:

hımmm desene tam bızım anketın uzerıne gelıyor canım ızlersen bızımlede paylasırsın olurmu

Sen izlemiycen mi canım?

Ben tabiki paylaşırımkaydirigubbakcemile5

Maya efsanesine göre 2012 de kıyamet kopacakmış..Bu da öyle bi film.

bır yerde okumustum bu asırın bıtıp yenı bır asrın baslangıcı olucakmıs 2012 m.ö m.s gıbı bırsey sanırım canım bulursam o bılgılerı sızlerlede paylasırım ınsanların sekıl yapılarında degısıklık olucakmıs mesela derılerı daha kalın soguga daha dayanıklı falan olucaklarmıs oyle yazıyordu ben yazılanların yalancısıyım vallahı ama ınsanların karakterlerıne nasıl bır etkısı olur onu bilemıycem tabıkı beklıyıp gorucez zaten 2 sene kaldı canım

buraya gelırse tabıkı bende gıderım canım hemen izlemeye ama ılgınc bır fılm olucagına emınım

Back
X