Anket Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

• Ankete Katılan
    282
Buna bende inanıyordum ama şimdi kararsızım gözümle görmedim yani tamam çekilen bazı görüntüler var ama kararsızım yani

Ben hıc görmedım kuzu ama bazen var mıdır gercekten dıorum ama gözumle görmeden ınanamıyorum nedense...Gecenlerde esim arazideyken gece gökyüzünde ardarda ışık dizisi gördüm dedi,ufoydu dıyor.Yıldız dizisidir dedım yanılmıssındır dedım ama hayır dıyor yanıp sönuyordu ve hıc yıldız yoktu dıor????

vallahi canım bende görmedım ama ınanıyorum çunku bır sürü çekilmış video var belkıde esının gördugu gercekten ufodur bitanem cunku genellıkle askerı bölgelerı zıyaret edıyorlarmıs

ben kararsizim acikcasi
kendi gözlerimle görmeden inanmamkaydirigubbakcemile3
ama görsem ne olurum onuda bilmiyorumakannehir
güzel bir anket hazirlamissin canim

ben kararsizim acikcasi
kendi gözlerimle görmeden inanmamkaydirigubbakcemile3
ama görsem ne olurum onuda bilmiyorumakannehir
güzel bir anket hazirlamissin canim

bende sadece ufo görmek isterdim canım uzaylılarla karşılaşsam ölürdüm heralde korkudanakannehir değişik bir konu açıyım dedim aklıma bu geldi çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

evet,bende inaniyorum,ama bi yandanda inanmak istemiyom,cunku cok tirsiyom,,yani bigun gorursem,ogun oldugum gundur,,:1shok::1ninca:bana gorunmesinler sakin:1ninca:

:roflol: canım bende aynı senın gıbıyım hem merak edıyorum hemde korkuyorum ama sadece ufo görsem bana yeter uzaylı görmeye henüz kalbim hazır değil sanırım akannehir

:roflol: canım bende aynı senın gıbıyım hem merak edıyorum hemde korkuyorum ama sadece ufo görsem bana yeter uzaylı görmeye henüz kalbim hazır değil sanırım akannehir

aynen valla,aman benden uzak dursunlar,,ben ufoda gorsem sonum degismeski,helvami yaparsiniz artik:1ninca:

Bende kararsısızım şeker :uhm:çıkan haberleri izleyince inanıyorum ama sonrada yoktur öle bişi diyorum valla heralde görsem tam inanırım ama ozamanda ben ne olurum bilmiyorumakannehir

Bende kararsısızım şeker :uhm:çıkan haberleri izleyince inanıyorum ama sonrada yoktur öle bişi diyorum valla heralde görsem tam inanırım ama ozamanda ben ne olurum bilmiyorumakannehir

kaydirigubbakcemile3 bende görmek istiyorum canım ama sadece uzay gemilerini ve mümkünse uzaktan :roflol:

ufoların varlığı konusunda çok karasızım ama üç harflilerin var olduğundan eminim.
hem korkarım ben öyle şeylerden yaa rüyama flan girerkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…