Anket Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

• Ankete Katılan
    282
tşk ederim canım benimopuyorumnanaktan vallahı bende ınanıyorum bir sürü haber cıkıyor hepsı yalan olmazya

Evet 100% inaniyorum cunki gordum,yanimda arkadasimda vardi oda gordu.Hemen kostuk evdekilere soylemek icin ama ucmuuuss gitmis araci..Bunu her soylememde''sacmalama o gordugunuz uydurma ufo'' diyolar inanmiyolar...
Hele esim hic inanmiyor,diyorum birgun yok olursam bilki onlar beni goturduu :roflol::roflol:

bende ufo görmeyı cok ısterdım vallahı canım ama buralara pek ugramıyorlar galıbakaydirigubbakcemile3sen hangı sehirde gördün peki?

inanmıyorum.bence onlar 3 harfliler ... şimdiye kadar çıkardı bence ufo olsaydı.

bende inanıyorum kesinlikle inanıyorum hemde ünvdeyken ceyhana arkadasımın ailesinin yanına gitmiştik tam yatacakken arkadasım perdeyi kapatıodu dondu kaldı bismillah demeye basladı kostum yanına sanki bi alev topu kocaman dönerek duruodu yavas yavas dönüodu ama sonra yavasca düştü hemen koşup annesine söledik anneside nur düşmüştür dedi ama ben hala şüpheliyim o gördüğüm neydi kime anlatsam inanmıyor bana gülüolar

ama kesinlikle inanıyorum ufolar var

ben inanmıyorum ve çok saçma geliyo banakaydirigubbakcemile3

bende bi keresinde havada böle bi cisim gördüm daha doğrusu ışıktı benimkisi

daha sonra yengeme gösterdi havada enerji birikmesinden dolayımı dedi ne dedi öle bişeymiş yani

sizinde ufo die gördükleriniz böle şeyler olmasın sakın

ben inanmıyorum kurandada bahsedilmio ztn ufolardan

o zaman bu kadar çok resim ve video görüntüsünü insanlar nerden bulabiliyor bunuda düşünmek lazım sanırım

Son düzenleme:
Bende inanıyorum ufoların varlığına.Başka gezegen dostlarımızın varlığından şüphe etmek ne mümkün?

evet canım hele son ekledıgım vıdeoyu ızledıysen çok güzel görüntuler var bence gercekten varlar evrende yanlız olamayız çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…