kız bide kaçırıyorlarmış bende yakınımda görsem ölürüm heralde korkudan kaydirigubbakcemile3 ben sadece uzay gemilerini görsem o bile bana yeter öyle uzaylı falan görmek ıstemem bayılırım falan :roflol:
valalhı su haberi görunce acaba dedım
UFO bu kez öyle bir şey kaçırdı ki!
Bu kez UFO bir ir çiftçi tarafından görüntülendi. Çiftçi sadece görüntülenmekle kalmadı, kaçırdığı şeyi de gördü.
Alınan bilgiye göre İngiltere'de çiftliğinin bahçesinden çektiği video görüntüyü inceleyen UFO uzmanı ve çiftçi bir bufalonun uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia etti.
Olayın videosu bu iddiadan sonra ise İngiltere'deki UFO araştırma merkezine yollandı. Videodaki iki ışığın arasından yükselen cismi inceleyen ve çeşitli analizler yapan uzmanlar, havaya yükselen nesnenin otlaktaki bufalolardan biri olduğunu iddia etti. ne etceklerdıkı bufoloyu karnılarımı acıkmıstıkı aceppp sırnaşık şey:roflol::roflol:a.s
bende inanıyorum nasada yapılan araştırmalar,basının eline geçen ufo görüntüleri bunların uydurma olduğunu sanmıyorum!bence ufolar var yanlız değiliz delikafadulden
bu evrende tek olduğumuza pek inanmıyorum. başka güneşlerin varlığı biliniyor. onlarında gezegenleri var. mutlaka orada da hayat belirtileri olacaktır.
ufolara gelince çok söyleniyor. ben görmedim. benim aklıma çok gelişmiş bir ırk geliyor. neden olmasın.kaydirigubbakcemile5
bencede yanlız değiliz ve bir sürü insan hayatını bu konuları araştırmaya adamış ve bu konuyla ilgili bir sürü videolar çekilmiş çeşitli ülkelerde eger yalan olsaydı heralde insanlar bu kadar vakit harcamazlardı diye düşünüyorum arkadaşlar