• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

• Ankete Katılan
    282
anketin hayırlı olsun çakılımm opuyorumnanaktan
inanaıp inanmama konusuna gelince kararsızım yanii :/

ben inanıyorum evrende tek değiliz
onlar bizi ziyarete geliyor her şehirde görüldü bu ufolar fotolar videolar ama biz onların olduğu yere gitmedik gittik yada biz bilmiyoruz. biz onlara ufo diyoruz onlar bize dünyalı mı diyor çok merak ediyorumm

ben inanmıyorum çakılım..yani şu an fikrim bu.aslında dönem dönem inandığım da oldu ama şu anda inanmıyorum..

kararsızım aslında.bazen inanıyor bazende.gözümle görmediğim için acaba diyorum.

keşke bana:1shok:da görünseler varsa şunlar.yaa.

biilmiyom ama inanmıyorum izledim ama görmeyince gözümlemafoldumben:1ninca:delikafadulden:sm_confused:

ben tam emin değilimmm!!!CADIARZU
çıkan bir sürü haber varr fakat çoğunun uydurma olduğunu düşünüyorumm!
kendi kendime de bu kadar gezegenn boşu boşunaa yaratılmamıştır herhalde diye de düşünmeden edemiyorumm!!!

ufoloji_net-ufo_picture_014.jpg

kız bide kaçırıyorlarmış bende yakınımda görsem ölürüm heralde korkudan kaydirigubbakcemile3 ben sadece uzay gemilerini görsem o bile bana yeter öyle uzaylı falan görmek ıstemem bayılırım falan :roflol:
anketin hayırlı olsun cakıl'ım vallah kararsızım be gülüm varolup olmadıklarına
alt tarafı bir yuvarlak uzay gemizi gibi birşey eğer var iseler görüntüleriyle yani boylarını pozlarını neden görüntüleyemiyorlar sadece ucan gemilerini görüntülüyorlar
vallah varlarmı yoklarmı akıl karıştırıcı birşey
insinler aşağıya çıksınlar kavuklarından bizde varız aranızda deyip
teröre çareyiz yardıma geldik desinler :roflol: uçmakla kanıta varamazlar a.s

kararsızım aslında.bazen inanıyor bazende.gözümle görmediğim için acaba diyorum.

keşke bana:1shok:da görünseler varsa şunlar.yaa.
evet aynen bende görmedim örünselerde dost olsak diymi :roflol:

Teşekkür ederim canım.Eklediğim istanbul kumburgaz videosuna dikkatli bakarsan orda bir uzaylı silüeti görünüyor en net ufo görüntüsüymüş bu çekilen

Ben inanıyorum ve çoooook görmek istiyorumkaydirigubbakcemile3

bende inanıyorum.en büyük gösterge de mısır piramitleri

Back