Anket Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

• Ankete Katılan
    282
cakılcim guzel bi konu olmus aslinda ben bise merak ediyorum
ufolarin veya uzayda yasayan bi takim canlilarin varliklari bilimsel olarak ispat edilmis midir???

teşekkür ederim canım soruna gelınce evet nasada ABD de ve bır cok ulkenın elınde olduklarına dair vıdeo ve gızlı belgeler mevcut ama bunları daha yenı yenı bızlerle paylasıyorlar maalesef

BREZILYA ORDUSUNA AıT BELGELER UFOLARIN KATI CISIMLER VE ZEKI VARLIKLARIN KONTROLU ALTINDA OLDUGUNU DOGRULUYOR!!!!!

Brezilya ordusuna ait belgeler UFO’ların “katı cisimler” ve “zeki varlıkların kontrolü altında” olduğunu doğruluyor!!

Brezilya Hükümeti bir kaç hafta önce, evvelce gizli nitelikte bulunan 1980’li yıllara ait bir grup UFO belgesinin üzerindeki “gizlilik” kaydını kaldırdı. 1950, 60 ve 70’li yılları kapsayan döneme ait bazı ifşaatların daha olduğunu yine sizlere aktarmıştık. Bu ifşaatlar her on yılda bir yapılmaktadır. Şu ana kadar 4.000’in üzerinde döküman ve 300 fotoğraf kamuoyuna açıklanmış bulunmaktadır. Son yapılan, 80’li yıllara ait deklasifikasyon işlemi 800 sayfayı kapsamakta olup, çok önemlı bir içeriğe sahiptir.

Kamuoyuna açıklanan belgelerden bir tanesi, “Brezilya Resmi UFO Gecesi”ne ait 19 Mayıs 1986 tarihli UFO raporudur. O gece, -askeri kaynaklara göre- 100 metre çapında ve küre şeklindeki 21 adet cisim, Brezilya’nın belli başlı havalimanları üzerindeki hava trafiğini tam anlamıyla felç etmişler, Mirage ve F5 savaş uçakları havalanarak saatler boyu cisimleri kovalamışlardı.

Birçoğunuzun zaten haberdar olduğu üzere, zamanın Hava Kuvvetleri Bakanı Octavio Moreira Lima ertesi sabah ulusal televizyon kanallarında olayla ilgili olarak kamuoyuna açıklama yapmıştı. Pilotlar ve komutanları da, birkaç saatten fazla devam eden bu takip ile ilgili olarak serbestçe açiklamalar yapmışlardı. Bu olay Brezilya’da büyük yankı uyandırmıştı.

Moreira Lima televizyonda halka seslenirken, havadan-havaya ve havadan-karaya radar verilerini ve pilotların takibini de kapsayan, olayla ilgili detaylı bir raporun 30 gün içinde yayınlanacağını söylemişti.

Artık sebebini biliyoruz !

80’li yıllara ait bu önemli dökümanlarla birlikte yayınlanan dosyalardan bir tanesi de, ülkenin en gelişmiş bölgelerinin 21 UFO tarafından işgalinden hemen birkaç gün sonrasına ait, 2 Haziran 1986 tarihli “Olay Raporu”dur. Rapor 8 sayfadan oluşmakta olup, Brezilya Hava Savunma Komutanlığı (COMDA)’nın komutanlığını vekaleten yürüten Hava Tuğgeneral Jose Pessoa Cavalcanti de Albuquerque imzasını taşımaktadır. Raporun içeriği son derece ilginç. Size raporun “sonuç” bölümünden bazı ifadeleri aktarıyoruz:

1. Yukarıda anlatılan olayın analizine binaen Komutanlığın görüşü şu yöndedir: Hava trafik kontrol görevlileri, pilotlar ve daha önce detaylı incelemesi yapılmış olan I Cindacta (Hava Trafik Kontrol ve Hava Savunma Merkezi) raporundan elde edilen bilgiler çerçevesinde, radar yansımaları, hızlanmalar, ışık parlamaları, sürat ve hareket tarzına ilişkin olarak, gerek teknik algılama gerekse görsel temas ile saptanan bazı rastlantısal unsurların mevcudiyeti sözkonusudur.

2. Bu rastlantısal unsurların bir bölümü bazı sabit nitelikler arzetmiş olup, bunları şu şekilde sıralayabiliriz:

a. Bu unsurlar, sadece Hava Savunma Sisteminde değil, aynı zamanda müdahalede bulunan uçaklarda da, pilotlarca görsel olarak da saptanan radar ekoları üretmiştir.

b. Ses-hızının üzerinden ses-hızının altına kadar değişen hız farklılıkları, ayrıca, havada süzülme/asılı kalma özellikleri saptanmıştır.

c. FL-050 ila FL-400 arasında değişen farklı irtifalar tesbit edilmiştir.

d. Bu unsurlar zaman zaman beyaz, yeşil ve sarı ışıklar halinde, kısmen de ışıksız halde görünmüşlerdir.

e. Ani hızlanmalar ve yavaşlamalar belirlenmiştir.

Hepsi bu kadar değil. “Olay Raporu”nun sonuç değerlendirmesi bölümünün 3.maddesinde açıkça “ fenomen katı bir cisim olup, zeki belirtisi göstermektedir” denmektedir. Tam metin şöyledir:

3. Sunumlarin neredeyse tamamında gözlemlenen sabit özellikler neticesinde, Komutanlığın görüşü, fenomenin katı nitelikli olduğu ve gözlemcilere olan mesafesini koruma kapasitesi ve belli bir formasyon dahilinde ucması bakımından zeka belirtisi sergilediği yönündedir. Ancak bu durum cismin icinde mutlaka canlı olduğu anlamına gelmemektedir.

bensahsen inanmiyorum var olduklarina.
ama annem inaniyormus.
hatta sunu diyor 1999 17 austos depremini yasayan biri olarak o gece 3 kadar uyumamis
ve bir gurultuyle cok parlak bir isikla deprem olmus.
yani pencereden perdeyi acmis ve gozlerimi kor edicek sekilde parlak bir isikti diyor.
ve bunu ufolara bagliyor:)yani uzaylilar gelmismis ve deprem olmus:)

DANıMARKA HÜKÜMETı 15.000 GıZLı UFO DOSYASINI HALKA AÇTI!

ıngiltere Savunma Bakanlığı’nın birkaç ay önce, gizledikleri 1.700 UFO Dosyasını halka açmasından sonra, bu defa da Danimarka Savunma Bakanlığı benzer bir adım atarak, son 30 yıldır gizlenen 15.000 UFO dosyasını halkın bilgisine açtı...

Birçok askeri ve sivil pilotların Danimarka hava sahasında gözlemledikleri ve bazılarında yakın karşılaşmaların yaşandığı pek çok önemli vaka ile birlikte askeri üslerde gözlemlenen UFO’lar ve sivil halk tarafından da rapor edilen önemli gözlemler halkın bilgisine sunuldu...

canım benım 17 agustos depremını bende yasadım ve gercekten o gece gökyuzunde ınanamıyacagın kadar cok parlak cısım vardı tabı o sokun etkısıyle yıldızmı ufomu dye bakmadım ama o gece ufo gorenler cogunluktaymıs ben kacırdım ona yanarım kaydirigubbakcemile3

Eski Arizona Eyaleti Valisi Fife Symington sonunda, 10 yıl önce kendisi görevdeyken, Phoenix’te binlerce insan tarafından gözlemlenen ve videoya çekilen görüntülerin gerçektende bir UFO’ya ait olduğunu itiraf etti. Gazeteci Leslie Kean’e açıklamalardan bulunan Symington, hatta kendiside olay gecesi Phoenix’te gözlemlenen büyük bir üçgen biçimdeki UFO’yu gördüğünü belirtti. Symington ; “Çok büyük ve simetrik bir nesneydi, tam tepemizde durmaktaydı ve hiçbir ses çıkartmıyordu, sonra yavaşça şehrin üzerinden geçerek kayboldu, inanamamıştık gördüklerimize. Tabii ki o dönem bulunduğum görevden dolayı konuşamazdım…” dedi.

Fransa, "tanımlanamayan uçan cisimler" diye adlandırılan UFOlar hakkında 50 yıldır gelen ihbarlarla ilgili belgelerini açıkladı. Dünyada böyle bir adımı atan ilk ülke olan Fransa, 1600 vakayla ilgili belgeleri, internetten kamuoyunun bilgisine sundu. 1954 yılından bu yana Fransada "OVNI" diye adlandırılan UFOlarla ilgili onbinlerce vakanın kayıtlara geçirildiği, bunların yüzde 25inin ise "D sınıfı" diye nitelendirildiği anlaşılıyor. Bu, "çok iyi ve güvenilir bilgi ile görgü tanığı ifadesi bulunmasına rağmen, gökyüzünde yaşanan fenomenin açıklanamadığı ve UFO oldukları" anlamına geliyor. Fransanın UFO dosyaları, Site du GEIPAN adresinde yayınlandı.

ay koptum su yoruma uzman tvde izliyorumda videolari insalar yorum yapmislar.
suna cok guldum sanki birebir konusmus gibi ufolarla . yazmis:)

dunyayi ele gecirmek istemiyorlar sadece 3 sene sonra yasayacagimiz buyuk bir felaket olacakmis ve bu yuzden bizleri korumak icin yardimda bulunacaklarmis. guvenli olan bolgelerin ise kesfini yaparak insanlari o bolgeye toplamak icin calisma yapacaklarini soylediler. cogu insanin olecegini ve olmememiz icin ellerinden ne geliyorsa yapacaklarini soylediler ve insanlarla bu felaketten sonra tanisacaklarini soylediler.

heheh:):)

hoşgeldın ablacım evet cok ılgıncler gercekten artık ülkelerı ellerındekı gızlı belgelerı acıklamaya davet edıyoruzlmaz:

ay cok ilginc yorumlar var ya:):)::) suna bakain
onların da kadını ve erkeği var. nasıl çoğalıyorlar, bilemem ama saç ve ten rengi dışında bizden farklı görünmüyorlar. bir de iletişimi beynimize sessiz aktarım şeklinde kuruyorlar. her birinin iletişim tonu farklı. bizdeki seslerin farklı oluşu gibi. onlardan korkmuyorsunuz. çünkü dostça davranıyorlar. sonra uyutuyorlar. yatağınıza biraz sertçe bırakılıyorsunuz ve amma garip bir rüyaydı diyorsunuz. ardından hissettiğiniz, tarifsiz bir hafiflik ve sebepsiz bir mutluluk duygusu. ama unutmayın ki, uzunca bir süre izlenmeye alındınız. kayıttasınız. yani orda bitmedi sizinle işleri. ona göre!

Bu 17 ağustos depreminde ışık mı vardı..Ufo görenler mi olmuşakannehir

Bu uzaylılar böyle bi depreme neden olduysa ki inanmıyorum ben kötü bunlar o zaman:umursamaz:

evet ömürcüm herkez gökyuzunde bır suru parlak ısık oldugunu gördü deprem zamanı bunları görenler arasında bende vardım kız işin kötüsü o şokla aklıma hiç gelmedi ufomudur dıye bakmak kaydirigubbakcemile3 depremlere uzaylılar neden olmuyorlar canım sadece deprem öncesı acıga cıkan enerjıye gelıyorlar onlar yani bır zararları yok anlıycagın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…