• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

• Ankete Katılan
    282
bu konuda kararsızımı işaretledim
evrende bizden başka canlılar da olduğuna inanıyorum ama ufolar konusunda gerçekten kararsızım
hem olabilir neden olmasın

haber turkte su anda haktan akdoğan konusuyor arkadaslar ufolarla ilgili izlemek ısteyen arkadaslara duyrulur

cokda mantıksız gelmıyo ufolar bana.

bız onları kabul ettık de,
onlar da cıkıpda, aha bız burdayız dıye kendılerını bı dogru dürüst göstermedıler:1closedeyes:

belki de istedikleri kisilere gorunmuslerdir..misirlilarin,mayalarin gelismesinde katlari oldugunu dusunursek..herhalde simdide amerikaya takviye yapiyor..

belki de istedikleri kisilere gorunmuslerdir..misirlilarin,mayalarin gelismesinde katlari oldugunu dusunursek..herhalde simdide amerikaya takviye yapiyor..

ama haksızlık bu, nıye hep gelısmıslerı secıyolar, azcıkda gelısmekde olanları görsünler ya.

tatlım öncelikle hayırlı olsun topiğin. ben ufoların olduğuna inanıyorum.ancak şöyle ki; ufo zaten belirlenememiş gök cismi demektir. inanmamın sebebi de budur.ortada tabi ufo var ama onun içinde uzaylılar mı var orası meçhul

Son düzenleme:
tşk ederım canım ama istanbul kumburgaz vıdeosunu ızlemenı tavsıye ederım orda bır uzaylı sıluetı gorunuyor acıkca

canım ablam, bence bu görüntüde(kumburgaz) öyle acayip bişi de yok yani. insanlar böyle görüntüleri her şeyden elde edebilir. ha tamam başka varlıklar kesinlikle var (ki biz bunları uzaylı olarak adlandırıyoruz) ancak bu görüntülerin çoğu uydurma şeyler. boşveriiiin, varsalar bir gün elbet tanışırız. siz zihninizi yormayınn. :)

Bi de şu ufo kazasında ki uzaylılar çok ilginç..

Ben dünya dışında yaşayan canlıları var olduğunu düşünüyorum.Ama bu canlılar bizim kurguludağımız gibi olan ve yaşayan canlılar değil bence!!!

Back