Anket Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

• Ankete Katılan
    282
Depremde ortaya çıkan ışık hakkında farklı bir söylenti var!Kaynağı bilmediğim için ne kadar doğru bilmiyorum ama bana mantıklı geldi!
Deprem sırasında farklı yer tabakalarının hareket emesiyle kayalar birbirine sürtünür ve bu sürtünmeden yüksek bir enerji(ya da elektrik) doğunca ışık olarak çevreye yansır.
Umuyorum ki de o ışık kaynağı budur!:1shok:

bikaç video izleyim dedim gülşahçım ama nasıl tırstım yaa;gölgesinden korkan birine çok zor geldi valla bu konukafamçokkarıştı
bir diğer konunda görüşmek üzere canımkaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3anladım gülşahcım bide ben o videoları gece gece bulup ekledim bıde benım halimi düşün canımdelikafadulden

Böyle şeyleri gece izlemek daha güzel oluyo sessizlikte:jeyyar:

Gel gülşah bi gün biz gidelim onları görmeye onların gelceği yok..Sonra iade-i ziyaret yaparlar:roflol:

dımı kız ıyı olur vallahı ama ben tek tek ısterım öyle fılo halınde gelmesınler yerım yok hepsını agırlıyamam:roflol:

ne etcenizz görüpp ufolarıı yaa!!
bırakın takılsınlar kafalarına göree!!:icecream:

Ufo görene kadar kapattın mı gülşah bu topiğikaydirigubbakcemile3

evet var ama neden hala iletişime geçmiyorlar anlamıyorum.

ülkeler arasındaki gibi, gezegenler arası da görüşmeler olmalı.

ya keşke gerçekten bi ilişkimiz olsa. ne bilim... başka gezegenlere gezmeye tatile gitsek, ordakilerle arkadaş dost olsak, kız alıp versek, yöresel yemeklerini yesek, yeni şeyler öğrensek, kötü mü olur?

uzaylı-insan karışımı bebekler nasıl olur acaba ya?

bu konuda ciddiyim. onların teknolojileri bizimkiden gelişmiş olabilir. bizi internetten bile takip ediyo olabilirler. bu yazdıklarımı bi uzaylı okuyorsa mesaj atsın... dermişim :))

sana katılıyorum gabriel keşke bu dedıklerın olsa yada artık herkez ufolarla tanışabılse onlardan çok şey ögrenıcegımız ve cok memnun olucagımız kesin ama onlar bızımle tanıstıkları için memnun olurlarmı buda merak ettıgım bır soru acaba burayı nerden bulduk dıyıp gerısın gerı kaçarlarmıkaydirigubbakcemile3 bu arada son yazdıklarına çok güldüm kimbilir belkıde bır uzaylı okuyordur bızım topiğide:roflol::roflol::roflol:bak ne kadar çok çalışıyorum sizin için gelın artık yaaaa :sm_cool: ama tek tek mümkünse:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…