Anket Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

• Ankete Katılan
    282
cakil cok tesekkurler..guzel bilgiler icin..
ufolarin din temalarinin icinde yer almasi sanirim tanri tarafindan gonderilen bir mucizeyi simgeliyor..daha once yazdigim gibi tevratta ufolar peygamlerin arabalari gibi geciyor..magara doneminden bu yana insanliga birseyler ogretmisler,gelismelerine yardimci olmuslar.

ya ben bu topiği daha önce nie görmemişimmm delikafadulden

kesinlikle inanıorum, evrende yalnız değiliz yerimseniben

üniversitede tez konumdu hatta ufolar, baya bişeler araştırmıştım okuduklarım gördüklerim benide hayrete düşürmüştü a.s

magiclowe canım sende bulduğun bılgılerı paylasabılırsın herzaman beklerımopuyorumnanaktan

Seyrettim şimdi canım videoları teşekkür ederim..kaydirigubbakcemile3

2012 den ürktüm biraz..Filmide seyredince tam olurum artıkakannehir

Ya bi şey diycem habertürkte böyle programmı yapıyolarmış hiç haberim yok..Nolcak dizi izlemekten fırsat bulamıyoruz :mymeka:

Görüyomusun çakılım nasa nın etrafında ne kadar çok dolaşıyolar

evet canım bende fılmı merak edıyorum sımdı acaba nasıl olucak bu vıdeolarda ufo konferansı oncesı habertürkte yayınlanan programın vıdeoları

Canım şu yaşlı adam diyo ya bize güçlerini göstermek istiyolar ben inanmıyorum bize güçlerini göstermek istediklerini böyle bi şey isteseler şimdiye kadar ele geçirmişlerdi bizi..

Ya ben bi tane göriyim ısmarlıyorum iştekaydirigubbakcemile3haberleri olsunkaydirigubbakcemile3nasıl olsa benim yazdıklarımı okuyolardır o teknolojiylekaydirigubbakcemile3

Canım şu yaşlı adam diyo ya bize güçlerini göstermek istiyolar ben inanmıyorum bize güçlerini göstermek istediklerini böyle bi şey isteseler şimdiye kadar ele geçirmişlerdi bizi..

yanı bize var olduklarını göstermeye calısıyorlar eger kötu nıyetlı olsaydılar coktan dunyamızı ele gecırmıslerdı zaten

vallahı bu gece dısarda o kadar çok yıldız varkı ben bu kadar cok haklarını savunuyorum dıye bana teşekküre gelmesınler sakın :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…