• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

• Ankete Katılan
    282
Ben de çok istekliyim diye bana da gelmiş olabilirler:roflol:

bende inanmayanlardanım hiçte işim olmaz düşünmem bile varmı yokmu şakkıdı

Maya Kehanetleri'ne göre 22 Aralık 2012 tarihi dünya için çok önemli. Çünkü bu dönemde içinde yaşadığımız çağ sona ererek yeni bir çağ başlayacak. Büyük bir tufanla gelecek olan bu yeni çağın ipuçlarını ise bilim adamlarına göre iklimsel değişimler sayesinde şimdiden gözlemleyebiliyoruz. "Beşinci kutupsal kayma" olarak adlandırılan bu değişimde daha önceki değişimlerde olduğu gibi yine kutupların manyetik alanının değişmesiyle meydana geleceğini söyleyen Sınır Ötesi Yayınları'nın Genel Yayın Yönetmeni Ergun Candan, dünyadaki iklimlerin değişimini de buna bağlıyor. Candan, "Kutuplar yer veya açı değiştirdiğinde kutuplarda buzlar eriyor. Kaldı ki, küresel ısınma sonucu şu anda Kuzey Kutbu'ndaki buzullar zaten erimeye başlamış durumda. Mayalar'a göre de daha önce yaşanan dört çağda tıpkı bu şekilde sona erdi" diyor.
akannehir

Yani bu görüşe göre 2012 yılında dünya yok mu olacak?: Mayalar 2012 için 'zamanların sonu' diyor. Fakat bu dünyanın top yekun yok oluşu değil, bir fiziksel değişim. Daha önce yaşanan sanki tufan gibi düşünebiliriz. Bu fiziksel değişimlerle birlikte ruhsal değişimler de birbirleriyle orantılı devam ediyor. Her bir büyük fiziksel değişimlerle birlikte insanlık ruhsal değişimde yaşıyor. Şu ana kadar insanlar aşağıya inişi yaşadı. Birincisinde biraz daha kabalaştı, ikincisinde biraz daha, üçüncüsünde biraz daha... Dördüncünün sonunda tam anlamıyla bir dip yaptı. Bu yüzden 2012'yi Mayalar insanlığın yeniden yukarı çıkışın yaşanacağı bir çağ olarak tanımlıyor. Hatta çeşitli dinler bundan Altın Çağ, vaat edilen cennet veya Nirvana gibi bahseder. 2012'nin önemi burada. Aşağıya inen insanlık tekrar yukarı çıkacaktır. Bunun da ilk basamağı 2012'dir diyor Mayalar.
:roflol:Amanın daha da kabalaşıcakmışız

magiclowe canım sende bulduğun bılgılerı paylasabılırsın herzaman beklerımopuyorumnanaktan

tabiki cakılcım seve seve, ancak benim bilgiler 2005 yılına kadar olanlar tezim 2005teydi çünkü yerimseniben ,sonrasıda pekçok gelişme oldu yeni bilgiler falan.

ben olaya Neil Armstrong ile başladım.. aya ilk ayak basan insandı biliosunuz.. ama olay sadece aya çıkmakla kalmadı, bi taşla iki kuş vurmakta diyebiliriz.. karşılaştığı manzara çok çok daha ilginçti.. bir grup ışık kümesi görüo önce, sonra kendisine yaklaşan insan benzeri küçük canlılar..

hatta bunun ses kaydı bile vardı,çok ürperticiydi gerçekten o sesleri dinlemek, hatırladığım kadarıyla aynen şu cümleleri sölüodu " bu insan için küçük bi adım, ancak insanlık için büyük bi adım.." bu cümleden bikaç saniye sonra " aman ALlahım şuan küçük dilimi yutmak üzereyim tam karşımda birsürü ışık kümesi görüorum sanırım 'onlar'da burda".. sonrasında tekrar bi sessizlik ve o küçük canlı die tabir ettiği şeyleri anlatırkenki heyecanı..

zaten bisüre sonra bağlantı kesilio..

ayrıca yine 1940lı yıllarda sanırm texasta(yanlış hatırlayabilirim) gece yarısı büyük bi gürültü oluo, sabah olunca arazinin birinde kocaman bi delik oluştuğu görülüo ve ölü olarak bulunan bi uzaylı.. foto olarakta bu verilio
uzaylimuzede2.jpg

bunun gibi biçok şey daha, 21 sayfa...

aklıma geldikçe yazarım yine çok uzattım kaydirigubbakcemile3

Maya takviminin 21 Aralık 2012'de bitmesinde ne var diye soruyor olabilirsiniz. Aslında bu tarih tespit edildikten sonra araştırmacılarında kafasına takılan soru buydu. Ve ilk akla gelende, astronomide bu kadar ileri bir toplumun bu tarihide bir astronomik oluşumla ilişkilendirmiş olma olasılığıydı. Bu yönde yapılan araştırmalar bu fikrin doğru olduğunu ortaya koydu.
Bilindiği gibi 21 Aralık tarihi yılın en kısa günüdür. John Major Jenkins, 21 Aralık 2012'de gökyüzünde oluşan astronomik konumların, oldukça sıradışı birleşmelere işaret ediyor. Bunların en önemlisi, gezegenlerin ve Ay'ın üzerinde hareket ettiği, “Ekliptik” olarak adlandırdığımız “tutulum çemberi”nin, tam 21 Aralık günü Samanyolu'nun dünyadan görülen ekvatoral çizgisiyle kesişmesi. Bu kesişmenin, modern astronomik ölçümlere göre "galaksimizin merkezi” olduğu belirlenen noktada (süper karadeliklerden biri olduğu düşünülüyor.) gerçekleşmesi, bu tarihi daha da ilginç kılıyor. Ama daha ilginci, 21 Aralık günü Güneş'in de tam “gündönümü” sırasında bu noktayla aynı hizaya gelmesi. Astronomik deyişle “Gündönümü Güneşi”, Ekliptik ile Samanyolu kuşağının “galaksi merkezi” olduğu belirlenen noktayla aynı hizada kesiştiği koordinata yerleşiyor. Bu birleşim, Mayalara göre, “Güneşler” olarak adlandırdıkları devrelerin beşincisinin noktalandığı anı belirlemekte.Maya kozmogonisine göre, dünyanın geçmişi, 13 Baktun'luk (aşağı yukarı 5125 yıl) devrelerden oluşur ve bunların her birinin bitimi, dünya için radikal değişimler ve büyük yenilikler içerir. ıçinde bulunduğumuz devre, Mayalara göre beşinci ve son devredir ve 13.0.0.0.0 tarihinde son bulacaktır. Bizim takvimimize göre sözü edilen bu tarih, 21 Aralık 2012'ye denk gelmektedir.

Kusura bakmayın mayaya takılmış vaziyetteyim şu andakaydirigubbakcemile3

paylasımlarınız için teşekkür ederim canlarımmm ellerınıze saglıkopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
uzerıne tıklayınca acılmıyormu canım?ben kontrol ettım sımdı bende acılıyorlar amamafoldumben

Çok ilginç çok yakın çok net görüntülerkaydirigubbakcemile3biraz daha inseler içini görcezkaydirigubbakcemile3

Back
X