Arabayı eşim istedi mal varlığımız olsun dikkat ederiz parasız kalmayız dedi falat düzenli olarak sürekli ailesnin şunu almıyorsun bunu almıyorsun diye muhabbet yapıp düşünmemeleri beni sinirlendiriyor. Alıcağım 100 liralık kıyafet için bile eşim bi dakka diyip ailesine yemek ısmarlayamaz bu kabul edilebilir bişey değil alnımda enayi yazmıyor benim. Araba için kolyeme kadar verdim karşılığı sürekki ailesini doyurmak olmamalıydı benimde bir ailem var ve evimizn maddiyatını düşünüyorum. Toparlanamıyoruz tam toparlanıcaz köyleri çıkıyor ailesinin istekler çıkıyor misafirleri çıkıyor onlar para yesin diye çalışmıyorum ki ben. İnanın çok üzülüyorum. Eşime laf yapmadım konu paradan ziyade sormadı bile bana. Kendime 200 liraya çanta aldım annemlerede yemek ısmarlıcam umrumda değil bunu kendi istedi. Peki bana sormadan kardeşine gitmemiz ? Haberim yok ya insan demezmi oraya geçiyoruz diye defalarca uyarıyorum defalarca kez yapıyor.
Ya kusura bakmayın ama gerçekten çok farklı ilişki dinamikleriniz var benimkilere göre
Belki o yüzden empati kuramıyorumdur
Az fiyatlı bi elbise almak için eşe danışma gereği görüp yüksek miktarda araba için kararı tamamen eşinize nasıl bıraktınız mesela?
Üstelik uğruna kolyenizi satacak kadar
Parasız kalmayız diye araba alıp parasız kalmak...
Oraya girmiyorum
Kredi uzun vadeli bir şey sonuçta
Kredi bitene kadar gerçekten kemer sıkıp sadece kendinize harcama yapacağınızı düşünüyor da olamazsınız diye umuyorum
Ama sanıyorum öyle düşünmüşsünüz araba işine girerken
Nerden tutsam elimde kalıyor maddi konularınız
Kardeşe gitme konusunda korkunuz korona olsaydı daha anlardım
Eşimin kardeşi hasta olsa ve koronayı dert etmesem sanırım ben derdim bi bakalım nasıl durumu diye
Kısa durur dönerdik
Hem sizin açınızdan bakınca ileride reddetmek istediğiniz konularda elinize artı puan bile geçmiş olurdu
Hasta birinin evine giderken aldığımız yemeği sorun etmezdim
Ha benim eşim de aynısını yapardı
Eşim benim ailem için laf ederse ancsk tek tek hesabını tutarım
Annem istemese değil ama dikkat edin eşim laf etse
Yine gerçekçi bir beklentiye sahip olmadan sanırım aile apartmanında yaşayıp tamamen ayrı hayatlarınız olacak sanmışsınız
Ama hangi aile apartmanını gördüysem mutlaka bir konuda ortaklık oluyor
Sizin işler biraz tersten gidiyor
Önce yapıp sonra durum değerlendiriyorsunuz genelde