- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Kızlar bi gelişme olursa yaz demiştiniz taze gelişmeler varbu anlattığım adamla çok yakın yerlerde oturuyomuşuz yani aramızda bir sokak var. Sürekli aynı kafede karşılaşmamızdan tahmin etmeliydim aslında. Benim işe gitmek için hergün geçtiğim apartmanın önünde oturuyomuş. Bi sabah dalgın dalgon geçiyorum yine o apartmanın önünden bi baktım bu adam çıktı o baktı ben baktım sonra benim o gün şansıma en bakımsız halimdi hemen hızlıca yolun karşısına araba bineceğim yere gittim. Oda arabasına bindi gitti.Bugün sabah yine karşılaştık ama bu sefer görmedi beni arabaya bindi hemen ben arka tarafındaydım.
Bana bi akıl verin ben bu adamı fazla kafaya taktım sanırımsosyal medyadan ekleyemiyorum da, nerden buldun beni demesin diye. Ama bakışları çok güzell sabah ordan geçerken nasıl bi senaryo yazsam acaba karşılaşmak için en azından konuşmaya bahane olurduu
Kafede artık son zamanlarda karşılaşamıyoruz( ama eklemeyi bende düşünmüyorum baştan iyi bi izlenim oluşturmayabilirim. Sosyal medya hesabında Herkesle arkadaş olan biri değil paylaşımı bile hiç yok.
Bende aynıyım canm aynı iş ortamında değilim ama küçük bir yerde yaşiyoruz adım atarsam geri çevrilirsem bidaha yüzüne bakamam sanirim:) aslında siz adim atabilirisiniz benimkisi çokküçük yerOrtak bi ortamımız olsaydı eğer mesela aynı işyerinde olsaydık ya da ortak iş yapıyo olsaydık ben zaten adım atmayı düşünmezdim açıkcası. Ondan beklerdim. Çünkü sizin dediğiniz gibi erkek eğer gerçekten istiyorsa mutlaka adım atıyo kendini belli ediyo ama bizim durum farklı maleseftesadüfen bizim mahallede oturdugunu görmesem bir daha allahbilir ne zaman karşılaşırdık artık. Şimdi en azından bi şansım var :))))
Ya cok tatlısınYa inanın arabam olsa ordan geçerken arabasına yanlışlıkla vurmuş gibi yapardım sonra zaten mecbur tanışmak zorunda kalırdıkkart değil ama arabasının ordan geçerken elimdeki kağıtları yere düşürme numarası gelmişti benim aklıma hani sakar ama tatlı kız pozları
Ya eklediğimde kabul etmezseBende aynıyım canm aynı iş ortamında değilim ama küçük bir yerde yaşiyoruz adım atarsam geri çevrilirsem bidaha yüzüne bakamam sanirim:) aslında siz adim atabilirisiniz benimkisi çokküçük yer
Bak azcık bekle bence aradan zaman geçsin sonra eklersin etmezse etmez canım ama yani bence kabul etmezse çokda takilma inşallah sizde bende yüz yüze en kisa zamanda gelirizYa eklediğimde kabul etmezseaslında kabul etmemesi benimle tanışmak istemediğini gösterirmi acaba? Çünkü çok çok az kişi var listesinde onu bunu kabul eden biri değil belli, hali tavrıda çok mesafeli zaten. Ah bi yüzyze gelebilsek beni görse gerisi gelecek gibi hissediyorum ama hayırlısı artık :)
Siz de öyleeYa cok tatlısın
Pazartesiye kaldı artık :)Valla cok heyacanli siz bence yarin bi günaydin deyin bu adama
Çook teşekkür ederim inşallahhhİnşallah her şey güzel kalbin gibi olur
Gelismelerden haberdar edin biziÇook teşekkür ederim inşallahhh
Mutlaka ederiimGelismelerden haberdar edin bizi
Bi adım bile ilerleyemedimKocayaslisiskodunya nerelerdesin :)
Ortak arkadaşlarımız yok malesef yani onunla aynı meslekten sosyal medyada arkadaş olan bi tanıdığım var ama ona da böyle bi konu için açılamam samimi değilim çünkü garip karşılanırım. Her gün adamı düşünüyorum resmenOrtak arkadaşlarınız vardı sanırım. Bi organizasyon ayarlasan. İçlerinden bi arkadasına acılabilirsin beyeniyorum ama ne tepki verir. Bi yerde buluşalım onuda cagırın gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?