- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Otel ismini alabilir miyim ? Bir bakayım ona daBodrumda 6 gece 6000 civarı bir otel biliyorum. Özelden yazabilirim isterseniz. Keşke bu konuyu daha önce açsaydınız
Hayır alkol dahil ultra her şey dahil oluyorHer şey dahil, alkol de dahil demek değil mi? Alkol dahil olmadığında yarım pansiyon/tam pansiyon gibi seçenekler var diye biliyorum ben. Konu sahibi de her şey dahil sormuş zaten.
Sadece kahvaltı ne kadar a geldi otel kaç kisiydiniz?Sadece açık büfe kahvaltı veren bi otele gittik bu sene. Yemeği restaurantta yiyip içince zaten o fiyatlara geldi.Gerçekten ateş pahası her yer.
Olur mu öyle şeyHayır alkol dahil ultra her şey dahil oluyor
Maşallah turizm sektöründe gibi açıklamışsınızOlur mu öyle şeyHerşey dahil oteller içinde yerli alkollü içecek olan sınırlı saati olan hizmet verir, ultra herşey dahil oteller yeme içme saatinin olmadığı yerli ve yabancı alkollü içeceklerin dahil olduğu hizmet verir. Alkolsüz hd diye belirtmedilerse yerli alkollü içecek dahildir hd otellerde.
Yok turizmci değilim. Gedikli otel tatilcisiyimMaşallah turizm sektöründe gibi açıklamışsınızgerçi belki de öylesinizdir ama güzel olmuş yani
Aslında evet denize girilecekse en güzeli o . Deniz tatili hd tatildir .Yok turizmci değilim. Gedikli otel tatilcisiyim2 senedir gidemiyoruz pandemi sebebiyle ama en sevdiğim tatil uhd otel tatili
Aynı benim mantıkBen de eşim de alkol kullanmayız ama uhd dışında hiç tatil yapmadık. Çocukla en rahat yer
Ben de alabilir miyim rica etsem ismini ?Marmariste gittigimiz otel güzeldi önerebilirim.2 yetiskin 2 cocuk 6 gece 7 gün 6900 dü.Agustos ayi daha uygun olur belki.
SananeLafa bak ya
İster yüzmeye gider ister sizin tabirinizle tıkınmaya milletin keyfinin kahyası mısınız
Özel bir insan için de bu tabir kullanılmaz ayıp be
Wah canim yazık size
Konuyu okumadan yorumlamış sanırım.Bu yaptığınız çok ayıp
Kuldan utanmıyorsanız Allahtan korkun
Bir an kendimi ilkokulda sandımSanane
İnsanlık vicdan merhamet terbiye had gibi değer yargılarımız uyuşmadığından sizinle yazışıp kendime yakıştırmadığım bir seviyeye inmeyeceğim. Buyrun kendinizi rezil etmeye devam edin meydan sizinSanane
Benim oğlum ilkokula gidiyor daha ağzından böyle bir laf duymadım. Gözünü seveyim evladımın, terbiye başka birşey azizimBir an kendimi ilkokulda sandım
Keşke kıştan ayarlasaydınız bir nebze daha uygun oluyor veya işiniz müsaitse ekim kasım gibi gidebilirsiniz fiyatlar çok uygun oluyor o zaman biz de bu sene eşimle ilk defa her şey dahil tatil yapamadık çok pahalıydı gerçekten kaç senedir hem Temmuz hem ağustosa tatil koyarken şimdi ancak oda kahvaltı otele gidebildik her geçen sene daha da zor olacak hayal olacak biz yerli turistler için oteller kuş adasında Aqua parkına gittik bir otelin kendimi Rusya’da zannettim her yanım onlarla çevriliydiMoralim çok bozuk kızlar yakardeşim tatile gitmek istiyor. Ben onu hep götürürüm. Herşey dahil konseptleri seviyor biraz yeme içmesini sevdiğinden ötürü. 24 saat sınırsız olan otellere götürmek istiyorum çok mutlu oluyor. Ama gel gelelim bu sene o fiyatlar ne öyle ? Bodrum taraflarına el uzanmıyor zaten de hadi dedim kuşadası tarafına götüreyim nispeten ucuz oluyor orası biliyorsunuz ki. Orda bile güzel eli ayağı düzgün otellerin 5 gecesi 9 bin lira ya yazık günah vallahi üzülüyorum. Turistler bu otellerde 300 500 euroya kalıyorlar ya yani avrupalılar için 300 500 lira bişi ay çok moralim bozuldu. Gitmeyelim de demek istemiyorum üzülmesin diye ama 5 geceye o parayı vermeye de üzülüyor insan .
Moralim çok bozuk kızlar yakardeşim tatile gitmek istiyor. Ben onu hep götürürüm. Herşey dahil konseptleri seviyor biraz yeme içmesini sevdiğinden ötürü. 24 saat sınırsız olan otellere götürmek istiyorum çok mutlu oluyor. Ama gel gelelim bu sene o fiyatlar ne öyle ? Bodrum taraflarına el uzanmıyor zaten de hadi dedim kuşadası tarafına götüreyim nispeten ucuz oluyor orası biliyorsunuz ki. Orda bile güzel eli ayağı düzgün otellerin 5 gecesi 9 bin lira ya yazık günah vallahi üzülüyorum. Turistler bu otellerde 300 500 euroya kalıyorlar ya yani avrupalılar için 300 500 lira bişi ay çok moralim bozuldu. Gitmeyelim de demek istemiyorum üzülmesin diye ama 5 geceye o parayı vermeye de üzülüyor insan .
Gerçekten öyle. Ev kiraysa bide çocuklar varsa vay haline. Tatil akıl ucundan bile geçemez duruma geldi ülke yazık çok yazık halimizeAllah herkese yardım etsin. Bu ülkede yaşamak artık çok zor. Bırakın tatil planı yapmayı, insanlar artık evini bile geçindiremiyor. Her şey lüks
Yazmasaydinİnsanlık vicdan merhamet terbiye had gibi değer yargılarımız uyuşmadığından sizinle yazışıp kendime yakıştırmadığım bir seviyeye inmeyeceğim. Buyrun kendinizi rezil etmeye devam edin meydan sizin
konu sahibi o güzel kalbinizden öperim
VAlla inşallah bu hayat pahalılığı düzelir . Açıkçası ülkemiz için en büyük temennilerimden biri bu , insanlar bunaldı. Bu sene belirgin şekilde hissettirdi kendini ekonomik kriz . Kıştan ayarlardım aslında ama benim kışın pek psikolojim iyi değildi. Bir de pandemi vs durumlarımızın ne olacağını kestiremiyorduk. Bu sene önümüzü görmek kolay olmadıKeşke kıştan ayarlasaydınız bir nebze daha uygun oluyor veya işiniz müsaitse ekim kasım gibi gidebilirsiniz fiyatlar çok uygun oluyor o zaman biz de bu sene eşimle ilk defa her şey dahil tatil yapamadık çok pahalıydı gerçekten kaç senedir hem Temmuz hem ağustosa tatil koyarken şimdi ancak oda kahvaltı otele gidebildik her geçen sene daha da zor olacak hayal olacak biz yerli turistler için oteller kuş adasında Aqua parkına gittik bir otelin kendimi Rusya’da zannettim her yanım onlarla çevriliydi
Hiç de anlamak için kafanızı yormayınBazen böyle yorumlar nasıl yazılıyor şaşırıyorum. Ben özellikle kardeşim için gideceğimi belirttim . Ayrıca özel bir durumu var bunu da belirttim . Amaç onu mutlu edebilmek . Ben kendim gidecek olsam ya da kendim için burda ne işim var yurtdışına giderim tatile . Bu uhd lerden daha ucuza bir sürü tur var . Birisini mutlu etmek istiyorum yani . Nedir bu sert uslup anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?