How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Uf uf tatiller çok pahalı

Tatilde bence zaten en fazla yeme-içme tutuyor. Geçen gün denizden çıkınca atıştırmalık bir şeyler alayım dedim, bimden poğaça değil ama migrostan birkaç tane sandviç aldım fiyatına bakmadan, kartla öderken de duymadım ne kadar olduğunu 25 liraymış tanesi :KK70: Şoku hala atlatamadım.

Mekanlar deseniz karnımızın bile doymadığı masaya 500 lira verdik geçen gün. Bir de ben tatil şehrinde yaşıyorum, günübirlik takılabiliyorum ama başka yerde olsam her şey dahil tercih ederdim sanırım.
Ben yazın bir herşey dahil bir de gezip görmeli takılmalı tatil yaparım. Valla herşey dahilin alnını öperim. Cidden orda yiyip içtiğimi dışarda yiyip içsem haftalığına 20 bin öderim. Öyle takılmalık gittiklerim daha pahalıya patlıyor. 2 kişi akşam yemeğine 800 öder mi? Allahtan ayık kafayla ödemiyoruz da o an çok şeyyolmuyor🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Turunç ve İçmeler tarafını önerirdim hem bütçe dostu hem de gizli cennet olmaları sebebiyle ama maalesef 1 hafta önce hepsi kül oldu.
Alanya taraflarında düzgün küçül oteller var, gecelik oda fiyatları 600 700 tl civarında.
Foça’da uygun yer kaldı mı bilmiyorum, bilinirliğiyle fiyatları tavan yaptı.
Eskiden gidebildiğimiz her yer lüks oldu maalesef.

Ben yazın bir herşey dahil bir de gezip görmeli takılmalı tatil yaparım. Valla herşey dahilin alnını öperim. Cidden orda yiyip içtiğimi dışarda yiyip içsem haftalığına 20 bin öderim. Öyle takılmalık gittiklerim daha pahalıya patlıyor. 2 kişi akşam yemeğine 800 öder mi? Allahtan ayık kafayla ödemiyoruz da o an çok şeyyolmuyor🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Aynen ole.Bır her sey dahıl olmayana gıttım .Perısan oldum guya kar yaptım

Moralim çok bozuk kızlar ya 😢 kardeşim tatile gitmek istiyor. Ben onu hep götürürüm. Herşey dahil konseptleri seviyor biraz yeme içmesini sevdiğinden ötürü. 24 saat sınırsız olan otellere götürmek istiyorum çok mutlu oluyor. Ama gel gelelim bu sene o fiyatlar ne öyle ? Bodrum taraflarına el uzanmıyor zaten de hadi dedim kuşadası tarafına götüreyim nispeten ucuz oluyor orası biliyorsunuz ki. Orda bile güzel eli ayağı düzgün otellerin 5 gecesi 9 bin lira ya 😢 yazık günah vallahi üzülüyorum. Turistler bu otellerde 300 500 euroya kalıyorlar ya 😢 yani avrupalılar için 300 500 lira bişi 😢 ay çok moralim bozuldu. Gitmeyelim de demek istemiyorum üzülmesin diye ama 5 geceye o parayı vermeye de üzülüyor insan .
az yesin kardeşin, ufak pansiyon yada airbnb tarzı bakın

Özel bir çocuktan bahsedildiğini okumamış olabilirler ama bir insan başka bir insana “az yesin” deme haddini nasıl buluyor hiç anlamıyorum.
Özel durum olması gerekmiyor ki. Kimseye az yesin denmez. Cidden şu bdv de şaşırmalara doyamadım

Back