- 15 Haziran 2016
- 7.729
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.522
- 348
- 39
- Konu Sahibi LarkeTanner
- #141
Sen de keşke doğmasaydınYazmasaydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de keşke doğmasaydınYazmasaydin
Ayy çok teşekkür ederim çok mutlu oldum bu temennilerinize. Hepimiz mutlu olalım inşallahHiç de anlamak için kafanızı yormayın
Sizin gibi merhametli sevgi dolu özverili insanlar böyle şeyleri anlamaz anlamamalıda
Hayatınız boyunca mutlu ettiğinizden çok mutlu olasınız İnşaallah
Oda kahvaltı konsept otellerde genelde plaj olmaz,plajı varsa büyük artı.Kahvaltı kısmında haklısınız onu atlamışım. Alkol tercihiniz yoksa ucuza yemek yenir belki ama bana uymaz. Kendi tecrübelerimden yola çıkarak haftada bin tl ile tatilde yeme içmez olmaz diyorum ama herkesin yeme içme ve tatil anlayışı farklı. Yapabildiyseniz ne ala..Otele gidecekler zaten beach giriş ücreti niye ödesinler? Sadece otel her şey dahil olmayacak. Otellerde kahvaltı zaten oluyor. O tarz otellerde konsept oda+kahvaltı şeklinde oluyor. Başka mesajda da söyledim, Biz kaşta 1 haftada bin tlden az bir yemek masrafıyla kapattık tatili. Uydurmuyorum yani tecrübemi söylüyorum.
Benimki de ilkokulu yeni bitirdi ben de duymuyorum ama onlar okulda birbirine diyordur. Biz de zamaninda derdik: Sana ne, Sana neyse saman ye, Daha doymazsan beni ye diye karşılıklı... Hey gidi günler ilkokula gittim diye boşuna demedimBenim oğlum ilkokula gidiyor daha ağzından böyle bir laf duymadım. Gözünü seveyim evladımın, terbiye başka birşey azizim
Otelde sıkı bir kahvaltı yaparsa olur. Özel yerlerde yemek yemez alkol kullanmaz arabayla gittiyse suyunu içeceğini de marketten alır. Çocuksuz karı koca sevgili ya da 2 arkadaş bu şekilde tatil mümkün.Oda kahvaltı konsept otellerde genelde plaj olmaz,plajı varsa büyük artı.Kahvaltı kısmında haklısınız onu atlamışım. Alkol tercihiniz yoksa ucuza yemek yenir belki ama bana uymaz. Kendi tecrübelerimden yola çıkarak haftada bin tl ile tatilde yeme içmez olmaz diyorum ama herkesin yeme içme ve tatil anlayışı farklı. Yapabildiyseniz ne ala..
Keşke kıştan ayarlasaydınız bir nebze daha uygun oluyor veya işiniz müsaitse ekim kasım gibi gidebilirsiniz fiyatlar çok uygun oluyor o zaman biz de bu sene eşimle ilk defa her şey dahil tatil yapamadık çok pahalıydı gerçekten kaç senedir hem Temmuz hem ağustosa tatil koyarken şimdi ancak oda kahvaltı otele gidebildik her geçen sene daha da zor olacak hayal olacak biz yerli turistler için oteller kuş adasında Aqua parkına gittik bir otelin kendimi Rusya’da zannettim her yanım onlarla çevriliydi![]()
Allah herkesin yardımcısı olsun tatil herkesin hakkı.Otellerin bu kadar pahalı olması saçma, ondan öte artık hayat çok çok pahalı. TL ile tatil yapmak mümkün değil artık![]()
Tl nin değeri yokkk. Çocuğa fastfood paket ve yarım kilo kuruyemiş 100 tl verdim 1 kişilik tek öğünOtellerin bu kadar pahalı olması saçma, ondan öte artık hayat çok çok pahalı. TL ile tatil yapmak mümkün değil artık![]()
Yurtdışında yaşıyorsunuz sanırım . Oralar nasıl ?Otellerin bu kadar pahalı olması saçma, ondan öte artık hayat çok çok pahalı. TL ile tatil yapmak mümkün değil artık![]()
Evet aynen öyle olmuş . O nedenle bodrum bölgesine yanaşamadım bu sene. Ama o fiyata olan otellere biraz yaklaşır bir tarzda kuşadasında daha uygundu orayı düşündüm ama o bile çok pahalı. Ne bilim kuşadasına 9 bin vermek üzüyor beni .Maalesef oyle bizim eskiden gittigimiz otellere baktik 20bin 25 bin gibiv ucuk fiyatlar cikiyor neden o kadar para vereyim ki benim maasima ne kadar zam oldu gecen seneden beri 1 yil once 10bin verdigim otel simdi 25 bin boyle sacma sey mi olur...
Ona verecegim parayla cocuklarimin egitim masraflarini karsilarim..
Konuyu okumadan yorumlamış sanırım.
Benim mesleğim bu. Ama haklısınız 9 bine 9 gün 2 yetişkin 1 çocuk kaldığımız otel 30 lu bir fiyat istedi erken rezerve yapmadığımız için. Veremedik verilmezzxMaalesef oyle bizim eskiden gittigimiz otellere baktik 20bin 25 bin gibiv ucuk fiyatlar cikiyor neden o kadar para vereyim ki benim maasima ne kadar zam oldu gecen seneden beri 1 yil once 10bin verdigim otel simdi 25 bin boyle sacma sey mi olur...
Ona verecegim parayla cocuklarimin egitim masraflarini karsilarim..
Bu konuda neden sürekli kardeşinizin özel durumu bahse konu oluyor anlamadım. Konu uygun fiyata tatil değil miBazen böyle yorumlar nasıl yazılıyor şaşırıyorum. Ben özellikle kardeşim için gideceğimi belirttim . Ayrıca özel bir durumu var bunu da belirttim . Amaç onu mutlu edebilmek . Ben kendim gidecek olsam ya da kendim için burda ne işim var yurtdışına giderim tatile . Bu uhd lerden daha ucuza bir sürü tur var . Birisini mutlu etmek istiyorum yani . Nedir bu sert uslup anlamıyorum.
Aslında Bodrum otellerinde aradığınız türde çok daha azdır, sizin istediğiniz türdekiler genelde Akdeniz bölgesinde.Bodruma bakmayın bile bence.Alanya olur Antalya merkez olur. Otelden çıkmıyorsanız çok önemi yok neresi olduğunun. Marmaris diyenler olmuş mesela ama ben o tarafa gitmek istemezdim büyük ihtimalle moraliniz çok bozulur. Antalya ve ilçelerine bakın derimEvet aynen öyle olmuş . O nedenle bodrum bölgesine yanaşamadım bu sene. Ama o fiyata olan otellere biraz yaklaşır bir tarzda kuşadasında daha uygundu orayı düşündüm ama o bile çok pahalı. Ne bilim kuşadasına 9 bin vermek üzüyor beni .
Aslında konu uygun fiyata tatil arayışı değildi tam olarak. Tatillerin pahalılığından dert yandığım bir konuydu. Ben farkındaysanız konuyu açarken özel bir durumdan da hiç bahsetmemişim fakat hemen altına bir arkadaşımız kardeşimin tatil parasına katkısının olması gerektiğini yazınca ona açıklama yaptım katkı yapacak durumda olmadığı için . Sonrasında gelen yorumlarda ise ben lüks bir şeyi yaşayamıyorum diye şımarıyormuşum gibi ima eden bir kaç yorum olunca belki görmemişlerdir diye neden bu tatili yapmak istediğimi açıkladım kendim için olmadığını. He kardeşimin durumu böyle olmasa belki kendime dert etmezdim bu kadar gidip gidememeyi. Çünkü bir şeylere muhtaç olmazdı. Kendi hayatında belki kendi arkadaşıyla eşiyle artık ne ise giderdi bende düşünmezdim. Kendime dert edinmezdim. Bu sebeple özel durumu olması da konumun bir konusu aslında .Bu konuda neden sürekli kardeşinizin özel durumu bahse konu oluyor anlamadım. Konu uygun fiyata tatil değil mi
Evet ya marmaris çok üzücü olabilirAslında Bodrum otellerinde aradığınız türde çok daha azdır, sizin istediğiniz türdekiler genelde Akdeniz bölgesinde.Bodruma bakmayın bile bence.Alanya olur Antalya merkez olur. Otelden çıkmıyorsanız çok önemi yok neresi olduğunun. Marmaris diyenler olmuş mesela ama ben o tarafa gitmek istemezdim büyük ihtimalle moraliniz çok bozulur. Antalya ve ilçelerine bakın derim
Alanyada çok güzel oteller vardır.Evet ya marmaris çok üzücü olabilirbodrumda da baya sıkıntı oldu ama sanırım büyük otellerin olduğu bölgede olmadı. Antalya biraz uzak kalıyor ya diyordum arabayla atlar gideriz bana yakın olsun.
çadır da tatil nasıl olurEvet ya marmaris çok üzücü olabilirbodrumda da baya sıkıntı oldu ama sanırım büyük otellerin olduğu bölgede olmadı. Antalya biraz uzak kalıyor ya diyordum arabayla atlar gideriz bana yakın olsun.