Uf uf tatiller çok pahalı

LarkeTanner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
2.202
2.075
83
34
Moralim çok bozuk kızlar ya kardeşim tatile gitmek istiyor. Ben onu hep götürürüm. Herşey dahil konseptleri seviyor biraz yeme içmesini sevdiğinden ötürü. 24 saat sınırsız olan otellere götürmek istiyorum çok mutlu oluyor. Ama gel gelelim bu sene o fiyatlar ne öyle ? Bodrum taraflarına el uzanmıyor zaten de hadi dedim kuşadası tarafına götüreyim nispeten ucuz oluyor orası biliyorsunuz ki. Orda bile güzel eli ayağı düzgün otellerin 5 gecesi 9 bin lira ya yazık günah vallahi üzülüyorum. Turistler bu otellerde 300 500 euroya kalıyorlar ya yani avrupalılar için 300 500 lira bişi ay çok moralim bozuldu. Gitmeyelim de demek istemiyorum üzülmesin diye ama 5 geceye o parayı vermeye de üzülüyor insan .

Yeme içmesi sınırsız olmayan bir otele gidip her öğünü dışardan yediğinizde bile her şey dahil otellerden çok daha ucuz oluyor. Biz buna benzer bir şey yapmıştık tavsiye ederim.

Mesela eylül ayında kuşadasında bir haftalığı 3 bin liraya yerler var. Haftalık yemek masrafı bin tl tutsa 4 bin tl oluyor

Son düzenleme:
Rotayi canakkaleye cevirdim iyiler doluydu, bombos icinde minibar olmayan odalara gecelik 1500 tl istediler. Sanirim yanginda fiyatladi.
Bir akrabamin bos evi vardi oraya geldim, 1500 tlyi kendim yerim farkli alternatifler arayin
Acikcasi pcr olmadan gelen turistler 5 yildizli otellerden sogutmustu kucuk bir kac otel aklimdaydi yangin cikti. Kalan kismada ben gec kaldim
Dun rota uzerinde bir sahile ugradik cok sakindi su harikaydi

Marmariste gittigimiz otel güzeldi önerebilirim.2 yetiskin 2 cocuk 6 gece 7 gün 6900 dü.Agustos ayi daha uygun olur belki.

Katılıyorum böylesi maddi sıkıntı olmadan da daha mantıklı bence. Herşey dahillerin yemekleri yenir gibi değil.
Her öğün önüme farklı kılıklarda gelmiş aynı yemekleri yiyecegime dışarıda canım ne isterse onu yerim.

Tatil yerlerinde 1 hafta dışarda yemek 1000₺ tutmaz. Bimden poğaça vs almadıkları müddetçe. Bir akşam yemeği alkolsüz ise min 200₺ alkollüyse 500₺ tutuyor zaten

Tatil yerlerinde 1 hafta dışarda yemek 1000₺ tutmaz. Bimden poğaça vs almadıkları müddetçe. Bir akşam yemeği alkolsüz ise min 200₺ alkollüyse 500₺ tutuyor zaten
Kaşta iki kişi 1 haftada 1000 tlden az tuttu bizim. Her mekan aşırı pahalı değil. Baya da yedik içtik

Bizim ulke kendini avrupa birliginde zannediyor ki olmasinda zaten cunku avrupa berbat artik.. euro bazindan satiliyorlar herseyi.. ulke elden gidiyor.. kimse bana gelipte kazandiklari paralar helal demesin cunku insanlari resmen afedersiniz s... yerine koyuyorlar.. Turkiyede yasayan bir insan nasil euro bazindan gitsin tatile.. akil var mantik var..

300 500 euro avrupali icin 300 500 tl demek degil. Kesin bildigimden ornek veriyim ingilterede 5 yillik muh 2400 pound alirken tr de 9000 tl aliyor. Konunuz bu degil biliyorum ama duzeltmek istedim

Haftalık yemek masrafı bin tl mi? Sabah kahvaltı 2 kişi 150-200 arası beach giriş ücretleri ortada er ordada yedin içtin alkol vs.. bugün alkollü mekanda yemek yesen içsen min 600 tl ödersin. Günü bin tl ile kapatırsın tatilde. Herşey dahil konsept tercih edenler genelde alkol dolayısıyla tercih ediyor zaten.

Ben Almanyada yasiyorum ve fiyatlara baktim..acayip pahalandi tatil. Araba kiralamak felanda. Yani insanlar kazansin sevinirim, ama biz bu aylar icin vazgectik (Türkiyeyi cok özledigim halde).insallah güzel bir yer önerir arkadaslar. Allah sizdende razi olsun ablasi ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…