- 10 Şubat 2017
- 702
- 1.101
- 63
- 29
- Konu Sahibi LarkeTanner
Plaj karmaydiOtelde kadın erkek havuzu ayrı herkes istemez. Kaplıca oteli olur ama deniz için gidilen otel cıksss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Plaj karmaydiOtelde kadın erkek havuzu ayrı herkes istemez. Kaplıca oteli olur ama deniz için gidilen otel cıksss
Kimse için kullanılmaz. Tatile bolca yemek yemek için de gideriz kime ne?Lafa bak ya
İster yüzmeye gider ister sizin tabirinizle tıkınmaya milletin keyfinin kahyası mısınız
Özel bir insan için de bu tabir kullanılmaz ayıp be
Ben de eşim de alkol kullanmayız ama uhd dışında hiç tatil yapmadık. Çocukla en rahat yerHer şey dahil, alkol de dahil demek değil mi? Alkol dahil olmadığında yarım pansiyon/tam pansiyon gibi seçenekler var diye biliyorum ben. Konu sahibi de her şey dahil sormuş zaten.
Evet bunlar yazılmış aynen. Hep uhd tatil yaptım bu yıl normal tatil yapacak bütçem yok mesela. Yakın arkadaşım çadır turlzmine gitti öve öve bitiremedi imrendim. Her türlü tatil yapılır önemli olan eğlenmek rahatlamakBunu mu dert ediyorsunuz gerçekten ya 24 saat ultra herşey dahile niye gidemiyorsunuz vah vah acaba dalga mı geçiyorsunuz kardeşiniz yeme içmeyi seviyor diye lüks yere gitmenize gerek yok ayrıca niyr kardeşinizi bu kadar alıştırdınız? Derdiniz yok hiç demek ki yani maksat tatil yemekse çok uygun normal herşey dahiller var 24 saat ne yer ki insan zaten
Ya ben bugün çok tahammülsüzüm yada şansıma sınır tanımaz insanlar denk geliyorKimse için kullanılmaz. Tatile bolca yemek yemek için de gideriz kime ne?![]()
Değil tabii ki. İki yetişkin ve on yaş altı iki çocuk. Çocuklar bedavadır muhtemelen. Yani iki kişi her şey dahilKötü değil mi ?
Kişi başı mi 6 gecesi 6000
Ya benim amacım alkol diil zaten kardeşim için gidiyorum alkol kullanmam. O böyle dakka başı bi yiyecek içecek oluyo ya onu seviyo. Bi de aqua parkları fln oluyo. Hani gidip şu kokteyl bu kokteyl çeşit çeşit o şuruplu şeyler var ya çok hoşuna gidiyo o süslü bardaklarda onları içsin . Tam yarım pansiyon bu açıdan bize gelmiyor. Zaten çok bir fark da olmuyo hd fiyatıyla. Kafam rahat olsun onunki de rahat olsun istiyorum. Abliş şunu alalım mı diye sormasın istediğini alsın amacım o. Alkol değil .Her şey dahil, alkol de dahil demek değil mi? Alkol dahil olmadığında yarım pansiyon/tam pansiyon gibi seçenekler var diye biliyorum ben. Konu sahibi de her şey dahil sormuş zaten.
Yalan söylüyorsun demiyorum da günümüz şartlarında inanması güç şeyler söylüyorsun. 7 gün tatilde 1000 lira harcamak için kişi başı 70 lira lazım iki öğün artı ara öğünler artı su meşrubat bilmem ne için. Biz ciddi anlamda az yemek yiyen bir çiftiz, bir orta boy pizzayla ikimiz doyarız ama bu fiyata yemek yiyip karın doyuramayız. Ancak apartta falan kalıp yemeği kendimiz yaparsak alkol hariç belki bu civarlarda tutar.İsterseniz özelden otel ismi yazabilirim kuşadasında yine yarım pansiyon. Ama gerçekten yalan söylüyomuşum muamelesi yapılmasından çok rahatsız oldum. Daha annemler geçen hd veya uhd olmayan ve beachi olan bir otele gittiler daha geçen hafta döndüler. Şu muameleden inanılmaz rahatsız oldum.KudrAlobar
Bazen böyle yorumlar nasıl yazılıyor şaşırıyorum. Ben özellikle kardeşim için gideceğimi belirttim . Ayrıca özel bir durumu var bunu da belirttim . Amaç onu mutlu edebilmek . Ben kendim gidecek olsam ya da kendim için burda ne işim var yurtdışına giderim tatile . Bu uhd lerden daha ucuza bir sürü tur var . Birisini mutlu etmek istiyorum yani . Nedir bu sert uslup anlamıyorum.Ayağınızı yorganınıza gore uzatacaksınız bütün mesele bu
Herkes ister öyle 5 yıldızlı otellerde tatili
Wah canim yazık sizeBazen böyle yorumlar nasıl yazılıyor şaşırıyorum. Ben özellikle kardeşim için gideceğimi belirttim . Ayrıca özel bir durumu var bunu da belirttim . Amaç onu mutlu edebilmek . Ben kendim gidecek olsam ya da kendim için burda ne işim var yurtdışına giderim tatile . Bu uhd lerden daha ucuza bir sürü tur var . Birisini mutlu etmek istiyorum yani . Nedir bu sert uslup anlamıyorum.
Özel bir çocuk . ..Bunu mu dert ediyorsunuz gerçekten ya 24 saat ultra herşey dahile niye gidemiyorsunuz vah vah acaba dalga mı geçiyorsunuz kardeşiniz yeme içmeyi seviyor diye lüks yere gitmenize gerek yok ayrıca niyr kardeşinizi bu kadar alıştırdınız? Derdiniz yok hiç demek ki yani maksat tatil yemekse çok uygun normal herşey dahiller var 24 saat ne yer ki insan zaten
Alıntıladım ama kusura bakma artık.Wah canim yazık size
Biz çocuksuzlar için her şey dahil=sınırsız alkol direktBen de eşim de alkol kullanmayız ama uhd dışında hiç tatil yapmadık. Çocukla en rahat yer![]()
siz okudugunuzu anlayamiyor musunuz? kardesinin ozel bir durumu varmis. 3.kisiyim size bunu soyleyen. bir zahmet anlayin artik da uzatmayin.Wah canim yazık size
Anladım, benim gittiğim yerlerde o süslü içecekler de euro ile satılıyor maalesef otelin içinde. O yüzden dediğiniz kokteylleri farklı düşünmüştüm. Umarım bütçenize uygun, kardeşinizi mutlu edecek bir çözüm bulursunuz.Ya benim amacım alkol diil zaten kardeşim için gidiyorum alkol kullanmam. O böyle dakka başı bi yiyecek içecek oluyo ya onu seviyo. Bi de aqua parkları fln oluyo. Hani gidip şu kokteyl bu kokteyl çeşit çeşit o şuruplu şeyler var ya çok hoşuna gidiyo o süslü bardaklarda onları içsin . Tam yarım pansiyon bu açıdan bize gelmiyor. Zaten çok bir fark da olmuyo hd fiyatıyla. Kafam rahat olsun onunki de rahat olsun istiyorum. Abliş şunu alalım mı diye sormasın istediğini alsın amacım o. Alkol değil .
Çok tatlısınız. İnşallah abla kardeş çok çok güzel bir tatil yaparsınız gönlünüzce içinize cebinize sinecek şekildeYa benim amacım alkol diil zaten kardeşim için gidiyorum alkol kullanmam. O böyle dakka başı bi yiyecek içecek oluyo ya onu seviyo. Bi de aqua parkları fln oluyo. Hani gidip şu kokteyl bu kokteyl çeşit çeşit o şuruplu şeyler var ya çok hoşuna gidiyo o süslü bardaklarda onları içsin . Tam yarım pansiyon bu açıdan bize gelmiyor. Zaten çok bir fark da olmuyo hd fiyatıyla. Kafam rahat olsun onunki de rahat olsun istiyorum. Abliş şunu alalım mı diye sormasın istediğini alsın amacım o. Alkol değil .
Aslında alkol kullanan insanlar için daha mantıklı oluyo o oteller ama işte ben mesela pek bi olanaklarından faydalanamıyorum. Benim için boşa ama napcanBiz çocuksuzlar için her şey dahil=sınırsız alkol direkt![]()
Bunu bilmiyordum.Özel bir çocuk . ..
Size ne yahu!siz okudugunuzu anlayamiyor musunuz? kardesinin ozel bir durumu varmis. 3.kisiyim size bunu soyleyen. bir zahmet anlayin artik da uzatmayin.