Uf uf tatiller çok pahalı

Lafa bak ya
İster yüzmeye gider ister sizin tabirinizle tıkınmaya milletin keyfinin kahyası mısınız
Özel bir insan için de bu tabir kullanılmaz ayıp be
Kimse için kullanılmaz. Tatile bolca yemek yemek için de gideriz kime ne?

Her şey dahil, alkol de dahil demek değil mi? Alkol dahil olmadığında yarım pansiyon/tam pansiyon gibi seçenekler var diye biliyorum ben. Konu sahibi de her şey dahil sormuş zaten .
Ben de eşim de alkol kullanmayız ama uhd dışında hiç tatil yapmadık. Çocukla en rahat yer

Evet bunlar yazılmış aynen. Hep uhd tatil yaptım bu yıl normal tatil yapacak bütçem yok mesela. Yakın arkadaşım çadır turlzmine gitti öve öve bitiremedi imrendim. Her türlü tatil yapılır önemli olan eğlenmek rahatlamak

Her şey dahil, alkol de dahil demek değil mi? Alkol dahil olmadığında yarım pansiyon/tam pansiyon gibi seçenekler var diye biliyorum ben. Konu sahibi de her şey dahil sormuş zaten .
Ya benim amacım alkol diil zaten kardeşim için gidiyorum alkol kullanmam. O böyle dakka başı bi yiyecek içecek oluyo ya onu seviyo. Bi de aqua parkları fln oluyo. Hani gidip şu kokteyl bu kokteyl çeşit çeşit o şuruplu şeyler var ya çok hoşuna gidiyo o süslü bardaklarda onları içsin . Tam yarım pansiyon bu açıdan bize gelmiyor. Zaten çok bir fark da olmuyo hd fiyatıyla. Kafam rahat olsun onunki de rahat olsun istiyorum. Abliş şunu alalım mı diye sormasın istediğini alsın amacım o. Alkol değil .

Yalan söylüyorsun demiyorum da günümüz şartlarında inanması güç şeyler söylüyorsun. 7 gün tatilde 1000 lira harcamak için kişi başı 70 lira lazım iki öğün artı ara öğünler artı su meşrubat bilmem ne için. Biz ciddi anlamda az yemek yiyen bir çiftiz, bir orta boy pizzayla ikimiz doyarız ama bu fiyata yemek yiyip karın doyuramayız. Ancak apartta falan kalıp yemeği kendimiz yaparsak alkol hariç belki bu civarlarda tutar.

Bir de belli ki tatil anlayışlarımız farklı. Ömrümde hiç bir tatilde kebap yemedim mesela ben. Bir de sağlıklı beslenmek önemli benim için. Hijyeninden ve ürünlerinden emin olmadığım yerden kolay kolay yemem. Evdeyken dışardan yemem mesela, kendimiz yaparız. Bakış açıları ve beklentiler farklı olunca ortaya çıkan fiyat da farklı oluyor demek ki ama kusura bakma ben hala 2 kişinin 2 öğün 7 gün o dediğin rakama doyabileceğine inanmıyorum. Hem de kaş gibi bir yerde.

Ayağınızı yorganınıza gore uzatacaksınız bütün mesele bu

Herkes ister öyle 5 yıldızlı otellerde tatili
Bazen böyle yorumlar nasıl yazılıyor şaşırıyorum. Ben özellikle kardeşim için gideceğimi belirttim . Ayrıca özel bir durumu var bunu da belirttim . Amaç onu mutlu edebilmek . Ben kendim gidecek olsam ya da kendim için burda ne işim var yurtdışına giderim tatile . Bu uhd lerden daha ucuza bir sürü tur var . Birisini mutlu etmek istiyorum yani . Nedir bu sert uslup anlamıyorum.

Wah canim yazık size

Özel bir çocuk . ..

Anladım, benim gittiğim yerlerde o süslü içecekler de euro ile satılıyor maalesef otelin içinde. O yüzden dediğiniz kokteylleri farklı düşünmüştüm. Umarım bütçenize uygun, kardeşinizi mutlu edecek bir çözüm bulursunuz.

Çok tatlısınız. İnşallah abla kardeş çok çok güzel bir tatil yaparsınız gönlünüzce içinize cebinize sinecek şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…