Uf uf tatiller çok pahalı

Benim mesleğim bu. Ama haklısınız 9 bine 9 gün 2 yetişkin 1 çocuk kaldığımız otel 30 lu bir fiyat istedi erken rezerve yapmadığımız için. Veremedik verilmezzx
Yani deger mi diye dusunuyor insan ben 30 bin liralik ya da 20 bin liralik ne hizmet aliyorum ki senden..
bu bahsettigim otellerde boyle yeme icme de aman aman cok sahane degil..
Ben zaten canakkalede oturuyorum yazligim var hadi cocuguma degisiklik olsun iste yeni dogum yaptim bana degisiklik olsun diye dusundum ama oglumun ozel okul fiyati zaten canakkalede 25 bin ben oraya verecegim parayi egitimine harcarim.
Zaten burda denize giriyorum..
Bizim oteller yabanci turist odakli.
Ama tabii ben sansliyim canakkaledeyim diger arkadaslarim tabii ki gitmek isteyecek.

Evet kusadasi icin cok fazla haklisin canim.
Seneye insallah erken rezervasyon ile guzel bir tatil gecirirsiniz kardesinle.

Kemer bölgesi otelleri çok güzeldir ama tuzludur fiyatları amara dolce mesela. Hayvanat bahçesi bile var içinde

Kusadasinda da çok güzel yerler var niye değmez diyorsunuz. Ben zamanında gittiğimiz tatil köyüne baktım çok da güzel bir yerdi 1 haftalığı 12bine yakın. Ismini verebilirim uygun derseniz özelden.
Ben palmwingsephesus a baktım onu düşünüyordum. Aynı otel mi acaba ? Kuşadasında en güzel onu gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…