- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.869
- 598
- Konu Sahibi LarkeTanner
Kötü değil mi ?Bodrumda 6 gece 6000 civarı bir otel biliyorum. Özelden yazabilirim isterseniz. Keşke bu konuyu daha önce açsaydınız
Kişi başı mi 6 gecesi 6000
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü değil mi ?Bodrumda 6 gece 6000 civarı bir otel biliyorum. Özelden yazabilirim isterseniz. Keşke bu konuyu daha önce açsaydınız
İşte izmirli olmayan herkes çeşmeye akın ediyor gibi düşünankaranin da geri kalir yani yok ya temmuzda cesmede adim basi tanidik goruyordum, izmirli olsam cok bozulurdum bu duruma.bizim cesmede yazligimiz var, yillardir giderim o yuzden ama artik cidden cigrindan cikmis. 400 liraya iceri giriyorsun, 1 drink bile bedava degil.
ben konudan gideyim bu arada, yine de cok tesekkur foca aklimda olsun![]()
Restoranları bulmak için yemeksepetinde kaşı işaretleyip restoranları sıralamıştım. Valla az önce yine baktım hala 35-40 tlye kebap, hamburgerler var. Tatil beldelerinde şok, migros, bim gibi zincir marketler oluyor. Buralar varken bir suya ederinden fazla nasıl verebilirsiniz ki. O marketlerde su yaşadığınız yerde de tatil beldelerinde de aynı fiyat
Ben de kurbanda sığacıktaydım ünlü bir yer diye deneyelim dedik çenem vura vura girdim denize bir iki saat zor durduk. Ama dikili daha kuzeyde olmasına rağmen suyu daha sıcaktı nedendir anlamadim.Bizim yazlık ev Seferihisarda, tavsiye ederim. Deniz sıcak değil ama soğuk, buz gibi de değil su gayet canlandırıcı ve ferahlatıcıSeferihisar ve Sığacık tarafını tavsiye ederim.
Antalya otellerine bakmanızı öneririm özellikle Alanya otelleri daha uygun. Biz ağustosta 6200 TL ye bulduk 24 saat her sey dahilMoralim çok bozuk kızlar yakardeşim tatile gitmek istiyor. Ben onu hep götürürüm. Herşey dahil konseptleri seviyor biraz yeme içmesini sevdiğinden ötürü. 24 saat sınırsız olan otellere götürmek istiyorum çok mutlu oluyor. Ama gel gelelim bu sene o fiyatlar ne öyle ? Bodrum taraflarına el uzanmıyor zaten de hadi dedim kuşadası tarafına götüreyim nispeten ucuz oluyor orası biliyorsunuz ki. Orda bile güzel eli ayağı düzgün otellerin 5 gecesi 9 bin lira ya
yazık günah vallahi üzülüyorum. Turistler bu otellerde 300 500 euroya kalıyorlar ya
yani avrupalılar için 300 500 lira bişi
ay çok moralim bozuldu. Gitmeyelim de demek istemiyorum üzülmesin diye ama 5 geceye o parayı vermeye de üzülüyor insan .
kardesinin ozel bir durumu varmis. ayrica cok luks tatil de istemiyor, temel bir tatil istiyor konu sahibi. yanlis okudunuz bence.Bunu mu dert ediyorsunuz gerçekten ya 24 saat ultra herşey dahile niye gidemiyorsunuz vah vah acaba dalga mı geçiyorsunuz kardeşiniz yeme içmeyi seviyor diye lüks yere gitmenize gerek yok ayrıca niyr kardeşinizi bu kadar alıştırdınız? Derdiniz yok hiç demek ki yani maksat tatil yemekse çok uygun normal herşey dahiller var 24 saat ne yer ki insan zaten
Neresi burasıHaziranın başında gittik. Gerçekten çok memnun kaldık. Yemekler çok iyiydi. Gün içinde sürekli sandviç gözleme içecek dondurma servisi de vardı. Plaja bir dk yürüme mesafesi. Aquasi falan da vardı
Teşekkür ederim yalan söylüyorsun öyle tatil yapılmaz imasında bulunmayıp benim zevkim öyle değil dediğiniz içinMarketten alsam 100 olur zaten. Az önce migrostan 12×500 ml su 15 liraya aldim. 2 kisi o sicakta günde 3 litre rahat icer. Bir haftada da 100 lirayi gecer bence.
Tatil anlayisimiz farkli sanirim, yani benim tatilde öglen gecistirilebilir ama aksam yemegi anlayisim ve beklentim 35 liralik kebap yiyip kalkmak degil. Sizinki tabi ki bi olabilir, egleniyorsaniz da ne mutlu size. Ben en basitinden mesela köfte yiyorsak yaninda bi icecek, bi salata, meze, üzerine meyve tatli falan ararim yani. En az 3 4 saat oturulup muhabbetle keyifle gecen bi yemek canladi aklimda. Ben bu sekilde bir hafta 1000 tl diyorsunuz gibi dusundum ondan degisik geldi.
Mevzu doymaksa tabi ki 1000 liraya cozulur ☺
Keşke böyle yazmadan önce kardeşinin özel bir durumu olduğunu da okusaydınız.Bunu mu dert ediyorsunuz gerçekten ya 24 saat ultra herşey dahile niye gidemiyorsunuz vah vah acaba dalga mı geçiyorsunuz kardeşiniz yeme içmeyi seviyor diye lüks yere gitmenize gerek yok ayrıca niyr kardeşinizi bu kadar alıştırdınız? Derdiniz yok hiç demek ki yani maksat tatil yemekse çok uygun normal herşey dahiller var 24 saat ne yer ki insan zaten
Alıştırdınız derken?Bunu mu dert ediyorsunuz gerçekten ya 24 saat ultra herşey dahile niye gidemiyorsunuz vah vah acaba dalga mı geçiyorsunuz kardeşiniz yeme içmeyi seviyor diye lüks yere gitmenize gerek yok ayrıca niyr kardeşinizi bu kadar alıştırdınız? Derdiniz yok hiç demek ki yani maksat tatil yemekse çok uygun normal herşey dahiller var 24 saat ne yer ki insan zaten
İnsan tatile gidince o fiyatları düşünmek istemiyor. Zaten yılda 1 hafta tatil var onda da hesap kitap yapıp, uygun market aramak biraz saçma olur. Gittiğin yerin en güzel şeylerini yiyip içmeli, doyasıya gezmeli.Restoranları bulmak için yemeksepetinde kaşı işaretleyip restoranları sıralamıştım. Valla az önce yine baktım hala 35-40 tlye kebap, hamburgerler var. Tatil beldelerinde şok, migros, bim gibi zincir marketler oluyor. Buralar varken bir suya ederinden fazla nasıl verebilirsiniz ki. O marketlerde su yaşadığınız yerde de tatil beldelerinde de aynı fiyat
Lafa bak yaTatile mi gidiyor yoksa tikinmaya mi?yemek her yerde bir şekilde yenir ama tatil her yerde olmaz ,keyif vermez
Otelde kadın erkek havuzu ayrı herkes istemez. Kaplıca oteli olur ama deniz için gidilen otel cıksssTuğra suit otel. Alkolsüz aile oteli olarak geçiyor. Alanya payallarda. Kadın erkek havuzunun ayrı olması dışında sorun yaşamadım. Eşimle beraber yüzemedim. Ama personel aşırı ilgili ve güler yüzlüydü
Aynı dönemde birkaç günlüğüne tatil amaçlı değil de uğramak için kaçtık kaşa. Günlük min 1000₺ ödedik. Zaten plaja gir çık 400-500₺, akşam yemeği 500₺ aralarda şunu bunu tıkın derken haftalık 1000₺ bence çok çok zor. Öyle sokak lezzetleri adı altında bir yeri var meşhur lazanyacının yanında orda bile yarım kokoreç 45₺ idi. Gece eğlenmesinden sonra tıkınmalık iki kişi 130 verdik düşün.bu yaz mi oldu? bir de alkol kullaniyor musunuz?
ay ben haziranin sonunda kastaydim,bu tecrubeniz beni bir miktar uzduben cok kontrollu harcamam evet ama ne bileyim 1 haftada bin tl cok iyiymis. insallah gecen senedir
![]()