• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uf uf tatiller çok pahalı

Hayır alkol dahil ultra her şey dahil oluyor
Olur mu öyle şey😂 Herşey dahil oteller içinde yerli alkollü içecek olan sınırlı saati olan hizmet verir, ultra herşey dahil oteller yeme içme saatinin olmadığı yerli ve yabancı alkollü içeceklerin dahil olduğu hizmet verir. Alkolsüz hd diye belirtmedilerse yerli alkollü içecek dahildir hd otellerde.

Olur mu öyle şey😂 Herşey dahil oteller içinde yerli alkollü içecek olan sınırlı saati olan hizmet verir, ultra herşey dahil oteller yeme içme saatinin olmadığı yerli ve yabancı alkollü içeceklerin dahil olduğu hizmet verir. Alkolsüz hd diye belirtmedilerse yerli alkollü içecek dahildir hd otellerde.
Maşallah turizm sektöründe gibi açıklamışsınız 😀 gerçi belki de öylesinizdir ama güzel olmuş yani 👍

Ben de eşim de alkol kullanmayız ama uhd dışında hiç tatil yapmadık. Çocukla en rahat yer 😍
Aynı benim mantık🤣 eşimle ben de alkol almayız, hatta ben yemeğe de çok düşkün değilim. Ama 2 çocukla en rahat orda tatil yapıyoruz, ana yemekler değil de aralar daha çok cezbediyor çocukları.

İnsanlık vicdan merhamet terbiye had gibi değer yargılarımız uyuşmadığından sizinle yazışıp kendime yakıştırmadığım bir seviyeye inmeyeceğim. Buyrun kendinizi rezil etmeye devam edin meydan sizin

konu sahibi o güzel kalbinizden öperim

Moralim çok bozuk kızlar ya 😢 kardeşim tatile gitmek istiyor. Ben onu hep götürürüm. Herşey dahil konseptleri seviyor biraz yeme içmesini sevdiğinden ötürü. 24 saat sınırsız olan otellere götürmek istiyorum çok mutlu oluyor. Ama gel gelelim bu sene o fiyatlar ne öyle ? Bodrum taraflarına el uzanmıyor zaten de hadi dedim kuşadası tarafına götüreyim nispeten ucuz oluyor orası biliyorsunuz ki. Orda bile güzel eli ayağı düzgün otellerin 5 gecesi 9 bin lira ya 😢 yazık günah vallahi üzülüyorum. Turistler bu otellerde 300 500 euroya kalıyorlar ya 😢 yani avrupalılar için 300 500 lira bişi 😢 ay çok moralim bozuldu. Gitmeyelim de demek istemiyorum üzülmesin diye ama 5 geceye o parayı vermeye de üzülüyor insan .
Keşke kıştan ayarlasaydınız bir nebze daha uygun oluyor veya işiniz müsaitse ekim kasım gibi gidebilirsiniz fiyatlar çok uygun oluyor o zaman biz de bu sene eşimle ilk defa her şey dahil tatil yapamadık çok pahalıydı gerçekten kaç senedir hem Temmuz hem ağustosa tatil koyarken şimdi ancak oda kahvaltı otele gidebildik her geçen sene daha da zor olacak hayal olacak biz yerli turistler için oteller kuş adasında Aqua parkına gittik bir otelin kendimi Rusya’da zannettim her yanım onlarla çevriliydi😶

Moralim çok bozuk kızlar ya 😢 kardeşim tatile gitmek istiyor. Ben onu hep götürürüm. Herşey dahil konseptleri seviyor biraz yeme içmesini sevdiğinden ötürü. 24 saat sınırsız olan otellere götürmek istiyorum çok mutlu oluyor. Ama gel gelelim bu sene o fiyatlar ne öyle ? Bodrum taraflarına el uzanmıyor zaten de hadi dedim kuşadası tarafına götüreyim nispeten ucuz oluyor orası biliyorsunuz ki. Orda bile güzel eli ayağı düzgün otellerin 5 gecesi 9 bin lira ya 😢 yazık günah vallahi üzülüyorum. Turistler bu otellerde 300 500 euroya kalıyorlar ya 😢 yani avrupalılar için 300 500 lira bişi 😢 ay çok moralim bozuldu. Gitmeyelim de demek istemiyorum üzülmesin diye ama 5 geceye o parayı vermeye de üzülüyor insan .
Allah herkese yardım etsin. Bu ülkede yaşamak artık çok zor. Bırakın tatil planı yapmayı, insanlar artık evini bile geçindiremiyor. Her şey lüks 🥲
Gerçekten öyle. Ev kiraysa bide çocuklar varsa vay haline. Tatil akıl ucundan bile geçemez duruma geldi ülke yazık çok yazık halimize

İnsanlık vicdan merhamet terbiye had gibi değer yargılarımız uyuşmadığından sizinle yazışıp kendime yakıştırmadığım bir seviyeye inmeyeceğim. Buyrun kendinizi rezil etmeye devam edin meydan sizin

konu sahibi o güzel kalbinizden öperim
Yazmasaydin

Keşke kıştan ayarlasaydınız bir nebze daha uygun oluyor veya işiniz müsaitse ekim kasım gibi gidebilirsiniz fiyatlar çok uygun oluyor o zaman biz de bu sene eşimle ilk defa her şey dahil tatil yapamadık çok pahalıydı gerçekten kaç senedir hem Temmuz hem ağustosa tatil koyarken şimdi ancak oda kahvaltı otele gidebildik her geçen sene daha da zor olacak hayal olacak biz yerli turistler için oteller kuş adasında Aqua parkına gittik bir otelin kendimi Rusya’da zannettim her yanım onlarla çevriliydi😶
VAlla inşallah bu hayat pahalılığı düzelir . Açıkçası ülkemiz için en büyük temennilerimden biri bu , insanlar bunaldı. Bu sene belirgin şekilde hissettirdi kendini ekonomik kriz . Kıştan ayarlardım aslında ama benim kışın pek psikolojim iyi değildi. Bir de pandemi vs durumlarımızın ne olacağını kestiremiyorduk. Bu sene önümüzü görmek kolay olmadı 😔

Bazen böyle yorumlar nasıl yazılıyor şaşırıyorum. Ben özellikle kardeşim için gideceğimi belirttim . Ayrıca özel bir durumu var bunu da belirttim . Amaç onu mutlu edebilmek . Ben kendim gidecek olsam ya da kendim için burda ne işim var yurtdışına giderim tatile . Bu uhd lerden daha ucuza bir sürü tur var . Birisini mutlu etmek istiyorum yani . Nedir bu sert uslup anlamıyorum.
Hiç de anlamak için kafanızı yormayın
Sizin gibi merhametli sevgi dolu özverili insanlar böyle şeyleri anlamaz anlamamalıda
Hayatınız boyunca mutlu ettiğinizden çok mutlu olasınız İnşaallah

Back