How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Uf uf tatiller çok pahalı

Haftalık yemek masrafı bin tl mi? Sabah kahvaltı 2 kişi 150-200 arası beach giriş ücretleri ortada er ordada yedin içtin alkol vs.. bugün alkollü mekanda yemek yesen içsen min 600 tl ödersin. Günü bin tl ile kapatırsın tatilde. Herşey dahil konsept tercih edenler genelde alkol dolayısıyla tercih ediyor zaten.
Otele gidecekler zaten beach giriş ücreti niye ödesinler? Sadece otel her şey dahil olmayacak. Otellerde kahvaltı zaten oluyor. O tarz otellerde konsept oda+kahvaltı şeklinde oluyor. Başka mesajda da söyledim, Biz kaşta 1 haftada bin tlden az bir yemek masrafıyla kapattık tatili. Uydurmuyorum yani tecrübemi söylüyorum.

Katılıyorum böylesi maddi sıkıntı olmadan da daha mantıklı bence. Herşey dahillerin yemekleri yenir gibi değil.
Her öğün önüme farklı kılıklarda gelmiş aynı yemekleri yiyecegime dışarıda canım ne isterse onu yerim.
Ya şöyle ki ben özellikle herşey dahil istiyorum. O onu seviyor çünkü . Böyle bırakıcam ortaya istediğini yiyecek içecek. Gidicek içecekler kısmında istediği kokteyli beğenip yaptırcak. Hop canı isticek pastaneden bişiler tırtıklıcak, vs vs sabah akşam yemeği diil mesele. O sınırsız yeme içme keyfi yaşasın mutlu olsun diye istiyorum. Yoksa yazlık ev var tatil mesele değil .

Dostum iyi araştır Instagram'da önüme gayet uygun her şey dahil oteller düşüyor. Bizde her şey dahil 4 gün 2 bin liraya tatil yaptık iki kişi
Ama o otellerin herşey dahili pek keyif vermiyor. Maalesef zamanında çok ucuza bi tatil yapmıştım . Hayal kırıklığı oldu. İyi otellerin ortalama fiyatı belli zaten. Eğer çok altındaysa muhakkak kötü çıkıyor . Kimse iyi malını ucuza vermiyor ki . Piyasa neyse ona veriyor. Tabi çok erken rezervasyon sezon dışı vs gidilmediyse

Moralim çok bozuk kızlar ya 😢 kardeşim tatile gitmek istiyor. Ben onu hep götürürüm. Herşey dahil konseptleri seviyor biraz yeme içmesini sevdiğinden ötürü. 24 saat sınırsız olan otellere götürmek istiyorum çok mutlu oluyor. Ama gel gelelim bu sene o fiyatlar ne öyle ? Bodrum taraflarına el uzanmıyor zaten de hadi dedim kuşadası tarafına götüreyim nispeten ucuz oluyor orası biliyorsunuz ki. Orda bile güzel eli ayağı düzgün otellerin 5 gecesi 9 bin lira ya 😢 yazık günah vallahi üzülüyorum. Turistler bu otellerde 300 500 euroya kalıyorlar ya 😢 yani avrupalılar için 300 500 lira bişi 😢 ay çok moralim bozuldu. Gitmeyelim de demek istemiyorum üzülmesin diye ama 5 geceye o parayı vermeye de üzülüyor insan .
E son ana bırakırsanız ne bekliyordunuz ki?

Ya şöyle ki ben özellikle herşey dahil istiyorum. O onu seviyor çünkü . Böyle bırakıcam ortaya istediğini yiyecek içecek. Gidicek içecekler kısmında istediği kokteyli beğenip yaptırcak. Hop canı isticek pastaneden bişiler tırtıklıcak, vs vs sabah akşam yemeği diil mesele. O sınırsız yeme içme keyfi yaşasın mutlu olsun diye istiyorum. Yoksa yazlık ev var tatil mesele değil .
Anladım öyleyse durum farklı tabi. Eylül ayını falan bekleseniz bir nebze uygun olur fiyatlar havalar hala sıcak oluyor.

Ama o otellerin herşey dahili pek keyif vermiyor. Maalesef zamanında çok ucuza bi tatil yapmıştım . Hayal kırıklığı oldu. İyi otellerin ortalama fiyatı belli zaten. Eğer çok altındaysa muhakkak kötü çıkıyor . Kimse iyi malını ucuza vermiyor ki . Piyasa neyse ona veriyor. Tabi çok erken rezervasyon sezon dışı vs gidilmediyse
Haziranın başında gittik. Gerçekten çok memnun kaldık. Yemekler çok iyiydi. Gün içinde sürekli sandviç gözleme içecek dondurma servisi de vardı. Plaja bir dk yürüme mesafesi. Aquasi falan da vardı

Yeme içmesi sınırsız olmayan bir otele gidip her öğünü dışardan yediğinizde bile her şey dahil otellerden çok daha ucuz oluyor. Biz buna benzer bir şey yapmıştık tavsiye ederim.

Mesela eylül ayında kuşadasında bir haftalığı 3 bin liraya yerler var. Haftalık yemek masrafı bin tl tutsa 4 bin tl oluyor
Şu an bir beach clubdayım. Öğlenden şu saate yeme içme hesabı yaklaşık 350 lira. Hangi paralel evrende haftalık 1000 lira?

Otele gidecekler zaten beach giriş ücreti niye ödesinler? Sadece otel her şey dahil olmayacak. Otellerde kahvaltı zaten oluyor. O tarz otellerde konsept oda+kahvaltı şeklinde oluyor. Başka mesajda da söyledim, Biz kaşta 1 haftada bin tlden az bir yemek masrafıyla kapattık tatili. Uydurmuyorum yani tecrübemi söylüyorum.
Kaş o konuda güzel gerçekten ama kardeşimin hoşlanacağı bir tatil türü diil maalesef

Ben katılıyorum, Haziran başı Alanya'da bir HD otele 2 kişi 10 günlük 1600Euro verdim. Adam başı günlük 80Euroya geliyor, 800TL :KK51: Normal bir vatandaşsan, cebinde de TL varsa imkansız nerdeyse. Zaten Alanya-Kemer otelleri Rus dolu Türk müşteri yok.

bu yaz mi oldu? bir de alkol kullaniyor musunuz?

ay ben haziranin sonunda kastaydim,bu tecrubeniz beni bir miktar uzdu :D ben cok kontrollu harcamam evet ama ne bileyim 1 haftada bin tl cok iyiymis. insallah gecen senedir 🥲🥲🥲

Güncel durumum:

Evdeki banyo küvetinden facebookta Max Royal Belek de seklinde yer bildirimi yapmisimdir

IMG_20210806_100402.jpg

Ben katılıyorum, Haziran başı Alanya'da bir HD otele 2 kişi 10 günlük 1600Euro verdim. Adam başı günlük 80Euroya geliyor, 800TL :KK51: Normal bir vatandaşsan, cebinde de TL varsa imkansız nerdeyse. Zaten Alanya-Kemer otelleri Rus dolu Türk müşteri yok.
Alanya kemer sevmediğim bir bölge. Belek olabilir o da çok sıcaklarda değil tabi .

Şu an bir beach clubdayım. Öğlenden şu saate yeme içme hesabı yaklaşık 350 lira. Hangi paralel evrende haftalık 1000 lira?
Bunu açıkladığım 3. üye. Sadece birkaç mesaj altta açıklaması var. Zaten otele gidin yazmışım konu sahibine. Bahsettiğim otellerin konsepti oda+kahvaltı. Kahvaltıyı zaten otel veriyor. Otelde kalırken zaten neden başka yerin paralı beach clubına gitsin? Biz kaşta 1 hafta kaldık. Kahvaltı ordandı. Kendi beachi vardı. Alkol kullanmıyoruz. 1000 tlden de aza kapattık yeme içmeyi alkolsuz mekanlarda. Paralel evren değil antalya kaş

Tatile mi gidiyor yoksa tikinmaya mi?yemek her yerde bir şekilde yenir ama tatil her yerde olmaz ,keyif vermez

Back