How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Uf uf tatiller çok pahalı

Ben katılıyorum, Haziran başı Alanya'da bir HD otele 2 kişi 10 günlük 1600Euro verdim. Adam başı günlük 80Euroya geliyor, 800TL :KK51: Normal bir vatandaşsan, cebinde de TL varsa imkansız nerdeyse. Zaten Alanya-Kemer otelleri Rus dolu Türk müşteri yok.
cherry euro kazanan adamsin ne geziyorsun ruslarin icinde, cevir rotayi bodruma amanruyada kal geceligi 1000 eurocuk 🥲

Şu an bir beach clubdayım. Öğlenden şu saate yeme içme hesabı yaklaşık 350 lira. Hangi paralel evrende haftalık 1000 lira?

Konu sahibesi daha bütçe dostu bir tatil bakıyor, Çeşmede beache gideyim demiyor ki :KK51:

Bunu açıkladığım 3. üye. Sadece birkaç mesaj altta açıklaması var. Zaten otele gidin yazmışım konu sahibine. Bahsettiğim otellerin konsepti oda+kahvaltı. Kahvaltıyı zaten otel veriyor. Otelde kalırken zaten neden başka yerin paralı beach clubına gitsin? Biz kaşta 1 hafta kaldık. Kahvaltı ordandı. Kendi beachi vardı. Alkol kullanmıyoruz. 1000 tlden de aza kapattık yeme içmeyi alkolsuz mekanlarda. Paralel evren değil antalya kaş
Evet biliyorum canım kaş çok güzel ve nispeten uygun bir yer. Ama işte gelgelelim bizimki 😀

Otele gidecekler zaten beach giriş ücreti niye ödesinler? Sadece otel her şey dahil olmayacak. Otellerde kahvaltı zaten oluyor. O tarz otellerde konsept oda+kahvaltı şeklinde oluyor. Başka mesajda da söyledim, Biz kaşta 1 haftada bin tlden az bir yemek masrafıyla kapattık tatili. Uydurmuyorum yani tecrübemi söylüyorum.
Kasta denize sıfır kahvaltı dahil 1 hafta 2 kişilik 3bin liraya olan yer mı var?ismi ne ki?

cherry euro kazanan adamsin ne geziyorsun ruslarin icinde, cevir rotayi bodruma amanruyada kal geceligi 1000 eurocuk 🥲

Şöyle oldu kız , ben karantinadan bunaldım Haziran 5te bavulla evden çıktım o zaman da sadece Antalya'da deniz sıcak oluyor :dondurma: 3 hafta kaldıktan sonra canım Ege sahillerine aktım tabi, geçen hafta tatilden döndüm :KK50:

Şöyle oldu kız , ben karantinadan bunaldım Haziran 5te bavulla evden çıktım o zaman da sadece Antalya'da deniz sıcak oluyor :dondurma: 2 hafta kaldıktan sonra canım Ege sahillerine aktım tabi, geçen hafta tatilden döndüm :KK50:
heyt bee sana da bu yakisirdi :KK50:

Kasta denize sıfır kahvaltı dahil 1 hafta 2 kişilik 3bin liraya olan yer mı var?ismi ne ki?
ben sadece yeme içme için bin tlye kapttık kaşta dedim. Otele daha fazla verdik ama kuşadası kaştan daha ucuz. Oda+kahvaltı konseptiyle eylül ekim gibi bulur 😊

Şöyle oldu kız , ben karantinadan bunaldım Haziran 5te bavulla evden çıktım o zaman da sadece Antalya'da deniz sıcak oluyor :dondurma: 3 hafta kaldıktan sonra canım Ege sahillerine aktım tabi, geçen hafta tatilden döndüm :KK50:
İmrenmedim desem yalan olur 😀
Benim de yurtdışı bağlantılı euro kazanan bi arkadaşım bana rixosa götür ya demez mi hem üzüldüm hem sinirlendim tabi 😀

Tatile mi gidiyor yoksa tikinmaya mi?yemek her yerde bir şekilde yenir ama tatil her yerde olmaz ,keyif vermez
Kardeşi özel bir çocukmuş. O nedenle onun keyif alacağı şekilde bakıyor hanfendi.

Bunu açıkladığım 3. üye. Sadece birkaç mesaj altta açıklaması var. Zaten otele gidin yazmışım konu sahibine. Bahsettiğim otellerin konsepti oda+kahvaltı. Kahvaltıyı zaten otel veriyor. Otelde kalırken zaten neden başka yerin paralı beach clubına gitsin? Biz kaşta 1 hafta kaldık. Kahvaltı ordandı. Kendi beachi vardı. Alkol kullanmıyoruz. 1000 tlden de aza kapattık yeme içmeyi alkolsuz mekanlarda. Paralel evren değil antalya kaş
ahahah bi de kaş 😂😂😂 10 sene önce günlük 500 lira harcıyorduk orada 😂😂😂

Ama plajı yok sanırım ismi ne otelin
Tuğra suit otel. Alkolsüz aile oteli olarak geçiyor. Alanya payallarda. Kadın erkek havuzunun ayrı olması dışında sorun yaşamadım. Eşimle beraber yüzemedim. Ama personel aşırı ilgili ve güler yüzlüydü

ben sadece yeme içme için bin tlye kapttık kaşta dedim. Otele daha fazla verdik ama kuşadası kaştan daha ucuz. Oda+kahvaltı konseptiyle eylül ekim gibi bulur 😊
Hımm o aylarda dediniz ve sadece örnek verdiniz. Bana o aylar bile zor geldi hem okul ayı olduğu için çoğu kişi gidemiyo o aylar. Belki konu sahibinin veya kardeşinin okulla işi yoksa gidebilir o aylar biraz daha uygun olur. Yine de özel kumsalı olan kahvaltısı da olan bir yerin 2 kişiye haftalık 3bin olması hiç olabilir gibi gelmedi. Hele Kusadasinda veya kaşta

Konu sahibesi daha bütçe dostu bir tatil bakıyor, Çeşmede beache gideyim demiyor ki :KK51:
Çeşmenin yanına yaklaşamıyoruz. Foçada girişi 40 lira olan bizim eve 25-30 dakika mesafede hemen hemen her hafta geldiğimiz beachteyiz. Foça izmirin en ucuz sahil kasabasıdır.

Sizin hesabınızda alkolün dahil olmadığı çok belli zaten. Konu sahibi alkol de dahil olsun diyor farkındaysanız. Haftalık 1.000₺’ye kapatır yeme-içmeyi diye bir şey mümkün değil bu durumda. Antalya merkezde, bir gecede 650₺ ödedik iki kişi. Bira, bira tabağı falan sipariş ettik. Arkadaşım bir tane kokteyl içti. Alkol dahil olunca sizin bir haftada yeter, her şey dahil otelden ucuza gelir dediğiniz para iki gün yetmiyor işte 🤷🏼‍♀️.

Sizin hesabınızda alkolün dahil olmadığı çok belli zaten. Konu sahibi alkol de dahil olsun diyor farkındaysanız. Haftalık 1.000₺’ye kapatır yeme-içmeyi diye bir şey mümkün değil bu durumda. Antalya merkezde, bir gecede 650₺ ödedik iki kişi. Bira, bira tabağı falan sipariş ettik. Arkadaşım bir tane kokteyl içti. Alkol dahil olunca sizin bir haftada yeter, her şey dahil otelden ucuza gelir dediğiniz para iki gün yetmiyor işte 🤷🏼‍♀️.
Alkol dahil olsun dediğini görmedim

Back