• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uf uf tatiller çok pahalı

Sizin hesabınızda alkolün dahil olmadığı çok belli zaten. Konu sahibi alkol de dahil olsun diyor farkındaysanız. Haftalık 1.000₺’ye kapatır yeme-içmeyi diye bir şey mümkün değil bu durumda. Antalya merkezde, bir gecede 650₺ ödedik iki kişi. Bira, bira tabağı falan sipariş ettik. Arkadaşım bir tane kokteyl içti. Alkol dahil olunca sizin bir haftada yeter, her şey dahil otelden ucuza gelir dediğiniz para iki gün yetmiyor işte 🤷🏼‍♀️.
Hayır kaşı bilmesek... çukurbağda kendi plajımsısı olan oteller var onlardan da girmek yürek ister. Ya da kaşın dışındaki yerlerde. Hadi alkol almadın diyelim günde kahvaltı hariç 70 liraya doyacağın yerler kedi eti falan satıyordur şu piyasada.

Çeşmenin yanına yaklaşamıyoruz. Foçada girişi 40 lira olan bizim eve 25-30 dakika mesafede hemen hemen her hafta geldiğimiz beachteyiz. Foça izmirin en ucuz sahil kasabasıdır.
oha 40 lira iyiymis. bu konuda her okudugum yoruma daha da sasiriyorum benim icin cok verimli bir konu oluyor. :D cesmede bu yaz en ucuz 200 liraya en pahali 400 liraya girdim farkli beachlere. bu ucurum beni cok sasirtti cidden.

İsterseniz özelden otel ismi yazabilirim kuşadasında yine yarım pansiyon. Ama gerçekten yalan söylüyomuşum muamelesi yapılmasından çok rahatsız oldum. Daha annemler geçen hd veya uhd olmayan ve beachi olan bir otele gittiler daha geçen hafta döndüler. Şu muameleden inanılmaz rahatsız oldum. KudrAlobar KudrAlobar

İsterseniz özelden otel ismi yazabilirim kuşadasında yine yarım pansiyon. Ama gerçekten yalan söylüyomuşum muamelesi yapılmasından çok rahatsız oldum. Daha annemler geçen hd veya uhd olmayan ve beachi olan bir otele gittiler daha geçen hafta döndüler. Şu muameleden inanılmaz rahatsız oldum. KudrAlobar KudrAlobar

Kuşadası gayet uygun fiyatlı bildiim kadarıyla, zaten genelde yerli turistlerce tercih ediliyor. HD otel de bolca var, yarım pansiyon da vardır eminim. Benim giden akrabalarım oluyor, zaten Kuşadası yazınca turların otelleri de çıkıyor. Nedne yalan olsun ki Google yalan söylemez :silah:

Sizin hesabınızda alkolün dahil olmadığı çok belli zaten. Konu sahibi alkol de dahil olsun diyor farkındaysanız. Haftalık 1.000₺’ye kapatır yeme-içmeyi diye bir şey mümkün değil bu durumda. Antalya merkezde, bir gecede 650₺ ödedik iki kişi. Bira, bira tabağı falan sipariş ettik. Arkadaşım bir tane kokteyl içti. Alkol dahil olunca sizin bir haftada yeter, her şey dahil otelden ucuza gelir dediğiniz para iki gün yetmiyor işte 🤷🏼‍♀️.
Alkolsüz bile yetmez ya. Kumsalda sıcakta bir ayran,limonata, kola bir şey içeyim desen günlük yüz lirayı geçer ikişer kere içsen...Kumsalda içiliyor çünkü sıcak. Çayı, kahvesi de desen ohoo

Alkolsüz bile yetmez ya. Kumsalda sıcakta bir ayran,limonata, kola bir şey içeyim desen günlük yüz lirayı geçer ikişer kere içsen...Kumsalda içiliyor çünkü sıcak. Çayı, kahvesi de desen ohoo

Katılıyorum, soda, su, ayran kumsalda açtıkça açıyorum her şey dahil olması o açıdan iyi oluyor kafa rahat oluyor :KK50:

Kuşadası gayet uygun fiyatlı bildiim kadarıyla, zaten genelde yerli turistlerce tercih ediliyor. HD otel de bolca var, yarım pansiyon da vardır eminim. Benim giden akrabalarım oluyor, zaten Kuşadası yazınca turların otelleri de çıkıyor. Nedne yalan olsun ki Google yalan söylemez :silah:
Yemin ediyorum şurda yazılanlardan sonra az önce baktım bir sürü de yer var. Zaten her bütçeye uygun otel var. Neyi bu kadar inanılmaz geliyor anlamıyorum

oha 40 lira iyiymis. bu konuda her okudugum yoruma daha da sasiriyorum benim icin cok verimli bir konu oluyor. :KK70: cesmede bu yaz en ucuz 200 liraya en pahali 400 liraya girdim farkli beachlere. bu ucurum beni cok sasirtti cidden.
Foça o konuda çok iyidir. Beachler çeşmeyi aratmaz giriş ücretleri uygundur. Urlada da bu fiyatlar mesela, çeşmeye geçince uçuyor. Tek kötü denilebilecek yanı suyu ciddi soğuk bu tarafın. Ama benim çocukluğum burda geçtiği için bünye alışık 😂 Hatta şöyle de bir şey var, asıl izmirli en az 10 yıldır çeşmeye gitmez yazlığı falan o tarafta değilse. İstanbullulara bıraktık çeşmeyi 😂

Foça o konuda çok iyidir. Beachler çeşmeyi aratmaz giriş ücretleri uygundur. Urlada da bu fiyatlar mesela, çeşmeye geçince uçuyor. Tek kötü denilebilecek yanı suyu ciddi soğuk bu tarafın. Ama benim çocukluğum burda geçtiği için bünye alışık 😂 Hatta şöyle de bir şey var, asıl izmirli en az 10 yıldır çeşmeye gitmez yazlığı falan o tarafta değilse. İstanbullulara bıraktık çeşmeyi 😂
Urlanin denizi nasıl kudra sığlığı, temiz oluşu vs yönünden?

ankaranin da geri kalir yani yok ya temmuzda cesmede adim basi tanidik goruyordum, izmirli olsam cok bozulurdum bu duruma. :D bizim cesmede yazligimiz var, yillardir giderim o yuzden ama artik cidden cigrindan cikmis. 400 liraya iceri giriyorsun, 1 drink bile bedava degil. :63:

ben konudan gideyim bu arada, yine de cok tesekkur foca aklimda olsun 🥲

Yeme içmesi sınırsız olmayan bir otele gidip her öğünü dışardan yediğinizde bile her şey dahil otellerden çok daha ucuz oluyor. Biz buna benzer bir şey yapmıştık tavsiye ederim.

Mesela eylül ayında kuşadasında bir haftalığı 3 bin liraya yerler var. Haftalık yemek masrafı bin tl tutsa 4 bin tl oluyor

Kahvalti otelden ok.
Geriye kaliyor 2 ögün, 2 kisi, 7 gün. Ortalama 30 35 lira ögün basina, ne yediniz turistik yerde?
Hic cay kahve dondurma soguk icecek meyve cerez olayina girmeden düsen 35 lira bir de. Bunlari dussek zaten para kalmiyor.
Asla yalan söylüyorsunuz demiyorum da biz mi cok kaziklaniyoruz ya 😐😐
Her sey dahil olmayan yerlerde bi haftada su bile 100 lira tutar, marketten alirsam.

300 500 euro avrupali icin 300 500 tl demek degil. Kesin bildigimden ornek veriyim ingilterede 5 yillik muh 2400 pound alirken tr de 9000 tl aliyor. Konunuz bu degil biliyorum ama duzeltmek istedim 😇
Her muh 9000 almıyor, bizzat 5 yıllık olup 5000 alan taniyorum

Kahvalti otelden ok.
Geriye kaliyor 2 ögün, 2 kisi, 7 gün. Ortalama 30 35 lira ögün basina, ne yediniz turistik yerde?
Hic cay kahve dondurma soguk icecek meyve cerez olayina girmeden düsen 35 lira bir de. Bunlari dussek zaten para kalmiyor.
Asla yalan söylüyorsunuz demiyorum da biz mi cok kaziklaniyoruz ya 😐😐
Her sey dahil olmayan yerlerde bi haftada su bile 100 lira tutar, marketten alirsam.
Restoranları bulmak için yemeksepetinde kaşı işaretleyip restoranları sıralamıştım. Valla az önce yine baktım hala 35-40 tlye kebap, hamburgerler var. Tatil beldelerinde şok, migros, bim gibi zincir marketler oluyor. Buralar varken bir suya ederinden fazla nasıl verebilirsiniz ki. O marketlerde su yaşadığınız yerde de tatil beldelerinde de aynı fiyat

Soğuk sevmem aslında ama Karadenizde giriyorum ora da baya soğuk oluyor. Yine de bir haftalık tatili soğuk denizde geçirmek istemem:)

Bizim yazlık ev Seferihisarda, tavsiye ederim. Deniz sıcak değil ama soğuk, buz gibi de değil su gayet canlandırıcı ve ferahlatıcı :KK50: Seferihisar ve Sığacık tarafını tavsiye ederim.

Back