Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Merhaba 1 ay önce hiç açılmamış gonapeptyl 2 kutu Sakarya Efkan Koşutan eczanesine bıraktım ihtiyacı olan isteyene ücretsiz verilmesi için . Bu grubu yeni gördüm hala kalmışsa ulaşabilirsiniz

inşallah yardımcı olacak başka arkadaşlar da olur..

Merhaba elimde gonal F 75IU 8 adet kutu var.ihtiyacı olanlara yardım etmek istiyorum.özelden ulaşın lütfen

Merhaba dolapta muhafaza ediyorum hic dolaptan cikarmadim ignelerimi kendim yaptim. Adana da olan ve ohtiyaci olan biri varsa lutfen bana ulassin hediyem olsun bu ilaclar almasinlar adana disi kargoda zinciri bozulur o yuzden adana ici biri olursa elden alabilir bu 4 kutu elimde var

zincirle yollayamaz mısınız ki

Nasıl yapacağımı bilmiyorum nasıl gönderebilirim bir de çalışıyorum 9 6
bana bir arkadaş yollayacak başka şehirden kargo ile ilaçlara sarılan buz kütlelerine sarıp iyice poşetleyip yollarsanız yardımcı olunur yani ben bir tane gonalf i isterim sizden bir arkadaş da şimdi bana kalanı yollayacak sağolsun adana da bulursanız birine yaracak o da olur ama gerçekten de insanlar çok çaresiz oluyor eksik ilaçlarda ben kaç gündür her yerlere yazıyorum

Bende aynen sizin gibiyim ilaç bulduğum her yere yazıyorum hiç olmasa bir nebze yardımcı olunur belki

İyi akşamlar bana bir tene Gonal f bir tanede Cetrotide lazım yolarsaniz çok ama çok sevinirim son bunları almam lazım tek ihtiyacım olan

Nasıl yapacağımı bilmiyorum nasıl gönderebilirim bir de çalışıyorum 9 6
Ben Sakarya'da yım banada bir tane arkadaş yoladi burdan bana otobüsle gönderdiler buz tablalariyla sarılı şekilde zaten otobüste dolapta geliyor öyle aldım daha iyi

İyi akşamlar bana bir tene Gonal f bir tanede Cetrotide lazım yolarsaniz çok ama çok sevinirim son bunları almam lazım tek ihtiyacım olan
gonalf in birini bana kalanı da size yollasa çok iyi olur ama bakalım bana bir arkadaş 300 lük yollayacak işte ona seviniyorum ama yine 600lük eksik 450lik bulursam da iyiolur

Hayırlı günler benim gonal f ve Cetrotideye ihtiyacım kalmadı pazartesi günü yumurta rezervi yapılacak

Hayırlı günler benim gonal f ve Cetrotideye ihtiyacım kalmadı pazartesi günü yumurta rezervi yapılacak
elinizdeki gonalf i bana yollar mısınız ozaman hadi hayırlı olsun ALLAH hayırlısı ile sağlıcakla evladınızı kucağınıza da alırsınız inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…