- 29 Nisan 2023
- 131
- 15
- 24
zincirle yollayamaz mısınız kiMerhaba dolapta muhafaza ediyorum hic dolaptan cikarmadim ignelerimi kendim yaptim. Adana da olan ve ohtiyaci olan biri varsa lutfen bana ulassin hediyem olsun bu ilaclar almasinlar adana disi kargoda zinciri bozulur o yuzden adana ici biri olursa elden alabilir bu 4 kutu elimde var Eki Görüntüle 3246222
Nasıl yapacağımı bilmiyorum nasıl gönderebilirim bir de çalışıyorum 9 6zincirle yollayamaz mısınız ki
bana bir arkadaş yollayacak başka şehirden kargo ile ilaçlara sarılan buz kütlelerine sarıp iyice poşetleyip yollarsanız yardımcı olunur yani ben bir tane gonalf i isterim sizden bir arkadaş da şimdi bana kalanı yollayacak sağolsun adana da bulursanız birine yaracak o da olur ama gerçekten de insanlar çok çaresiz oluyor eksik ilaçlarda ben kaç gündür her yerlere yazıyorumNasıl yapacağımı bilmiyorum nasıl gönderebilirim bir de çalışıyorum 9 6
gonalfin birini bana yollarsanız çok duacı olurum size ama buz kalıbı ile yollansa sorun çıkacağını sanmıyorumNasıl yapacağımı bilmiyorum nasıl gönderebilirim bir de çalışıyorum 9 6
Bende aynen sizin gibiyim ilaç bulduğum her yere yazıyorum hiç olmasa bir nebze yardımcı olunur belkibana bir arkadaş yollayacak başka şehirden kargo ile ilaçlara sarılan buz kütlelerine sarıp iyice poşetleyip yollarsanız yardımcı olunur yani ben bir tane gonalf i isterim sizden bir arkadaş da şimdi bana kalanı yollayacak sağolsun adana da bulursanız birine yaracak o da olur ama gerçekten de insanlar çok çaresiz oluyor eksik ilaçlarda ben kaç gündür her yerlere yazıyorum
İyi akşamlar bana bir tene Gonal f bir tanede Cetrotide lazım yolarsaniz çok ama çok sevinirim son bunları almam lazım tek ihtiyacım olanMerhaba dolapta muhafaza ediyorum hic dolaptan cikarmadim ignelerimi kendim yaptim. Adana da olan ve ohtiyaci olan biri varsa lutfen bana ulassin hediyem olsun bu ilaclar almasinlar adana disi kargoda zinciri bozulur o yuzden adana ici biri olursa elden alabilir bu 4 kutu elimde var Eki Görüntüle 3246222
Ben Sakarya'da yım banada bir tane arkadaş yoladi burdan bana otobüsle gönderdiler buz tablalariyla sarılı şekilde zaten otobüste dolapta geliyor öyle aldım daha iyiNasıl yapacağımı bilmiyorum nasıl gönderebilirim bir de çalışıyorum 9 6
gonalf in birini bana kalanı da size yollasa çok iyi olur ama bakalımİyi akşamlar bana bir tene Gonal f bir tanede Cetrotide lazım yolarsaniz çok ama çok sevinirim son bunları almam lazım tek ihtiyacım olan
Tedavi dozunuz beli mi yoksagonalf in birini bana kalanı da size yollasa çok iyi olur ama bakalımbana bir arkadaş 300 lük yollayacak işte ona seviniyorum ama yine 600lük eksik 450lik bulursam da iyiolur
3 tane 900lük gonalf yazdı hoca rapor çıkardı ama 2 tanesini devlet verdi birini vermedi ben de o 900 ü tamamlamaya çalışıyorum canımTedavi dozunuz beli mi yoksa
Hayırlısı olsun inşallah3 tane 900lük gonalf yazdı hoca rapor çıkardı ama 2 tanesini devlet verdi birini vermedi ben de o 900 ü tamamlamaya çalışıyorum canım
teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah
Hayırlı günler benim gonal f ve Cetrotideye ihtiyacım kalmadı pazartesi günü yumurta rezervi yapılacakİyi akşamlar bana bir tene Gonal f bir tanede Cetrotide lazım yolarsaniz çok ama çok sevinirim son bunları almam lazım tek ihtiyacım olan
elinizdeki gonalf i bana yollar mısınız ozaman hadi hayırlı olsun ALLAH hayırlısı ile sağlıcakla evladınızı kucağınıza da alırsınız inşallah aminHayırlı günler benim gonal f ve Cetrotideye ihtiyacım kalmadı pazartesi günü yumurta rezervi yapılacak
İlaç bebek tutunduktan sonra da kullanmaya devam ediliyor bence biraz elinizde tutunMerhaba elimde 1 kutu Cetrotide var İstanbul da olan varsa yazsın lütfen göndereyim